![]() |
|
![]() |
מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
צטט:
תשאר עוד הרבה אביעד. לפי התכנון שלי כרגע, לפחות ב 3 השנים הקרובות... ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אני גם בא
בראבו HGT, תוסיף קצת רעש צילינדרי לרקע
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Re: אני גם בא
צטט:
|
|
![]() |
#4 | ||
Guest
|
צטט:
![]() |
||
![]() |
#5 | ||
Guest
|
צטט:
אדי, זה אומר שאתה מגיע? (אחרת, איך יהיה לנו רעש של V6?) |
||
![]() |
#6 |
Guest
|
איזה רעש של V6 יוצא מפיאט? איזו פיאט יש עם V6 בדיוק???
לגבי נס הרים: אופנוען בשם יגאל שהתחרה איתי במגה קארטינג במירוץ (תחילת דצמבר) הקודם סיפר לי שנס הרים שורץ משטרה, אז מי שרוצה להתחרע שם, שייקח את זה בעירבון מוגבל. אני בפנדהעל צמיגיה הירוקים אסע כחוק ![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
צטט:
במקרה של אדי - 164 3.0. חבל שאין לי את הכלים להעביר את הסרטון שצולם בדרך לאשדוד, שם שומעים היטב (ולא את האזעקה ![]() כמה תמונות מהדרך לחיפה. ו...לא, זה לא פוטושופ, אלפות עם דגל של פיאט הפך למראה טריוויאלי במועדון ![]() taftaf, אתה מצטרף אלינו מהצפון? להתראות בטיול ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
צטט:
זה הצבע הזה, הוא הגורם לזה שכל פעם עוצרים אותי בלי סיבה. |
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
צטט:
הכי מצחיק שזה היה בדיוק ביום הראשון שלי עם הרכב (באותו הבוקר קניתי אותו!). אני מניח שרציתי לבדוק כמה מהר אני יכול להשתחל לצומת כשיש לי תן זכות קדימה... ![]() לא יודע למה נזכרתי בזה. בכל מקרה, מאז ועד היום אני נקי, טפו טפו טפו... ![]() עריכה: בדיוק שמתי לב שעם ההודעה הזו אני עכשיו מוגדר כ-"חולה פיאט". יש איזה בונוס שמקבלים חולי המותג? ![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
תגובה
הנסיעה צריכה להיות בקצב אחיד בשיירה, שאף אחד לא יחשוב שהוא באיזה סטייג' בראלי. אפשר להאיץ פה ושם בקטעים מסויימים אבל בלי השתוללות מיותרת. אנחנו לא צריכים למשוך אלינו תשומת לב שלילית. גם כך עם מגוון הצבעים הצועקים שיש במועדון זה בטח יהיה בלתי נמנע. בכל מקרה אני מבקש , לנהוג באיזי. ומי שרוצה כבר אמרתי , באחריותו האישית שיעשה מה שבראש שלו , ל-ב-ד.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד