מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט פונטו ספייס 2001 SX

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

נושא נעול

כלי נושא הצג מצבים
ישן 24-09-05, 22:48   #1
Guest

פיאט פונטו,בעד או נגד?ואני אפרט:

לאחר מותה בטרם עת של המריאה שלי,אני חושב לקנות פונטו.מה שמטריד אותי,זה מספר דברים:
1)אני גבוהה.האם אני אוכל להיכנס לאוטו בכלל?!
2)איך האוטו הזה יחיה באזור הררי כמו חיפה?
3)מה המנוע הכי גדול שיש בפונטו?
4)ומה גודל התא-מטען(נמדד ביחידות של גופה... )?

ישן 26-09-05, 23:53   #2
Guest

פונטו בעד ונגד מתוך פורום יעוץ לפני קניה בקארזפורום (שמומלץ מאד כשלעצמו)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86650

יש לסנן לא מעט שטויות שהחברים שם פולטים אך בסה"כ אם מוצאים אקזמפלר שמור וטוב,מובטחת שביעות רצון רבה.

לי היתה פונטו 75 HSD (הדגם ה"בטיחותי" ש"שירת" גם בצהל) ואני גם חיפאי והרכב נסע מצויין.

הנפח הגדול הוא 1600 סמ"ק (פונטו 90) ואת המנוע את מכירה מהמריאה. אם גובהך פחות מ 1.9 מ',תוכלי להרגיש בנוח.

אשר לתא המטען, בסדרי גודל של גופות ניתן להכניס בו גופה של גמד,אם מקפלים את המושב ניתן לצרף גם את אמא שלו (בתנאי שהיא גם כן גמדה)

ישן 27-09-05, 22:43   #3
Guest

דבר ראשון-תודה.
דבר שני-אני בחור ולא בחורה.
דבר שלישי-אחרי שהבנת שאני בחור ולא בחורה,תמחק את המבט המבואס מהפנים!...

ישן 27-09-05, 23:38   #4
Guest

ברווז יקר, אם אתה בחור אז אתה גבוה ולא "גבוהה".....

המבט המבואס הוא לא בגלל שאתה לא בחורה אלא בגלל שהפורום הזה כמו גם כל מועדון פיאט גוסס לו לאיטו ועובר לעולם שכולו טוב...

ישן 12-12-05, 19:05   #5
Guest

לברווז

שמע מקטגורית המכוניות הקטנות פיאט פונטו זה האוטו שהכי יסחוב בעליות וזה אוטו מהיר ומהנה וטוב מאד לנסיעה בכביש
בעניין הגובה לא תיהייה לך בעיה למה פונטו זה אוטו גבוה..
שווה לך לקנות פונטו למה אין משהו יותר טוב במחיר שלה..
ממליץ מאד על ידנית!

ישן 12-12-05, 19:16   #6
Guest

לזה עם הפיאט 124 ספיידר

לך למועדון ה-5 זה מועדון לאנשים בשבילך...

מועדון פיאט רוצה (וצריך!) ליהיות מועדון ספורטיוי עם הדגמים החדשים והספורטיוים ביותר של פיאט כמו הפיאט גרנדה פונטו שתצא עוד מעת ובגירסת ספורט של 1.6 טורבו ו200 כ"ס שצריכה לדעתי למלות את המועדון שהיא תצא.. ומכוניות בסיגנון הזה של פונטו וסטילו צריכות למלות תמועדון בעיקר עם הגרסאות הספורטיויות שלהם.
קיצר זה אומר שמועדון פיאט צריך ליהיות כמו מועדוני סיאט הונדה וסובארו שזה אומר מכוניות מהדגמים הכי חדשים וספורטיוים שיש (במקרה שלנו מפיאט) ועם מלא שיפורי מנוע ושיפורים חיצוניים..

אז קיצר שאנשים כמוך עם מכוניות ישנות (אספנות) ועוד במצבים מקוריים וללא שיפורים שיעזבו ת'מועדון הזה וילכו למקום המתאים להם מועדון ה-5..

ישן 12-12-05, 19:43   #7
Guest

אל תכליל

כמה הבהרות!!
א. המועדון רק בתחילתו ומניין החברים עולה מיום ליום בהתמדה ראויה. כך שהספדים אתה יכול לערוך למועדוני בישול. אבל לא בבית ספרנו.

ב. מועדון פיאט איננו מועדון אקסלוסיבי לרכבי ספורט שהרי אם כך היה המצב המועדון היה נקרא "פיאט-ספורט". משום שאנו מדינה קטנה , ואנשים בה מעט , יש לנו עניין בכל אחד שרואה בפיאט החביבה שלו ערך מוסף מעבר לכלי תחבורה בסיסי. על אחת כמה וכמה שמדובר ברכבי אספנות נדירים או דגמים מיוחדים. להפך, אם ישנם רכבי פיאט במועדון ה 5 אנו דורשים שהם יירשמו למועדון זה ויקחו בו חלק פעיל.

כנראה שאינך מודע לסובב אותך, אבל סטילו לא תהיה , וגרנדה פונטו גם בגרסת הספורט שלה תגיע בעתיד הרחוק בלבד וגם היא בייבוא מוגבל מאוד.

ג. לתשומת לבך, וכן לאחרים שחושבים שהדשא של השכן ירוק יותר. למעט מועדון STI שהוא מועדון ייעודי לרכבי ספורט , אין אף מועדון בארץ שכל משתתפיו כוללים אך ורק רכבי ספורט או רכבים חדשים בלבד. כך שהצהרות מסוג "תראו את האחרים"טובות לביקורת עצמית אבל לא מתאימות להלך הרוח של מועדון פיאט. כל המועדונים , ללא יוצא מן הכלל שואפים למגוון רחב כלל שניתן מכלל קשת הדגמים.. גיוון מביא עניין.. תחשוב על זה לרגע ותפנים.

ד. לסיום, כפי שאמרתי המועדון בשלבי התפתחות .. ומצפה לנו בעתיד מועדון גדול ומעניין ..אז סבלנות.. והכול יהיה בסדר..

ישן 12-12-05, 21:10   #8
Guest

תגובה ל-NirBentovim

יש לך כמה תעויות בתגובה..

קודם כל תראה לי במועדוני סיאט או הונדה מכונית אחת שהיא ישנה.. שמה 99% מהמכוניות חדשות (משנת 90 ומעלה.. עד מכוניות שנת 2006 ..) והרבה מהם גם ספורטיויות ורוב המכוניות שם משופרות במנוע או במראה החיצוני.

שתיהייה בעניינים.. הפיאט סטילו (הבאה!!) הולכת כניראה להגיע לארץ והגרנדה פונטו בטוח תגיע לארץ ויש סיכוי גדול שגם הגירסאות ספורט יגיעו (פונטו טורבו דור 1 הגיע, פונטו HGT דור 2 הגיע).
ואנחנו צריכים לפעול לכך שרוב הדגמים החדשים וספורטיוים של פיאט יגיעו לארץ עם אנחנו רוצים מועדון יפה ומעניין וטוב..
אל תגיד ישר שלא יבוא כלום. בעזרת ה' יגיע (לפחות חלק..)

ובקשר למכוניות אספנות.. זה לא מתאים כל כך במועדון אחד מכוניות חדשות ומשופרות עם מכוניות ישנות שהם יותר בקטע של מקוריות (והם הרבה יותר איטיות ופחות ספורטיויות מהמכוניות החדשות..)
תחשוב על זה איך יראה מיפגש מועדון.. מכוניות עתיקות ומקוריות משנות ה-70 יהיו מעורבבות עם מכוניות חדשות מלאות שיפורים.. (אין קשר בכלל.. לא באנשים ולא במכוניות..)
או תחשוב על זה שנעשה מרוץ מכוניות של המועדון או שניסע לאיזה מקום בשיירה כל המועדון.. איך המכוניות הישנות, איטיות עם בעלים שלא רוצים לאמץ יותר מידי ת'אוטו ובגלל זה הם נוסעים לאט (אני מכיר כמה מהם שאפילו לא יעברו עם האספנות שלהם ת'90 קמ"ש אפילו שהיא מסוגלת לעבור..) ישתלבו בין המכוניות החדשות והמהירות עם הבעלים הצעירים שידפקו רייסים במהירות מאד גבוהה?!
רואה למה זה לא מתאים עתיקות מקוריות, וחדשות משופרות ביחד..
בגלל זה אני אומר שהכי מתאים לעתיקות ליהיות במועדון ה5 וליהמנע מלהיצתרף אליינו..

תראה.. למועדוני סיאט והונדה אין ת'בעיה הזו של אספנות כי הם מותגים חדשים יחסית בארץ (וגם בעולם..)
אבל בגלל שפיאט מותג שקיים המון שנים ויש לו הרבה מורשת ומכוניות אספנות שהם קלאסיות ומיסתובבות בכמויות גדולות מאד בעולם ואפילו בארץ יש כמות לא רעה..יש לנו תבעייה הזו בניגוד לסיאט והונדה.. אז עם אתם רוצים לדאוג להם שיהיו וישתלבו בכלזאת במועדון הזה כמו שצריך אז אפשר לפחות לחלק את המועדון לשתי חלקים (חדשות וישנות) שניפגש ביחד אבל האירועים וכל זה יהיה בניפרד ולעיתים רחוקות ביחד.. אבל שסה"כ ניהיה אותו מועדון.

ישן 12-12-05, 22:12   #9
Guest

שוב הבהרה.

ושוב ...

א. לא, לא יגיעו. נקודה. סטילו גם לא תהיה יותר, מתוכנן דגם אחר שיגיע [אולי] עוד שנתיים לארץ . הגרנדה פונטו HGT תיובא בצורה מאוד מינמלית. ואגב HGT , הקודמת הייתה איומה , וגם דגם האבארת' יובא ונמכר ביחידות בודדות בלבד.
ב. מועדון תחת שם כולל "פיאט" נועד לכולם.מועדונים שציינת פשוט חסרים את המורשת ההיסטורית הקלאסית שיש לפיאט. איזה קלאסיקה יש בידיוק לסיאט או הונדה???

ג. יש לך טעות בסיסית שאתה חוזר עליה שוב ושוב. שיפורים אינם מייצגים מועדון, מקסימום איזה גחמה פרטית של חובבים. אבל מכאן ועד הקביעה כי מועדון צריך להציג מכוניות משופרות כי אלו רכבים "מענינים" היא טעות יסודית קולוסאלית.

ד. אני לא יודע איזה סוג של מפגשים אתה מתכנן לך בראש .. אולי אתה מעט מושפע ממפגשי הונדה או מאזדה ושות'. אבל ממש כמו חברינו מאלפא -רומיאו , או לנצ'יה המשלבים בתוכן מכוניות ישנות וחדשות , אף אחד פה לא הולך "לדפוק רייסים" במפגשי מועדון. מקסימום לדפוק אחד לשני בראש עם דיבורים.

לסיום, אם אתה מתעקש ובכל זאת מחפש אך ורק רכבי ספורט ,שיפורים וכל מיני קשקושים כאלו, יש לך את החברים ממקס-טיוניג שמתעסקים בזה. אבל תשאיר לנו מפגשים רב-גוניים עם אנשים שמתענינים גם באספקטים יותר מענינים מ "מירוצי מועדון" ..

בהצלחה לך..

ישן 12-12-05, 22:33   #10
Guest

NirBentovim שוב אני מגיב לך

למה שלא יהיה לנו מועדון עם מכוניות ומפגשים בסיגנון הונדה וסיאט ומאזדה??
אני בטוח שזה מה שכל הצעירים שבמועדון הזה שואפים להגיע אליו (ואני אחד מאלה)

אתה מייצג את הקבוצה השנייה של המועדון של האנשים המבוגרים שרוצים מכוניות יותר מקוריות ללא שיפורים עם יותר ישנות ופחות ספורט ואני מבין שהשאיפה שלך זה מפגשים בסגנון ומכוניות בסיגנון מועדון ה-5 עם כמה חדשות אבל לא יותר מידי ספורט ושיפורים אלה חדשות רגילות..
אז גם אני יכול להגיד לך כמו שאמרתה לי "לך לחברים ממקס טיונינג" שתלך לחברים ממועדון ה-5
אבל אני חושב ששניינו לא נעזוב כי ששניינו אוהבים את פיאט מאד וכל אחד מאיתנו רוצה ליהיות חלק במועדון הזה.

לדעתי מה שצריך לעשות עכשיו זה לשאול פה באתר מה החברים במועדון רוצים ולפי מהם יגידו נחליט כבר איך יהיה המועדון..

אני מוכן להיתערב איתך שהרוב פה חושבים כמוני..

נושא נעול

חוקי פרסום הודעות