![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
זה לא הצליל של הוריאטור.
זה התקתוקים של השסתומים. הוריאטור משמיע צליל מדוזל ב 2-3 שניות הראשונות של ההנעה, וזהו. לדעתי בסרטון אלה השסתומים + וריאטור במצב לא משהו בכלל. מה שכן. יש לו קיט יניקה של GSR ! אני גם רוצה אחת ! |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
קצת סדר לגבי בעיות כיבוי מנוע ב HGT אין סיכוי שזה מהוריאטור ואני יסביר בוא ניקח מצב שכביכול הוצאנו את הוריאטור מהמנוע הרכב יניע ויסע בלי שום בעיה אומנם עם פחות כוח סחיבה אבל הוא יסע. לגבי כיבוי המנוע ב HGT או שהמנוע משחק במצב סרק זאת בעיה ידועה והיא נגרמת בגלל בית מצערת מלוכלך מפיח מה שצריך לעשות זה לפרק את בית המצערת ולנקות את הפיח עם ספריי קרבורטור לאחר מכן הרכב יעבוד כמו שעון שוויצרי רצוי לבצע את הניקוי כל 50000 קילומטר.
בוא ניקח מצב שלקחנו HGT ונסענו ברכב 300000 קילומטר בלי להחליף וריאטור מה שיקרה זה רעש חזק לא רק בהנעה אלא בנסיעה רגילה. בעיית סחיבה שתהיה בגלל שהוריאטור לא מתפקד ובסוף הוא פשוט יתפרק לגמרי מה שאני רוצה להדגיש שהוריאטור לא שייך להנעת הרכב או לכיבויו ולעמידתו במצב סרק. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
גדעון
הרעש הוא בדיוק הבעיה של הואריאטור יכול להיות שבמצב גרוע עוד יותר מהרעש שאנחנו מכירים אבל מה שרציתי לומר שמדובר בתקלת יצרן עולמית שאין לה פיתרון וזה הכי גרוע!!!!!!!!! |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
KoF-sHeLeG אין שום בעיה לעשות את זה לבד צריך רק ידע בסיסי צריך לפרק את סעפת היניקה היא מחוברת ב 4ברגים בצורת כוכב אחרי שאתה מפרק את סעפת היניקה אתה מנתק את הקונקטורים של החיישנים. אסור לפרק את החיישנים מסעפת היניקה בכל מקרה. ואז אתה מנקה את כל הפיח שהצטבר בסעפת היניקה בעזרת ספריי קרבורטור שמחוברת אילו צינורית קטנה כדי להגיע אל כל המקומות בפנים לאחר מכן לחכות קצת שהכל יתייבש ואז לסגור בחזרה את הברגים של סעפת היניקה ולהחזיר את הקונקטורים של החיישנים ואז להניע את הרכב לתת לו לעבוד כמה דקות כדי שישרף החומר ניקוי ותאמין לי שמאותו רגע הרכב יעבוד בצורה מדויקת.
רק הערה קטנה יש שני צינורות מיים קטנים שמחוברים לסעפת היניקה אפשר לפרק אותם אבל זה קצת יותר מסובך כי צריך לסתום אותם שלא יצאו המיים. אפשר להשאיר אותם מחוברים בזמן הניקוי זה קצת מגביל אבל אפשרי. בכל מקרה אפשר לבצע במוסך אבל שם זה תמורת תשלום של שעה וחצי עבודה בערך לפי דעתי זה לא משהו מסובך יותר מידיי אני בעצמי ביצעתי את זה המון פעמים ולא היתה לי בעיה אף פעם. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
האם צריכים לעזות זאת בזמן שהרכב פועל?
האם יש צורך ללחוץ מעט גז בזמן התהליך? |
|
|
#7 |
|
Guest
|
גדעון כנראה לא הבנת אתה צריך לפרק סעפת יניקה איך אפשר שהרכב יהיה מונע.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
חברים יקרים יש עוד מצטרפים ?
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
חברים יקרים, הבייבי שלי גם סובלת מהבעיה!!
אני אתכם, באמת הגיע הזמן לשים לזה סוף!!! |
|
|
#10 |
|
Guest
|
בעית וריאטור
שלום חברים
הבעיה נפוצה גם בדגם אלפא 147 אנני בטוח אם היא חמורה כמו בפיאט אך אני יודע שהוריאטור הוא זהה !! ( ע"פ מספר יצרן ) אולי הבעיה קיימת גם בדגמי אלפא נוספים ( 156 וכו.. ) ממליץ למי שמטפל בענין לצור קשר עם מועדון אלפא בנושא . דודי http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MakeTrack=true |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד