![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
אמצלה לנוזל קירור
ערב טוב ושבת שלום
![]() אני ממליץ על נוזל קירור אנטיפריז לכול רכב. וכמובן שיש תמונה ![]() את הנוזל יש לערבב עם מים מזוקקים 50 על 50 אפשר מי עדן כול מים נקיים יתעימו טוב מאוד לכול אוטו ![]() בכללי אדיף כול נוזל קירור מאשר מים רגילים מים רגילים זה לא בארי לרכב ביכלל ![]() זה עושה יותר נזק אז שיהיה לילה טוב ואחלה קירור ברדיאטור ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
רק לשם הבהרה לטובת הבאים בתור:
חברת פיאט ממליצה להשתמש בנוזל קירור מסוג פאראפלו או פאראפלו-אפ (לא לערבב ביניהם). שימוש בנוזל קירור אחר עלול לגרום לבעיות במערכת הקירור והמנוע עקב אי התאמה. מכאן, כל אחד יחליט בעצמו. אגב, האם יש לך נסיון עם נוזל הקירור הזה על רכבי פיאט לאורך זמן? האם הנוזל הזה מתאים למנועים מאלומיניום באופן ודאי?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
עם לא היה לא היתי ממליץ
יש לי ניסיון טוב עם הנוזל אזה הוא טוב לכול אוטו
אני סם אותו בטמפרה שלי מאז שיש לי אותה וגם חבר של אמא שלי יש לו את האוטו 4 שנים והוא סם את הנוזל אזה ועוד לא אחלפנו כלום שקשור לקירור של האוטו ולי יש את האוטו שנה לכן אני ממליץ את הנוזל זה אולך גם לראשים מאלומיניום ומה טוב בנוזל אזה שהוא לא מכיל את הגושים הקטנים האלה כמו במים הירוקים ![]() הם לא טובים בישביל הרדיאטור זה הנוזל שסמים גם באוטובוסים ומסעיות, והם לא יסימו משהו זול ופשות
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הנוזל קירור המדובר הוא של חברת המשאיות "סקאניה". אני אישית מאמין לך שאין איתו בעיות, אך אני חושב שצריך להיצמד להוראות היצרן באיטליה ולהשתמש ב"פראפלו". לכל רכב יש את הנוזל קירור המתאים לו ביותר המומלץ ע"י היצרן.
אגב, ה- "אנטי פריז" זה חומר המונע קפיאה של הנוזל, אצלנו בצפון הצבא צמיד היה מחליף בתחילת כל חורף לנוזל "אנטי פריז", זה לא שם של נוזל קירור, רק תכונה שלו (מונע קפיאה). לידיעה- מים מהברז יקפאו כאשר הטמפ' החיצונית היא מתחת ל- 0°. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
כדיי
הכי טוב לערבב אותו כי הוא חזק ללא אירבוב!
חח יש לי בעייה ליפעמים בעבודה אנחנו אומרים תביא לי אנטיפריז אז אני רגיל טעות שלי מיצתאר
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בקשר לנוזל קירור כחול | shakedd | פונטו - טכני | 10 | 01-01-09 18:12 |
מי קירור | זאב | פונטו - טכני | 4 | 10-03-08 16:32 |
נוזל קירור | ohads | פונטו - טכני | 1 | 31-01-08 17:36 |
שאלה בקשר לנוזל נגד מים.... | alex699 | אונו - טכני | 3 | 03-12-07 08:55 |