![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
תודה . אני כנראה באמת אסע למרכז .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
מוסך במרכז
מוסך מורשה פיאט "שמשון יהוד" נמצא ברח' העצמאות 24 א.ת יהוד,
טל' 03-5360748 ודבר קודם טלפונית עם חיים ותאם איתו בואך כדי שיוכל להיות פנוי לטפל ולבדוק מכוניתך. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Maximus, תעדכן מה קורה עם הבעיה שלך, כי נראה לי שיש לי את אותה הבעיה אצלי באוטו...
בהתחלה חשבתי שיש לי 2 בעיות שונות: אחת במייצב טורים (ווריאטור) ואחת במזגן שלא מקרר, אבל אם אתה אומר שלך יש את אותו הדבר אז יש מצב שיש קשר ביניהן. מחכה לשמוע על התפתחויות... |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
צטט:
יסכים איתי גדעון (Caveman). |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
לא ליליאן !
אתה לא רוצה להפקיר את הרכב שלך בידם, ממש במילים אלו. אני לא אפרט יותר מידי, אבל יש לי הסטוריה גרועה מאוד עם המוסך הזה, מאוד לא ממליץ להגיע לשם, אלא אם זה מקרה חירום, כמו צינור קרוע או משהו... בכל מקרה, גל. האם זה קורה גם כאשר אתה עוצר בניוטרל ללא מצמד לחוץ? |
|
|
#7 |
|
Guest
|
הרכב הוא פונטו ספייס 2005 דינאמיק, 16V , אוטומטי ... ולא, אני הולך למוסך המכזי של פיאט בתל אביב .
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
צטט:
אם אתה זוכר גדעון דיברנו על זה כשנפגשנו בר"ג, אני בטוח בכמעט 99% שיש לי בעיה בווריאטור, עכשיו השאלה היא אם בגלל זה גם המזגן שלי לא מקרר... אם למישהו יש מושג אם שני הדברים קשורים זה לזה (מייצב טורים ליעילות מזגן) אז שיאיר את עיני... בכל מקרה נראה לי שאני אחליף קודם את הווריאטור ונראה אם הכל מסתדר לי. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
לא לליליאן (יכול ליהיות שבגלל תיקון רשלני שלהם הייתי צריך לפתוח ראש מנוע ולהחליף אטמים)
מוסך שמשון - מוסך טוב ( הם אמרו לי שהתיקון של ליליאן היה ראשלני ותיקנו אותו שוב - על הדרך) |
|
|
#10 |
|
Guest
|
עדכון : הייתי במוסך המרכזי , הם טוענים שעשו לי ניקוי וכיוון בית מצערת לא טוב, ועוש זאת שוב , בינתיים זה מחזיק , מה שכן אמרו לי שאם זה לא יעזור פעם הבאה יחליפ בית מצערת . אגב הם טוענים כי אין בעיה אחרת באוטו ושזה רק בית מצערת .
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד