![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
תגובה
אהלן שמוליק..
מברוק על ההחלטה להשתתף [אנו זקוקים לקופה במצגת הרכבים כרגע] אני שמח שהחלטת לקחת חלק פעיל - כן ירבו , וידגמו מהפגנת הרצון החיובי. טוב מאוד! אל תשכח למסור לגילי [בהודעה פרטית] את פרטייך האישיים +מספר רישוי המכונית . משתתפים עד כה: גילי, ליאור, שמוליק , ניר ,גדעון וגנדי. מחכים לאספנות.. יש לכם עוד כ 5 ימים עד לסגירת הרשימה. קדימה... |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
תמונות וכתבות מאירועים קודמים:
![]() ![]() המתחרות בג'ימקאנה: ![]() ![]() האירוע הראשון בלטרון: ![]() אירוע ראשון לקידום הספורט המוטורי, מגזין אוטו - http://www.auto.co.il/Content/Articl...ArticleID=1910 אירוע שני לקידום הספורט המוטורי, מגזין אוטו - http://www.auto.co.il/Content/Articl...5&SubjectID=79 ספורט מוטורי, בישראל (מועדון PSI), צפו בסרטון, YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3168547,00.html ההרשמה תיסגר ביום שישי הקרוב, חבר שלא יאשר את השתתפותו במועד, יחנה בחניה מסודרת (אבל מחוץ למתחם). *נבדקת האפשרות לחיבלול סביב הרכבים ועוד כמה "שטיקים".. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
ההרשמה לתצוגה ולג'ימקאנה נסגרת מחר (יום ו') בצהריים.
נותרו מס' מקומות פנויים. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
רשימת המציגים באירוע:
ניר, פיאט בראבו HGT. יובל, פיאט קופה 5 ציל'. שמוליק, פיאט קופה 4 ציל'. איציק, פיאט קופה 4 ציל'. גנאדי, פיאט אונו. גילי, פיאט אונו. אביעד, פיאט אונו. ליאור, פיאט פונטו ספייס. גדעון, פיאט פונטו ספייס. |
|
|
#5 |
|
Guest
|
האם אני צריך להכין מפרט מלא על הרכב?
כגון דגם, מנוע וכו? |
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Re: פרטים
צטט:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
תודה לכולם
תודה רבה לכל החברים שנענו בחיוב ואזרו אומץ ושאר רוח על מנת לתרום מזמנם, ולהופיע איתנו במצגת הרכבים באירוע הקרוב..
בימים הקרובים מפרטי המכוניות יודפסו [בססגוניות מתונה בעלי הפיאט קופה [עמכם אני נמנה] : אחלק לכם באירוע CD-ROM [אם אין לכם עדיין וגם אם כן,קחו שיהיה] בו מפרטים טכניים דקדקנים , מבחנים השוואתים [ממגזינים שונים] ספרי הדרכה ,ספר הרכב המקורי כולו [סריקה] דיאגרמות חיווט , דיאגרמות מנוע, הרכבות שונות , בקיצור.... כל מה שרציתם לדעת על הקופה ב CD אחד... הכול בפורמט PDF ועוד כל מיני.. גם סרטונים קצרים.. אני מכין על פי כמות המשתתפים [3] מי שרוצה לצרוב לחברו - מוזמן כמובן. תודה לכם.. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
תזכורות
תזכורות..
א. לא לשכוח להגיע עם ההזמנות שקובי פרסם. להדפיס ולקחת עמכם. ב. מי שרוצה [ורצוי כי זה נחמד לנו] בהחלט מוזמן להגיע לבוש בחולצת המועדון.. ג. מצלמות, גם וידיאו למי שיש.. להביא! דבר אחרון, אנחנו מגיעים בשיירה לתצוגה [למי שלא הבין] ואנחנו בודקים כרגע מקום מפגש בדרך לכפר-סבא מכוון דרום. [כנראה איפשהו באיזור מורשה]. מי שמגיע מכוון צפון כמובן שיכול להגיע ישירות למתחם אלטרנטיבי. גילי יעדכן אתכם בהמשך לגבי מקום המפגש.. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
ניר, אני אשמח להצטרף לשירה שלנו.
רק אני רוצה לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי באיזור הזה :O |
|
|
#10 |
|
Guest
|
לא לדאוג
אין בעייה גדעון , ברגע שנדע [אולי היום] איפה נפגשים בידיוק,תראה שזה ממש קל להגיע לשם וגם למתחם של אלטרנתיבי לשם הצורך.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד