![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
אוראל, מסכים איתך במיליון אחוז.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
מסכים עם דעת הרוב
אילן עם כל הכבוד לך אין שום מקום לטיולים לפי דגמים.
מועדון כשמו הוא מועדון. ולעשות טיול לדגם כזה או אחר ממש אבל ממש לא לענין. וכמו שרשמו כאן לפניי טיול לכולם בהחלט רעיון נפלא אבל לעשות טיול לדגם מסוים או לסוג מסוים? לא במקום בכלל. לדעתי ההודעה שלך פשוט לא הייתה במקום |
|
|
#3 |
|
Guest
|
אני ממש לא מבין למה אתם מתנפלים עליו...
אם הבן אדם רוצה לארגן טיול לדגם מסוים, זו זכותו המלאה. אני מניח שיש את הסיבות למה הוא רוצה שיהיה טיול מהסוג הזה, ואני לא חושב שזה אמור לפגוע במישהו במועדון. לאילן פשוט היה רעיון שבו יהיו בשיירה אחת רק דגמי ספורט מאיטליה. אין בזה כל פסול. להפך, אני חושב שזה צריך להיות משהו מיוחד, והיוזמה מבורכת. זה גם לא צריך לבוא על חשבון טיולים אחרים של כל חברי המועדון. כמו שאילן הציע את הרעיון לטיול הזה, ככה כל חבר מועדון יכול לארגן טיול מאיזה סוג שירצה. רק הבעיה היא שאף אחד לא פועל בכיוונים האלה... |
|
|
#4 |
|
Guest
|
אני בעלים של פיאט קופה ועומד מאחורי כל מה שעמיתי פה אמרו.
כל הכיף במועדון שלסוג רכב אחד זה הליככוד שיש בין הדגם הראשי שזה פיאט כל אחד יש לו דבר משותף פה עם מישהו אחר שהוא בעלים של פיאט .. ולנסוע שיירה של איטלקיות בכלליות ופיאט בפרט זה דבר מרשים מאוד. אני לדאבוני נאלץ לוותר על ההגעה למפגש עם הפיאט או עם הצטרפות של GTV. (מחסור במזומנים והתחלת פרוייקט על בתא קופה) בכל אופן יהיה יותר נחמד לקרוא הודעות שיגרמו לליכוד בין המשתמשים ולא לחירחור ריבים. ביברכה חיים . |
|
|
#5 |
|
Guest
|
חברים יקרים,
אני, כבעל רכב לא ספורטיבי, מקבל את הרעיון של מפגש ספורטיביות בלבד, או דגם מסויים בלבד. הרעיון מקובל בעולם ואין שום סיבה שלא יהיה גם כאן. הדבר אינו עומד בניגוד לרעיון של גיבוש המועדון וביצוע טיולים משותפים. טיולים משותפים יהיו, היות ואחרי הכל כולנו נושאים את אותו הלוגו. בטיולים המשותפים אני מאמין שאופי הטיול יהיה מעט שונה ולאו דווקא טיול בעל אופי נהיגה ספורטיבי. כמובן שאפשר לשלב בטיול שכזה את שני העולמות, אטמוספריים ומוגדשים, ע"י תוואי מוגדר של טיול עם תחנות עצירה (צפיה בנוף, הכנת קפה וחלוקת ג'חנונים) בצורה כזו שכל קבוצה תגיע בזמנה (אני מאמין שזה יהיה הפרש של לא יותר מ-5 דקות). בדרך זו נהגי הספורטיביות יכינו את הקפה בזמן שאנחנו נזדחל בעליות, העיקר שכשנגיע הקפה יהיה מוכן בכל מקרה שילוב שכזה יכול לעבוד אך חשוב להדגיש כי מפגש של ספורטיביות מיוחד לכשעצמו ואין שום מניעה מלבצעו. בקיצור ולעניין, מי שרוצה לארגן טיול לכל המועדון מוזמן להעלות את ההצעה שלו בשרשור נפרד. אני מאמין שיהיו לא מעט קופצים ולאט לאט הרעיון יקרום עור וגידים. בברכה, רענן. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
אילן שלום!
אייך זה שאתה מארגן מפגש / "טיול" לרכבים ספורטים ויש לך איזה קנגו מצ'וקמקת!! אם העניין הוא כזה.. אז דע לך שאתה יוצר פה (מועדון פיאט ישראל) פרובוקציה וחילוקי דיעות והרבה מריבות... זה שאתה חובב "ספורטיביות" זה לא אומר כלום פה כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם... תיהיה בריא , והמשך יום נעים... |
|
|
#7 |
|
Guest
|
אני מגיע
אני מגיע אם הבראבה שלי אם זה בצפון זה מעולה אני מחיפה!!!!
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
תקרא שוב את ההודעה המקורית..
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
שלום לכולם.
1.אני לא יודע איך המצב הגיע לאווירה עכורה שכזו. זו לא היתה כוונתי. 2.אני מתנצל מראש, על אי-ההבנה, ושהדברים הגיעו לעד-כדי כעס ואכזבה. על לא כלום. אני הבהרתי את דברי היטב(כך אני חושב). ועקב כך: א'. אין לאף אחד סיבה להתעצבן ולפתח ת'רד על בעד ונגד. ב'. הטיול מיועד למכוניות פיאט קופה טורבו-יחד עם ספורטיביות איטלקיות. ג'. אין אני בא לבטל, או להפריד בכוח, בין קבוצות או אנשים. ד'. העלתי את הרעיון, אני רץ ומארגן מסלול+מסעדה וכו'. ה'. כעת אני מארגן אנשים. ו'. אם למישהו העיניין חורה או מפריע אישית-אני (שוב) מתנצל זו לא הכוונה. נ.ב פרטים מפורטים לגבי הטיול בהמשך. בברכת סופ"ש נעים ומהנה. אילן פייביש turbo |
|
|
#10 |
|
Guest
|
קודם כל -טוב שמישהו בכלל יוזם משהו...דבר שני--אם היתה לי מכונית שאינה ספורטיבית בעליל בהחלט ההיתי מבין את אי הזמנתי לטיול שכזה מכיוון שתכלס המוגדשות בכלל והקופה בפרט פשוט יסעו בקצב אחר וכך שבכל מקרה אני לא ממש ההיתי חלק מהטיול--אז מה הטעם
אין מדובר בהפליה לדעתי אלא בנימוק מוצדק----------אלא אם מדובר בטיול בקרוז ב-90 קמש ואז מה הטעם להוציא את הקופה...... כשההיתי במועדון vag עשו טיול למנחת זיק-התאספה שיירה של כ-50 מכוניות מכל הסוגים,הנסיעה למינחת היתה מיגעת ומשעממת-כל 20 קמ עצרנו לחכות למאסף --- נ.ב- אוי...... לראות את הפרצופים של עם ישראל ב1600 אוט כש10 פיאט קופה עוברות אותם .... |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד