![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח גם אני [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זה היה הרעיון
![]() אלי |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
למה צריך כמה מגברים ברכב קטן?
זה מה שעושה לכם את זה... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אדי, אפשר להבין מה הסיפור שלך???????????????????????
![]() למה אתה כל הזמן אנטי!??!?!? דיי נמעס מהתגובות שלך!! לא אהבת תגיד, בצורה נעימה יותר! אתה נותן פה תחושה נאחסית!!!!!! ואללה ובנוגע למגברים זה מה אני אוהב וזה מה אני חושב שצריך ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
זה בסדר, תרגע , אני רואה גם באותיות קטנות...
זה פשוט משהו שאני באמת לא מבין... ברכב של 8 שקל , שנוסע ב 8.5 שקל , להשקיע כל כך הרבה זמן, כסף וזיעה. ובוא לא נחזור על כל הדעות שלי על אונו / פנטו. אם זה נותן לך תחושה נאחסית - זה ממש,אבל ממש לא עניין שלי. הבנת. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
אני פשוט לא מתייחס לתגובה (מנהלים סליחה על הביטוי אבל הייתי חייב) הא-י-ד-י-ו-ט-י-ת שלך!!!
8 שקל עלק... יותר טובה משלך זה בטוח! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
רשמתי גם 8.5 - קיבלת תוספת
אם לא שמת לב. נ.ב. מה יותר טוב משלי בדיוק? הרכב? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח איזה שרוטים...
דייי ילדודס, כל אחד והכיף שלו והאוטו שלו. האונו שלי עלתה בדיוק 6 אלף שקל, ואני משקיע בה את העולם? למה? כי אני נהנה מזה. למה אני שם מערכת חזקה? כי אני נהנה מזה גם למה לא לקנות אוטו אחר יותר טוב? כי אני אוהב תאונו שלי. זהו אני בטוח שאלי אותו דבר. כולם מרוצים? יופי |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
בדיוק ככה אני אורי... העיניין הוא שאדי חושב שיש לו זהב ביד... וזה אני ממששששששש ממש לא חושב...
אלי |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ההבדל הקטן ביני לבינך - לי באמת יש זהב ביד.
לך - יש אונו בצבע לבן , כך שתסתום את הפה. אין לך שמץ של מושג איזה רכב יש לי, אם הייתה שואל ויודע - לא הייתה חושב אפילו להשוות בין האונו שלך לבין הרכב שלי. |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד