![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
תמונה
זה האתר של היצרן,
http://superbrightleds.com אני לא חושב שיש כזה בארץ, מה שכן אפשר לעשות הזמנה מרוכזת, כל אחד יזמין כמה, ההתקנה ממש קלה, ונתחלק בעלות המשלוח, פה התמונה של הלדים: http://superbrightleds.com/products/car/B83D-X.jpg |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Re: Vin_Diesel
צטט:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
זה לא יעבוד
גם אני ניסיתי לחבר מנורה בלוח שעונים כשפותחים דלת (לא היתה שם מנורה) וזה לא עובד...
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
איזה רכב ?
אם פונטו MK1 זה לא עבד מכיוון שאין לשם שום מוליך חשמל שמגיע לשם אבל זו לא בעיה לסדר את זה אפשר לחבר את התאורה של פנים הרכב ללוח שעונים ! |
|
|
#5 |
|
Guest
|
יש רק בעיה אחת .. הלדים שקנית יש להם עדשת פיזור קטנה עד 12 מעלות ולכן כמות האור הנפלטת לנקודה אחת היא גבוהה אבל ללא פיזור שווה ללוח השעונים . יתכן ויהיה אפשר ליצור מנורות (לדים ) עם עדשת פיזור רחבה יותר ואז האפקטיביות תגדל .. (ניתן לראות כי חלקים מהלוח מושחרים )
בלי לראות את הלינק אני בטוח שקיבלת את המנורות (לדים) עם ראש קטום (חתוך ) על מנת ליצור כאילו פיזור שווה של האור . היום קיימים מספר חברות שמיצרות לדים למכוניות עם עדשות מפזרות לקבלת אפקט תאורה מקסימלית . אני אנסה להשיג מידע ולשתף אתכם .. עמית |
|
|
#6 |
|
Guest
|
.
הצלחתי לחבר את נהורה של דלת פתוחה, - משכתי חוט מתאורת פנים שנדלקת בפתיחת דלת, אך בעיה היחידה שזה לא מגיב לדלתות אחוריות. אנסה דרך הזעקה
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
בפונטו MK1 אין מתגים בדלתות האחוריות רק אם הותקנה ברכב אזעקה אז המתקינים מחברים זאת !
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
בעיה באחורי ? זו לא אמורה להיות בעיה אלא שצריכים להוסיף מתג קפיץ פשוט ומחברים בקלות !
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
יש לכם איזה רעיון לאונו-שיפור לוח שעונים
במקום האור הירוק החלש איזה אופציות אפשר לשים.????? |
|
|
#10 |
|
Guest
|
עמית מוכר את לוח השעונים של האונו טורבו שיש ברשותו !!
הוא חדש לחלוטין........................ תתקין אותו במקום שלך זה לוח ממש ממש יפה. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד