![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: actual
|
אבחון ממוחשב לבעיית מחשב ההגה
שלום לכולם,
האם יש מקום מומלץ באיזור פ"ת שאפשר לבדוק את הסיבה לבעיית ההגה הידועה (ואולי גם לבצע את ההחלפה)? כמה אמור לעלות אבחון כזה? [ראיתי באחד הדיונים הישנים יותר שאחד מהחברים חוקר מנועי הגה תקולים. אז אולי זה מידע שיעניין אותו: 1- ההגה שלי עושה לי בעיות בעיקר בחודשים החמים של השנה. בחורף אני כמעט שוכח מהתקלה. בקיץ זה פעם ככה ופעם ככה, ובשיא הקיץ זה יותר בצד הלא טוב של ה"ככה".... 2-אני לא יודע כמה זה קשור, אבל אצלי יש סימפטום לבעיה - כשההגה מתחיל למשוך שמאלה, אני יודע שבפעם הבאה שאפנה ימינה, בניגוד לנטיה של ההגה, זה כנראה יקרה שוב. 3-כשיש פוטנציאל שההגה יתקשה, למדתי מנסיון לנסות לסובב את ההגה כשהוא בנסיעה, אפילו איטית, ופחות לסובב אותו כשהוא עומד (למשל ביציאה מחניה מקבילה למדרכה). מזל שהטסט שלי היה בפברואר...] תודה לכל העוזרים. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיתרון לבעיית החלונות בספייס ובעיקר HGT | BentzZz | פונטו - טכני | 18 | 05-03-10 19:43 |
| נורה של מערכת הזרקה, אבחון ועלויות תיקון | ronesbones | פונטו - טכני | 18 | 06-03-09 20:37 |
| כנראה פיתרון לבעיית הוריאטור המרעיש בפונטו HGT | פורום הגראז' | 21 | 09-04-07 19:21 | |
| מפגש מועדון פיאט, 20.10.06, במעבדה לרכב ממוחשב, אשדוד. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 07-11-06 10:44 | |
| מפגש במעבדת רכב ממוחשב נ. איל ואלדר | פורום הגראז' | 2 | 26-07-05 02:45 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד