![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יעוץ לגבי טיפול
שלום חברים,
בשותי רכב פיאט פונטו ספייס ELX 2001 ךאחרונה שמתי לב לריח שרוף מהמנוע - הרכב נלקח למוסך והתגלו מספר נזילות מן המנוע. ידוע לי שלדגם זה יש בעיות עם ראש מנוע. המוסכניק ביצע מספר איטומים חדשים והוא כרגע נמנע מפתיחת המנוע. הוא אומר שהוא הצליח להוריד את הנזילות למינימום והוא רוצה שאני אסע קצת ונראה. החשש שלי הוא שנסיעה עלולה לעשות נזק נוסף למנוע ובמידה ומדובר בראש מנוע שידוע כבעייתי בדגם זה אז זה עלול רק להחמיר. בסה"כ אני סומך על המוסכניק אבל אולי דעות נוספות לא יזיקו. תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
במקרה שלך אני לא מבין למה אתה מערב את ראש המנוע לראש המנוע אין פה שום עניין בכלל ואגב לא מזוהה כבעייתי בכלל מה שגורם נזק לראש מנוע זה חום
במקרה שלך לנסוע בלי שמן במנוע אתה הורס את הקרנק משמעותו הורס את המנוע ואם תסע בלי שמן תצטרך להחליף בלוק של המנוע כעת כדי להמנע מנזקים כל יום על הבוקר שהרכב קר תבדוק שמן ותוסיף אם חסר אם ימשיך להיות חסר לך סימן שעדיין יש נזילות אני משער שהמוסכניק שלך לא אמין זה שלא הסביר לך הכל בצורה נכונה בדרך כלל נזילות של שמן הם בעיקר מאטם מכסה שסתומים שזה מתחת לפלטר אוויר ישירות ומחזירי שמן יש אחד בצד הטיימנג ואחד בין הגיר למנוע אני משער שהחליף לך אטם שסתומים שעולה 50 שקל ועבודה של 5 דקות בול ועשה קופה עליך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה קודם כל על התגובות.
האמת שהוא הסביר לי כל מה שאמרת ודווקא את המידע המוטעה כנראה אספתי בעצמי. והוא המוסכניק בקיבוץ שלי- אני מכיר אותו מגיל אפס והוא באמת החליף אטם ויצאתי מאוד בזול ממנו. כמו כן מישהו בעבודה אמר לי שלפעמים הנזילות מתחילות להווצר כתוצאה משינויים קיצוניים בחום מנוע ושתתכן פגיעה בראש מנוע. בכל מקרה תודה אני באמת אבדוק את השמן בבוקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
כעת בוקר 1:15 בבוקר תוכל לרדת לבדוק ולעדכן
![]() ![]() אהבתי המשפט מכיר אותו מגיל אפס ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה S 1.6
|
שלום לכולם.
אני צריך עזרה לגבי ענין מסוים באוטו (פיאט בראבה 98 SX), כאשר המנוע קר האוטו בין הילוך שני לשלישי כאילו מגמגם בצורה של חוסר הזרקת דלק למרות החלפת משאבה. וכך גם יש הרגשה בירידת כוח העצה שלו... מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
שלום אלכס, בוצע ניקוי בית מצערת ?
מתי הרכב עבר טיפול ? מתי הוחלפו פלאגים, פילטר דלק ופילטר אויר? יש נורות אזהרה דלוקות בלוח שעונים? יכול להיות גם כוהל הצתה או חוטי הצתה, עדיף להתחבר למחשב רכב ולראות נתונים ותקלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה S 1.6
|
מצטער על משך התגובה שלי, אך בכל זאת תודה Lexxxa על העצות שלך.
הבעיה לא באף אחד מהדברים הנזקרים..... לפי דיאגנוזה של המחשב נראה ש- חיישן בקרת אויר הנכנס לסעפת נידפק, והוא גרם לשיבוש המחשב. לאחר החלפתו נראה כי האוטו חזר לחיים אך לאחר יומיים שלוש חזר למצב המסריח.... החלפתי מוסך והתברר שכאשר החליפו טיימינג טעו במספר שיניים...סידרו לי את זה והאוטו שוב הטעורר ולאחר שבוע שוב אתחיל עם הכריזות. פניתי שוב למוסך והוא החליף איזה חיישן אם אנני טועה של בקרת מצערת האוטו למשך שבועיים היה בילתי ניתן לזיהוי מבחינה חיובית : עבודת מנוע שקטה, בלי נורית אזרה.... ועכשיו שוב הוא התחיל להתבכיין ויש איזה מין רעש מוזר בזמן העבודה כאילה שמנוע כשעובד נתקע במשהו( כמו אם מסובבים גלגל ברזל וסמים בנקודה מסוימת מקל ונשמע אוטו רעש) אם מישהו מכיר נתקל בבעיה זאת אני ממש מודה על האזרה. תודה מראש... |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 20:53 |
יעוץ לגבי טיפול לאחר רכישה | Juvalz | פונטו - טכני | 3 | 07-03-10 12:16 |
יעוץ לגבי טיפול גדול 80000 | RFOX | פונטו - טכני | 13 | 27-02-09 17:51 |
שאלה לגבי יעוץ למערכת לפונטו | kadosh1 | אודיו | 6 | 13-02-09 15:46 |
יעוץ לגבי מחיר למערכת.יקר או סביר? | danny shoei | אודיו | 5 | 20-03-08 00:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד