![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 95
|
![]()
שלום רב,
לפני שלוש שנים קניתי את הרכב שנמצא תקין ובמצב טוב מבחינה מכנית. כבר לאחר הקנייה נתקלתי בבעיה - האוטו נכבה תוך כדי נסיעה אך לאחר מספר רגעים מצליחה להתניע והרכב נוסע כאילו כלום. תחילה נדלקת נורת הזרקת דלק, שנייה לאחר מכן נורת השמן והמצבר ואז הרכב נכבה. התקלה לא אותרה, תוקנה צמה, נוקה רדיאטור, בדיקת מחשב מראה שהכול תקין, ולמרות זאת המליצו לי להחליף מחשב (לא הבנתי את ההיגיון) המשכתי לנהוג וכעבור זמן מה התופעה פשוט נעלמה. (שלוש שנים) כיום, לאחר תיקונים לקראת טסט, שכללו: החלפת רצועת תיזמון מחזירי שמן, רדיאטור חדש, החלפת משאבת מים, טיפול בבלמים החלפת צמיגים ותיקון מזגן, שוב משום מקום צצה וחזרה התקלה , אין קשר להפעלת המזגן, לתופעה אין שום תדירות קבועה או הקשר הגיוני למשהו, התופעה פתאום מתרחשת והיא מאוד מסוכנת. אודה על כל עזרה או הפנייה לבעל מקצוע מהימן ובעל ניסיון ידע בנושא (וסבלנות) שיוכל לעזור לי לפסול אפשרויות ולבודד את התקלה ואולי להצליח לפתור אותה בתודה לכולכם, ולאתר דנה נערך לאחרונה על ידי דנה : 24-05-10 ב 01:57. סיבה: הוספת מידע |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו נכבה בנסיעה - דיווח על תקלה ופתרונה הזריז | retrohaifa | פונטו - טכני | 0 | 15-05-10 11:01 |
מנוע נכבה כשעוזבים גז- פונטו ספייס 2001 | stio | פונטו - טכני | 7 | 01-10-09 04:02 |
פונטו ספייס 2002 , רכב נכבה ולא מניע רק לאחר איפוס מצבר | עינב | פונטו - טכני | 10 | 28-01-09 00:29 |
מנוע נכבה בעומס - פונטו HGT 2001 | ido | פונטו - טכני | 8 | 12-06-08 17:45 |
פונטו 2002 נכבה בנסיעה.. | itai182 | פונטו - טכני | 33 | 06-04-08 16:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד