![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: תאורה חכמה לרכב
|
פיגו 206cc+תמונות מצב סופי
שלום לכל הגולשים !!!
התגעגעתי אליכם מי שזוכר את הפונטו שהיתה לי (יש בגלריה אותה)מבין שאהבה שלי זה לשפר את המכונית יופי ומכני!!!! ככה הפיגו 206cc עשיתי לה ישור קו רציני במכני+קוסמטיקה. אני אפרט הכל יש לציין שהאוטו אצלי רק חודשים. קיבלתי שלילה תפסו אותי על 104 בעיר אבל למרות כל הבאסה והכל החלטתי לעלות לכם תמונות!!! האוטו 78 אלף ק"מ ,2002 אוטומט. פירוט מכני!!! *משולשים *טיימניג *פרונט *טיפול 30k *איזון גלגלים. *פוליש לפנסים מקדימה. מטופל בחברה. קוסמטויקה: *הוחלף גאנטים לניקל +4 צמיגים חתך נמוך. *קוסמטיקה פנימית משענת יד +שטחים+כל מיני שטויות . *החלפת איתותים לשקופים. *השחמת הבקליות השקופות האחוריות+הפנס הערפל לשחור!!!! *מגן רוח אחורי. *החלפת קשתות לניקל במקום השחורות שהיו. *מסכה לפנסים מקדימה. *התקנת המערכת שלי (עשיתי בניה קטנה בבאגז בצבע עור דובדבן ): כולל סאב אודיו באן 12 אינטש 550 RMS,מגבר רוקפורד ,קבל 2פארד אלמני,קומפוננט פוקל ,ופאנל פיונר חשמלי. (יעלה בהזדמנות את התמונה של הבניה של האוטו בבאגז ) *כנראה שגם יהיה בו קסנון לא יודע עדין מה 6k או 8k .(קסנון זה מחלה מי שהיה לו או שיש לו מבין) *צבע כללי לאוטו שחור מבריק פנינה!!! באהבה שקד!!! ככה האוטו היה. ![]() פירוקים . ![]() ![]() תהליך ההרכבה. ![]() ![]() סופי. ![]()
|
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יעוץ בקשר לפיג'ו 206cc | shakedd | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 13-11-09 19:24 |
בצער רב אני מודיע על מותו של חבר ואח עידו אכדרי ואביו אריה חבר בפורם | command sergeant major | אוף טופיק | 15 | 10-10-09 23:02 |
כמה תמונות | פיאט כללי | 5 | 17-05-07 00:39 | |
אושר סופי חוק הספורט המוטורי בישראל!! | פיאט כללי | 3 | 26-12-05 19:40 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד