![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
תוכנת GPS WAZE לטלפון נייד
הורדתי לפלאפון את התוכנה הנ"ל והיא בלי עין הרע עובדת מעולה.
נפתח שם משתמש זמני כל עוד לא נרשמים. האם מישהו יודע לכמה זמן קיים המשתמש הזמני? ואם נרשמים? זה לא עולה כסף? יש צורך לתת כתובת אימייל עדכני? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
המשתמש הזמני הוא טוב לתמיד עד כמה שאני יודע ולפתוח אחד כמו שצריך לא עולה כסף, הכל חינם.
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
התוכנה חינמית לחלוטין (מצער אותי שאין דרך לתרום לחבר'ה האלה).
עבודת קודש הם עושים שם. אני משתמש בה כמעט על בסיס יומי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
תודה חברים,
Caveman, האם אתה רשום (שם משתמש וסיסמא) או שאתה על משתמש זמני? liorwohl, כמה זמן אתה משתמש כבר בתוכנה הזאת? האם אפשר לסמוך על הדיווחי תנועה שם? כשיש כביש עמוס (לדוגמא כביש 2 -החוף) ואני צריך להגיע לאיזור נתניה, הוא יפנה אותי אוטומטית לכביש 4 (חיפה-ת"א הישן) או שעדיין ייקח אותי דרך כביש החוף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
השתמשתי בה כמה חודשים כמה פעמים די בודדות בתור GPS
אבל עכשיו כבר הפסקתי ואני משתמש בSYGIC הWAZE תמיד עדכנית שזה יתרון גדול והיא בחינם בלי לפרוץ שאני אוהב את זה אבל עצבן אותי מאוד האי יציבות שלה. אני מקווה שלפחות בזה הם ישתפרו מאוד בקרוב. מה שעוד לא אהבתי זה העקרון המפגר שלהם שכאילו זה תוכנה לדיווחי תנועה במסלול היום יומי שלך, ולא תוכנת GPS רגילה בחינם (שזה מה שכל עם ישראל רוצה, אבל הם חייבים להיות שונים), שמסיעה אותך למקומות שאתה לא מכיר, שבגלל זה הם מחייבים חיבור קבוע לאינטרנט בשביל לדווח ולקבל דיווחים, שזה דיי מעצבן כי זה עוד עלול לעלות לך כסף.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
היום התקנתי את זה.
זה באמת דורש חיבור קבוע לאינטרנט ויש לי חבילת גלישה, אמרו לי שזה לא אוכל כל כך הרבה MB. סימנתי אותו על 2 כתובות היום שיחפש לי סתם בשביל לבדוק אותו וזה היה בסדר. בכל זאת זה עדיף מאשר לשלם לחברת תקשורת 20-25 שקל בחודש על GPS שלהם שרוב הזמן בכלל לא משתמשים בו. פעם ב... שצריך פותחים את הWAZE. חוץ מזה? האם אפשר לסמוך על הדיווחי תנועה שם? נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 26-02-10 ב 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
אז ככה WAZE היא באמת תוכנה חינמית אבל היא צריכה חיבור אינטרנט אבל יש שיטה לעקוף.
זה מאוד פשוט מורידים דרך ovi store של נוקיה את התוכנה Auto WeFi קישור לתוכנה: http://store.ovi.com/search?q=Auto+WeFi ומתקינים מכאן השלב הבא הוא שברגע שמתחברים לWAZE אז הוא מבקש חיבור רשת ובמקום לבחור 3G PORTAL או CELLCOM פשוט בוחרים automatic-ewfi וזהו הוא מחפש כול הזמן רשתות אלחוטיות פנויות וכאשר הוא לא מוצא אז הוא ממשיך לחפש ברקע וכול זאת עדיין כאשר WAZE עובד. ברגע שהוא מוצא רשת הוא מתחבר ומוריד עידכונים אפילו עם הוא מחובר לשנייה. דרך אגב לWAZE יש "בעיה" אחת שהיא מכוונת תמיד דרך כביש 6. ולמה זה? בגלל שבטח יש לWAZE הסכם מסויים עם כביש 6 וככה WAZE ממשיכה לעבוד מבחינה כספית! ![]() זהו שיהיה נסיעה טובה! ולבחור שמעלי כן אפשר לסמוך על הדיווחים והרבה פעמים התוכנה סימנה לי ניידות ובאמת הם היו שם. אל תדאג כביש 6 משלם להם את המשכורת נערך לאחרונה על ידי lrl23 : 26-02-10 ב 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
רגע... נשמע מעולה אבל ממה שאני הבנתי בגרסאות החדשות של waze המסלול מחושב בכלל בשרת שלהם ולא במכשיר עצמו ככה שאי אפשר לנווט בכלל אם עוקפים את החיבור לאינטרנט.
בדקת שזה באמת עובד ככה ממסלול שאתה מתחיל איפה שאין wifi?
![]() |
#9 |
Senior Member
|
סבבה תודה.
![]() אני בדרך כלל לא משתמש בזה וגם לפני זה היה לי מחשב כף יד עם GPS וגם לא השתמשתי איתו. בדרך כלל אני משתמש איתו שאני באיזור המרכז או באיזה עיר גדולה שאני צריך איזה כתובת ספציפית. עד למקום שאני מחפש אני לא מפעיל בדרך כלל. אני שומע דיווחים ונוסע מאיפה שאין עומס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
אני עובד בשיטה הזאתי כבר שנה וחצי.
העיניין הוא כאשר ואתה מוריד את WAZE אז הוא גם מוריד לך את המפה של ישראל הקטע של הניווט קשור לתוכנה שהורדת וללויין ולא למערכת/שרת של החברה. התוכנה בפלאפון מחשבת לך את הדרך, מה שהשרת עושה זה בעצם לתת לך דיווחי תנועה וכבישים חדשים שאנשים מעדכנים. נערך לאחרונה על ידי lrl23 : 26-02-10 ב 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מישהו מכיר פחח טוב | yaadetgar | בעלי מקצוע | 2 | 02-06-09 14:11 |
מישהו מכיר את הבראבו הזאת? | i12z | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 17-02-09 06:15 |
מישהו מכיר תכשיר לניקוי ריפודים? | RFOX | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 15-11-08 11:59 |
מחפש חרט שעובד טוב ובזול מישהו מכיר ?? | פיאט כללי | 0 | 30-07-07 00:03 | |
חברת APC לאגזוזים מישהו מכיר ? | פורום הגראז' | 5 | 13-02-07 17:43 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד