![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אנשי האלקטרוניקה, עזרתכם דרושה בתכנון מעגל מופעל IR
אני מחפש אפשרות להדליק מחשב (PC) תוך שימוש בשלט IR. המחשב עומד להשתל בתוך מזנון בסלון ככה שגישה לכיבוי\הדלקה תהיה בעזרת השלט בלבד. לא רוצה לקום מהספה בשביל זה.
כפתור ההדלקה\כיבוי במחשב סטנדרטי הינו מסוג Normally Open. כלומר בעת לחיצה עליו נסגר מעגל ובעת עזיבתו המעגל נפתח. בלחיצה נוספת המעגל נסגר ונפתח שוב דבר המוביל לכיבוי. אני מבקש ליצור מעגל (אולי יש מוכן כזה) שעליו יש מקלט IR שיניב פעולה הדומה למתג ה-normally open. ברור לי שהמעגל חייב מתח הפעלה משלו ולכן חיבור סוללה או חיבור לרשת החשמל הינו דבר שנלקח בחשבון. מחיטוט ברשת מצאתי את זה ועולה מן הדברים כי יש מעגל כזה (רק לא בטוח שבארץ) ודבר נוסף הוא שבמחשב ישנו חוט עם מתח קבוע, ככה שניתן לבנות את המעגל ולמקמו בתוך המחשב ככה שיהיה מוזן מהמתח הקבוע הזה. אשמח לעזרתכם, רענן.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 13-01-10 ב 06:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שרשור מרוכז בנושא מידות הרמקולים ברכב - עזרתכם דרושה | raanan_t | אודיו | 15 | 18-02-13 14:12 |
בפונטו שלי מאוורר הרדיאטור מופעל בשניה שאני נותן סוויצ' כאשר אני סוגר סוגר הוא נכבה | Kfirz | פונטו - טכני | 2 | 26-09-09 14:10 |
מחסני אלקטרוניקה טוסטר משולשים | ארילו | אוף טופיק | 4 | 31-08-09 18:22 |
מבקש המלצה למעבדת אלקטרוניקה במרכז | raanan_t | בעלי מקצוע | 4 | 01-02-09 15:07 |
מוסכים גרועים - לא רק מנת חלקם של אנשי פיאט | shachar | בעלי מקצוע | 3 | 26-12-08 10:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד