![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 2001
|
נדלקה לי נורת תקלת מערכת בקרת מנוע
שלום לכולם
ביום שישי נדלקה לי נורית בקרת מנוע אחרי נסיעה של חצי שעה המד של חום מנוע ירד למטה כאילו המנוע קר ולפני זה חום המנוע לא הגיע לחצי כמו תמיד . עצרתי מיד את האוטו וכיביתי מנוע והיה רעש של המאווררים לא נגעתי האוטו איזה 15-20 דקות ואחרי זה הנעתי ונסעתי הביתה נסיעה של 3 דקות והכל חזר לקדמותו והמנורה (בצבע אדום בצד ימין) לא נדלקה . עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני לא יודע אם גרמתי נזק או שאני יכול לנסוע עד יום ראשון או להכניס את האוטו בגרר למוסך. מישהו יכול לתת הערכה מה קרה בבקשה ועלות תיקון בערך . תודה מראש.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
חיישן הטמפ' שלך כנראה לקראת סוף חייו. אותה התופעה הייתה לי (מחוג לא מגיע עד האמצע, נופל אקראית להתחלת השעון וכו', במקביל להדלקות נורת האזהרה), כאשר זה היה מופיע ונעלם, ובסוף הופיע ונשאר קבוע, מה שגרם לרכב קצת להשתגע (היה נכבה וכו').
עלות התיקון לא גבוהה אם באמת מדובר בזה (עלה לי 200 או 250 כולל בדיקה, חיישן ועבודה - במורשה פיאט). שים לב שלאחר ההחלפה הם צריכים לבצע ניקוז אוויר מהמערכת (אצלי שכחו לעשות את זה, והרכב התחמם קצת עקב כך, חזרתי אליהם, ניקזו אוויר וזה הסתדר).
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חום מנוע
דבר ראושן בדוק שלא חסר מיים/נוזל קרור ברדיאטור.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוויה בהתקנת מערכת | dodihob | אודיו | 16 | 22-11-09 10:24 |
| נורת בקרת מנוע דולקת+גימגום בנסיעה | אלה | פונטו - טכני | 9 | 07-07-09 17:38 |
| מערכת הזרקה HALTECH | אלברטו | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 23-05-09 13:05 |
| מדריך: הסיבות להתחממות מנוע ותחזוקת מערכת קירור (נלקח מקארספורום) | Amit-IL | רכב כללי | 0 | 23-04-09 01:29 |
| נורת שמן מנוע | פורום הגראז' | 9 | 08-06-06 10:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד