![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: 1
|
![]()
שלום, היום הגשתי את רכבי , פיאט פונטו 2002 למבחן רישוי שעלה לי ביוקר , בזמן ובכסף .
רציתי לשתף אתכם ולשאול אם עבדו עליי . זה התחיל בכך שנכשלתי ב 2 סעיפים. אני שונא את האוטו הזה , אם לא הייתי מקבל אותו מתנה לא הייתי יורק לכיוונו !! רק בעיות יש לי עם האוטו הזה . נסעתי היום בביטחון לעבור את מבחן הרישוי, אך לשווא . גילו כי יש נזילה מהבולם זעזועים ועליי להחליף את שניהם שזה 710 ש"ח בלי עבודה - סה"כ יצאתי בנזק של 1,177 ש"ח כולל עבודה ומע"מ ( על עבודה גבו ממני 300 ש"ח ) זה ייתכן ? ? 150 ש"ח על כל צד ? המבחן נעשה בבני ברק והתיקון נעשה ממול , במוסך מורשה של סובארו . הם כאלה אדישים שם . שעה וחצי להחליף 2 בולמים . אחרי שהמתנתי שהבולמים יגיעו עם שליח גיליתי בכלל שלא כל החלק חדש !! ![]() ![]() מעבר לכביש , מול המוסך של סובארו יש מקום שעושים ניקוי וחידוש פנסים . על פנס אחד דרשו ממני 300 ש"ח, ניקו לי את הפנס , שיפשפו עם נייר זכוכית והבריקו עם איזה חומר . האמת יצא כמו חדש אבל זה לא מוגזם 300 ש"ח ? פאקינג ! ועוד אחרי זה הבחור טען שזה לא כולל מע"מ ( תוספת של 40 ש"ח ) השאלה - האם זה בסדר היה לגבות ממני מע"מ על עבודה ? לא החליפו לי חלק . אני פשוט מרגיש מן קורבן . אני שונא שעובדים או מנסים לעבוד עליי ! תודה לעונים נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 13-10-09 ב 19:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
רואים שאתה אשכנזי א חי.....
נערך לאחרונה על ידי Ptich : 13-10-09 ב 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
ניקוי הפנסים הוא הקומבינה הגדולה שעשו עלייך. המחיר בשוק הוא סביב ה-200 ש"ח לשני הפנסים לליטוש. ישנו אפילו אבנר שיבוא אלייך עד הבית.
בולמים, תלוי ברמת הבולם ששמו אבל דווקא כאן המחיר הגיוני פחות או יותר. לא מחליף קפיץ, הוא לא חלק מהבולם ככה שלא עבדו עלייך.
![]() |
#4 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
|
![]()
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חידוש עדשות פלסטיק לפנסי רכב
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
פעם הבאה גש שבוע לפני הטסט למוסך שאתה סומך עליו שיערוך לך בדיקה מקדמית. יהי לך שבוע לעשות בירורי מחירים ולתקן במקום המתאים ביותר.
אגב, עושה רושם שהרכב שלך מוזנח באופן כללי. רצוי לטפל בבעיות שהן צצות ולא שמגיע מועד הטסט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
מנהל
|
אתמול ראיתי את הערכה הזו בפעולה ע"י סוכן מכירות של החברה.
עושה עבודה טובה בסה"כ אך עדיין הפלסטיק נשאר מעט צהבהב ויש סוג של עמימות בפנס. הפנס היה במצב רע מאוד טרם הפעולה, ככה שקשה לי להאמין שהתוצאה יכלה להיות יותר טובה. הייתי שמח לראות עוד תוצאות של הערכה הזו בכדי לתת חוות דעת מהימנה יותר.
![]() |
#9 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
הבעיה שלך היא שלא טיפלו ברכב כמו שצריך לפניך, ועכשיו אתה נאלץ ליישר קו בצורה יותר מאסיבית. בולמ"ז ניתן להרגיש בקלות אם הם תקולים. וכן, שמחליפים בולמ"ז, מחליפים בולמ"ז. לא חייבים להחליף את הקפיץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אונו שראיתי היום | i12z | גלריה | 7 | 05-05-09 05:47 |
היום ראיתי 3 HGT בהפרש של 5 דקות | BentzZz | פיאט כללי | 3 | 19-02-09 15:45 |
קובץ PDF מפרט טכני עד לרמת צמת הרכב ועד למידת מרווח שסתומים פיאט בראבו בראבה מריה | command sergeant major | בראבו - טכני | 0 | 12-01-09 22:14 |
קישור למבחן ריסוק לטמפרה | צביקוש23 | פיאט כללי | 1 | 06-12-08 11:35 |
היום לפני שנתיים.. | gilgil | פורום המועדון | 9 | 29-01-08 02:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד