![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
התחדשתי בפונטו ספייס 2001
שלום לכל חברי הפורם !
אני שמח להצטרף לקהילה המאוד נחמדה ואיכותית שלכם. קניתי את הרכב ביום חמישי שעבר. אני מחפש מוסך זול ואמין ליישור קו וכל הטיפולים שדרושים לרכב שעבר 80 K. הבעלים הקודמים היה מטפל במוסך קרל בר"ג. המוסך מורשה אז ככל הנראה ישחטו אותי במחירים. אני סטודנט ואין לי כל כך הרבה להוציא עכשיו. קיבלתי הצעה של 2 מוסכים מרפי מהפורם השני (קארס פורם). לפני שאני אגש לבדוק רציתי לשמוע איפה אתם מטפלים בפונטו שלכם ? האם אתם מרוצים מהמחירים של המוסך ? האם אתם סומכים על המוסכניק שלכם והמוסך אמין ? אני אשמח לקבל כמה שיותר טיפים על מה לשים לב. קיבלתי מהפורם השני הוראות יצרן לטיפול ולתחזוק. אני אשמח לקבל רשימה של דברים שעליי לבקש מהמוסך. כמו כן, אשמח לשמוע מה עוד מומלץ לעשות בישור קו. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אותו רפי מ"הפורום השני" נמצא גם פה.
אני לא יודע על מי הוא המליץ לך, אך אני מהמר שגם מהמלצותיו וגם מההמלצות שתקבל פה תעלה מסקנה אחת ברורה: מוסך שמשון יהוד. חיפוש יבהיר לך בדיוק למה. קח בחשבון שאצל שמשון זה מוסך מורשה=מחירי רשת. אבל, תוסיף למשוואה אמינות+מקצועיותX שקט נפשי, וקיבלת את הבחירה המתבקשת. לטווח ארוך זה אפילו יצא לך יותר זול. (טיפולים כל 20K במקום 10K לדוג' ומבלי להכנס לחסכון שבאמינות) לי, בכל אופן, אין מוסף אחר להמליץ עליו.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מעונייך בפונטו ספייס 2001-02 | aviergaz | קניה | 0 | 13-09-09 22:14 |
| עזרה בפונטו ספייס 2001 elx | *x* | פיאט כללי | 1 | 17-12-08 20:36 |
| התחדשתי בפונטו !! עזרה בהרכבת מגנזיום | i12z | פיאט כללי | 5 | 12-10-08 23:10 |
| מיקום בית המיצערת בפונטו ספייס אוטומטית 2001 | יעקב | פונטו - טכני | 2 | 07-11-07 20:44 |
| האם הלך לי מחשב בפונטו ספייס 2001 ? | פורום הגראז' | 4 | 03-09-07 12:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד