![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מחפש חוות דעת על מגבר של spideking
שלום לכולם.
אני מחפש להוסיף מגבר לא רציני מדי אבל גם לא זוועה במחיר שפוי בעיקר לרמקולים האחוריים בפונטו MK1 שלי (לא הרמקוליים המקוריים של הרכב), ואפשרות לחיבור גם לקדמיים שהם כן מקוריים אבל זה עדיין בסימן שאלה כי האיכות שלהם זוועה, אם המגבר יוכל לשפר במשהו אז אחבר גם אותם. יצא לי לראות את המגבר הבא http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog...219083=1412263 אך לא מצאתי עליו חוות דעת כלשהן, מישהו מכיר את החברה? האיכות? משהו? ברור לי שהוא לא ישתווה למגברים ברמות גבוהות יותר ושל חברות איכותיות הרבה יותר, אבל האם שווה להשקיע עליו את ה 500 וקצת שקל כדי לקבל איכות סבירה +? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: hgt
|
אני חושב שכדאי לך דבר ראשון להחליף רמקולים לרכב ולאחר מכן להתעסק אם מגברים.
מגבר לא יתן לך כלום אם הרמקולים לא משהו אני ממליץ לך ללכת על חברת מורל או jbl אם תרצה עזרה תפנה אליי בפרטי אני ישמח לעזור
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
זה נראה סוג של חיקוי של soundstream, אני לא הייתי מתעסק.
ממליץ לחפש בקארספורום מגבר יד2, תוכל להביא בחצי מחיר מגבר של 1000+ שקל, משהו כמו ה-JBL או Planet Audio, שהם אחלה מגברים למערכת בסיסית. אני אישית קניתי מערכת שלמה סאב, מגבר וקומפוננט הכל בפחות מחצי מחיר ביד2, מוצרים במצב כחדש, רק צריך לחפש ![]() בקשר לקידמיים, לא כדאי לחבר למגבר, אך שוב אם תקנה ביד2 תוכל למצוא משהו נחמד. שיהיה הרבה בהצלחה! ערן
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תודה לכם.
בנוגע לרמקולים, יש לי מאחורה רמקוליים איכותיים מאוד של קנווד ואני מאוד מרוצה מהסאונד שלהם ככה, את הקדמיים כרגע אני משתיק כמעט לגמרי דרך המערכת ושומע רק מהאחוריים והסאונד נפלא גם בעוצמות גבוהות, אך תמיד טוב לשפר, לא צריך שיפור של 180 מעלות אבל עוד קצת עוצמה ואיכות סאונד בהחלט תהיה נחמדה ומספקת. אני שואל על המגבר הזה כי באוטו דיפו כולל התקנה יכלתי להביא הכל ב 700 כאשר יש לי גם תלושים לשם לנצל אז חשבתי על זה וזו האופציה היחידה שהייתה להם במחיר הזה. אך אבדוק מה אוכל לעשות. תודה לכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עזרה בכיוון מגבר. | i12z | אודיו | 12 | 22-09-09 00:07 |
מגבר 4ערוצים חדש | KAPPA-TURBO | מכירה | 0 | 13-03-09 21:08 |