![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיה לאחר התקנת רדיו דיסק
שלום לכולם,
קניתי היום רכב מסוג פונטו ספייס SX, שמח וטוב לב נסעתי לי לביתי תוך כדי שאני שומע רדיו ברדיו-דיסק שהיה ברכב, לאחר שהגעתי לביתי פירקתי את הרדיו-דיסק הישן ושמתי אחד אחר שקניתי לא מזמן, לאחר שסיימתי להרכיב את הרדיו-דיסק ניסיתי להפעילו אך משום מה הוא לא עובד, כמו כן שמתי לב שאם אני נועל את הרכב עם האזעקה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעבוד סתם ללא סיבה נראית לעין, חשבתי לתומי שהבעיה היא ברדיו דיסק ששמתי אז פירקתי אותו והחזרתי את הקודם להפתעתי, גם הוא לא עבד פתאום. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שנשרף פיוז או משהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
בעיה לאחר התקנת רדיו דיסק
שלום לכולם,
קניתי היום רכב מסוג פונטו ספייס SX, שמח וטוב לב נסעתי לי לביתי תוך כדי שאני שומע רדיו ברדיו-דיסק שהיה ברכב, לאחר שהגעתי לביתי פירקתי את הרדיו-דיסק הישן ושמתי אחד אחר שקניתי לא מזמן, לאחר שסיימתי להרכיב את הרדיו-דיסק ניסיתי להפעילו אך משום מה הוא לא עובד, כמו כן שמתי לב שאם אני נועל את הרכב עם האזעקה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעבוד סתם ללא סיבה נראית לעין, חשבתי לתומי שהבעיה היא ברדיו דיסק ששמתי אז פירקתי אותו והחזרתי את הקודם להפתעתי, גם הוא לא עבד פתאום. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שנשרף פיוז או משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
נראה לי פיוז.
1) תבדוק פיוז. 2) תבדוק שמגיע זרם ב +. (כך נורה של פנסים, תצמיד חוט (-) לצד של הנורה ו (+) לנקודה למטה אצל הנורה ותבדוק שהנורה נדלקת) באיזה צבע של חוט אתה משתמש כ(+)?? צהוב אן אדום ??? כי אדום זה (+) קבוע וצהוב זה (+) של סוויץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
נראה שחיברתה את +או - לאזעקה.
החיבור צריך להיעשות מקופסת הפיוזים עם מתח דרך המפתח או ישיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
עזוב הכל, וגש למתקין מורשה של מערכות סאונד ואזעקה, על מנת שיתקן את מה שעשית.
יש דברים שלא עושים עליהם ניסויים, וחשמל רכב זה אחד הדברים האלה. על אחת כמה וכמה אם מדובר באיטלקיות, שהריי ידוע גלוי ומוצהר שפיאט מאוד מאוד רגישה בכל מה שנוגע לחשמל.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
זו לא הפעם הראשונה שאני מתקין רדיו דיסק ברכב, אני פשוט מחבר את החוטים לפי הצבע...
נראה לי באמת ששרפתי פיוז השאלה היא איך אני יכול לדעת איזה פיוז קשור לרדיו דיסק\אזעקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
עם היה נשרף פיוז אז המערכת לא היתה נדלק בשום מצב, זה כמו בבית עם הפחת למטה אין מתח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לגבי הפיוז אתה צודק, אבל לגבי הפחת פחות...
קפץ לי פחת למטה עקב קצר בבית באחד מהמעגלים, כשהעלתי את הכפתור החשמל עדיין לא חזר. לקחתי מוט של מטאטא ונתתי לו מכות, פתאום החשמל חזר לכל הבית. לך תבין... לגבי הרדיו דיסק- עדיך שייגש למתקין מערכות, הוא חיבר חוטים למקומות הלא נכונים, שלא יעשה יותר נזק. נערך לאחרונה על ידי stio : 20-07-09 ב 18:28. סיבה: תיקון שגיאה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אם יש לך בודק מתח בדוק עם מגיע מתח לדעתי זה לא פיוז אחרת לא היה עובד .
כשאתה מפעיל את האזעקה אחרי ההשהיה כנראה מקבל מתח. השאלה אם הרדיו ממשיך לפעול קבוע אחרי ההשהיה נסה לכבות מהמפסק ברדיו. לאחר מכן עשה ניסויי החלף את ה+ ישירות מהמצבר ובדוק לא עובד נסה את המינוס. אין פה סיפור רציני לא יסתדר הוצא את הרדיו וחבר לייד המצבר עם פיוז כמובן לפני ללא רמקולים וראה אם מגיב |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
קרה לי משהו דומה בפיאט דובלו של אמא חיברתי חוט צהוב + אחרי וזה היה איזה חוט שהוא סוגר מעגל הסקאלה משתגעת לגמרי וגם האזעקה זה היה מצחיק בטירוף אולי זה ככה גם בפונטו שלך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רדיו דיסק Clarion DXZ785USB חדש | snir | יד 2 | 4 | 15-07-09 06:32 |
בעיה מוזרה! לאחר עזיבת המצמד הרכב מגמגם-עזרה פליז | saar | אונו - טכני | 13 | 23-01-09 00:16 |
למכירה רדיו דיסק של סוני. | zoola | מכירה | 0 | 13-06-08 05:17 |
בעיה חוזרת ונשנית לאחר טיפולים | antisane | פונטו - טכני | 5 | 24-02-08 10:49 |
למכירה רדיו דיסק Kenwood | weber | מכירה | 0 | 11-01-08 23:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד