![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אונו VS פונטו
שלום לכולם,
אני מתלבט בין רכישת פיאט פונטו לבין רכישת פיאט אונו. בעיקרון כרגע יש בבעלותי פיאט אונו ואני מעוניין לשדרג לפונטו, הבעיה היא שכל מי ששומע אותי אומר שאני רוצה לשדרג לפונטו אומר לי להיזהר מהרכב הזה ושזה דגם פחות טוב מהאונו. האם יש ביסוס לטענה זו? תודה מראש על העזרה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
איזה אונו יש לך עכשיו? נפח מנוע ואם הזרקה או קרבורטור
אם נגיד יש לך אונו עם מנוע 1100/1000 הזרקה ותחליף לפונטו 1250 הזרקה אז האמינות תהיה בדיוק אותו דבר, כי זה בדיוק אותו המנוע, ואנשים שלא מבינים כלום במכוניות הם האנשים שיאמרו שפונטו פחות אמינה מאונו... אם כרגע יש לך קרבורטור באונו אז בפונטו יהיה הזרקה, קרבורטור בדרך כלל יותר אמין אבל פשוט אין יותר קרבורטורים בארץ משנת 94 ומעלה. (יש לזה יתרונות בצריכת דלק ובזה שהאוטו קל להתנעה בבוקר. הזרקה זה גם דבר אמין, פשוט פחות אמין מקרבורטור מכני פשוט..) לפי דעתי אם יש לך אונו בלי בעיות מכניות גדולות ושלא נראית כמו גרוטאה דפוקה, אז אין לך סיבה אמיתית להחליף לפונטו, חוץ מהמראה של אוטו חדש יותר...
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 24-05-09 ב 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
על איזה פונטו חשבת?
בגדול פונטו זה רכב אמין מאוד. מצד שני הוא קצת יותר מורכב מהאונו.
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
כרגע יש לי אונו שנת 96 נפח מנוע 1400, הזרקה. אם אני לא טועה הדגם המדויק הוא 70IES.
הבעיה ברכב שלי היא שלאחר שתי נסיעות ארוכות (אחת לטבריה ואחת למודיעין) הוא התחיל לעשות לי המון בעיות: הייתה בעיה במשאבת מיים שהחלפתי לו שבוע שעבר, ונראה לי שיש לו נזילה של מיים כי הוא מאבד מיים בקצב רצחני (אמרו לי משהו על פקק של מיים מהמנוע שנוזל), כמו כן הרכב סובל מרעידות מידי פעם (קורה כשאני עומד ברמזור) וגם פתאום יש לו נטייה להיכבות אחרי שאני מניע אותו לאחר הרבה זמן שלא הנעתי אותו. אז חשבתי לשדרג את הרכב, ופיאט פונטו (ספייס או פונטו רגילה) זה בהחלט שידרוג שאני יכול להרשות לעצמי (ההפרש לא כזה גדול בין האונו לפונטו). צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
לפי דעתי ובתור אחד שעשה את השידרוג הזה לפני שנה, שידרוג מבורך.
אם אתה יכול להרשות לעצמך את הספייס, מה טוב, אם לא, אז דור ראשון משנתון מתקדם ככל שתוכל. אתה תקבל רכב מודרני יותר, בטיחותי יותר, נוח יותר, יפה יותר ואמין לא פחות ואף יותר לדעתי. ואם נדבר במונחים של קיץ - אלא אם יש לך מזגן מקורי באונו - אתה תהנה בקיץ הרבה יותר ![]()
![]() |
#6 |
Administrator
מנהלמנהל
|
הפונטו עדיפות גם מבחינת האמינות על האונו.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
פונטו רגילה או פונטו ספייס?
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 26-05-09 ב 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
מנהלמנהל
|
הפונטו דור ראשון והספייס (למעט הדגם 16V) מונעות באותו המנוע, שמפגין אמינות גבוהה.
מנועי ה-16V מעט מסובכים יותר, אבל גם הן אמינות.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
3000 ש"ח] סעפת 4ל1,אונו פונטו טורבו | dudi lancia | מכירה | 0 | 22-07-08 11:18 |
[למכירה] סעפת פליטה אונו פונטו טורבו | dudi lancia | מכירה | 0 | 17-06-08 21:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד