![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
גז דולף ממדחס מזגן בפיאט אונו. מה ניתן לעשות?
שלום רב,
בשנים האחרונות אני נדרש בכל קיץ למלא שוב ושוב גז למזגן כי הוא דולף. בשנה שעברה הייתי ב"מצת אור" ימים ספורים לפני שהמקום נסגר, שם מילאו לי גז ובדקו את המערכת כדי לגלות מאיפה הדליפה. לאחר חצי שעה של בדיקות ופירוק הרדיאטור של המזגן (שנמצא לפני הרדיאטור קירור של המנוע) לא התגלתה מאיפה הנזילה, אך הודגש בפניי שיש סימנים של דליפה מהמדחס עצמו. בחודש מרץ השנה, עם תחילת השרב הראשון הדלקתי את המזגן ושוב יוצא אוויר רגיל בלבד. ניגשתי למכון למזגנים (אמין מאוד) אשר מילא גז וגם קבע שהגז בורח מהמדחס עצמו. ביום שישי אני נסעתי עם הרכב ואני מרגיש אומנם שיוצא קור מהמזגן אך לא מספיק. אני זוכר שפעם המזגן הזה הקפיא עצמות גם בטמפ' חיצונית של 35 מעלות. המסקנה היא ששוב חסר גז ורק עיניין של זמן עד שלא יהיה גז בכלל. נמאס לי למלא כל פעם גז במאות שקלים. מה ניתן לעשות בנוגע למדחס, האם לשפץ אותו או להחליפו? מהי העלות המשוערת? מדובר על פיאט אונו שנת 93, מנוע 1.4, דגם 70S והמזגן הוא מזגן מקורי של פיאט. תודה מראש, גיא. העתק: קארס פורום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חגורת מזגן בפיאט אונו שנת 95 1400 הזרקה | enigma84 | אונו - טכני | 2 | 26-03-08 14:40 |
מזגן בפיאט פונטו | פורום הגראז' | 9 | 28-04-07 16:43 | |
מזגן בפיאט אונו | פורום הגראז' | 13 | 04-02-07 20:46 | |
החלפת שמן גיר האם ניתן לעשות זאת לבד | פורום הגראז' | 10 | 27-01-07 00:54 | |
מזגן בפיאט פנדה | פורום הגראז' | 1 | 12-10-06 16:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד