![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: puntu s55
|
שאלות על לוח שעונים ל MK1 ועוד
אני מתכנן לקנות בהזדמנות לוח שעונים שכולל מד סל"ד וחום מפירוק לפונטו שלי (55 96)
ורציתי לשאול : 1. חשבתי לעשות מין נורה כזו בלוח שתידלק בכל פעם שמערכת ה fuel shut off פועלת (זו מין שריטה שלי) וראיתי באוטו דטה שמיקום המערכת זה: Inertia fuel shut-off (IFS) switch - under LH front seat זאת אומרת אם הבנתיי נכון מתחת למושב השמאלי קדמי , מישהו מכיר שם את הרכיב? 2. נגיד ואני קונה לוח שעונים של דגם 75 האם יכול להיות הפרשים במהירויות שהמד מהירות החדש יציג לבין הקודם? 3.גם בדגם שלי זה פין מס' 23 למד סלד? תודה לעונים וחג שמח |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מתג אינרציה
"מתג אינרציה" הנו מתג עם כדור מתכת שבזמן תאונה חזקה או התהפכות הרכב (חס וחלילה) הוא מנתק את הזרם אל משאבת הדלק החשמלית וזאת כדי למנוע המשך הזרמת דלק ללא צורך העלולה לגרום לשריפת הרכב. לכן אין מה להתייחס אליו כי הוא תמיד במצב של "מחובר" ON.
אכן, גם במכוניתך פין 23, במחשב נהול המנוע, מוציא אות סל"ד מנוע (בחלק מהמקרים זה בפין 21). בברכת חג שמח - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
אה חשבתי שהכוונה למפסק שמפסיק את הדלק בזמן התדרדרות שכוח האנרציה מניע אותו
למטרת חסכון ודלק (אולי קוראים לזה fuel cut off) אז האם קיים מתג כזה במכוניתי? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
פעולת CUT OFF
קיימת פעולה כזאת שמופעלת ע"י מחשב נהול המנוע המזהה שדוושת התאוצה (גז) משוחררת ושסל"ד המנוע נמצא בתחום שאינו נמוך מדי.
במצב זה נפסקת הזנת החשמל למזרקי הדלק ואין כל צורך לעקוב אחרי זה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1
|
אם אתה שואל את זה אז כנראה שלא ראית את המדריך שלי.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
משום מה יש לי בעייה לפתוח אותו בשלמותו אני רואה חלק קטן מהתמונות ולוקח לו ים זמן לעלות
זה נראה ככה: ![]() ] נערך לאחרונה על ידי hatzhaik : 27-04-08 ב 23:56. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תשחרר צרכני רשת כבדים, כמו האימיול וכ'.
אם המחשב שלך מחובר לראווטר עם עוד כמה מחשבים- נתק אותם ובצע ריענון לדף. בכל מקרה אתה יכול להציג תמונה תמונה באופן ידני ע"י העברת סמן העכבר על התמונה, לחיצה באמצעות לחצן ימני ואז "הצג תמונה". |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1
|
אכן מדי פעם יהיו בעיות בהצגת האתר כיון שהוא רץ על המחשב הפרטי שלי.
יש לי מהירות העלאה של 1.5 מגה (העלאה!!) - ככה שזה אמור להיות בסדר. אם יש עוד מישהו שהאתר מוצג לו באופן דומה - תיידעו אותי כדי שאני אפעל בהתאם. בכל מקרה - אם זה רק אצלך - אז איפוס הגדרות דפדפן ושאר ההצעות שהעלה STIO בהחלט יעזרו.
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
טוב אז קניתי לוח שעונים מפירוק ופירקתי אצלי את הלוח וראיתי שהמד מהירות המקורי שלי הוא מכני
וזה שקניתי זה אלק' עכשיו יש לי 2 אופציות א. לפרק את המד סל"ד ושעון החום והדלק ולהתקין אותם בלוח במקורי. ב. לפרק את המד מהיאות המקורי שלי ולהרכיב אותו בזה שקניתי ולעשות חור שיתאים לבליטה מאחורה (איפה שנכנס הכבל המכני). 1.מה נראה לכם עדיף? 2.מה המידה של ההברגה של היוניט חום? 3.האם ליוניט חום שאני צריך יוצא 2 חוטים ואני צריך להעביר עוד חוט ללוח(נוסף למקורי) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
יוניט חום מנוע לשעון
מהיוניט חום יוצא רק חוט אחד המספק מינוס "משתנה בעוצמתו" להפעלת השעון.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צירפנו עוד ספייס למשפחה. כמה שאלות על הגיר הרציף ועוד. | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 9 | 08-01-08 20:52 |
| ( שאלות ) כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי | shaked | פונטו - טכני | 3 | 03-01-08 18:24 |
| פיאט קופה,ועוד ענינים | ניר בן טובים | מכירה | 23 | 09-12-07 13:38 |
| לוח שעונים ועוד בפיאט פונטו 94 כוח | פורום הגראז' | 1 | 23-07-07 01:36 | |
| דעתכם על האתר ועוד.. | אתר המועדון | 8 | 12-07-05 04:59 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד