![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
בעיית התנעה
שלום לכולם
יש לי פיאט אונו 45 , 1000 סמ"ק קרבורטור . מכיוון שאני בשלילה שתיגמר בקרוב אני לא נוהג באוטו אלה מניע אותו פעם בשבוע ל15 -20 דקות . המצבר מנותק בשאר הזמן . הבעיה היא שעבר קצת יותר משבוע ועכשיו הפיאט אונו לא רוצה להתניע. יש דלק במיכל בערך 10 ליטר. נראה לי שכל הדלק חזר למיכל הדלק ואין עכשיו מספיק לחץ כדי להתניע . מה אני עושה ? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Re: בעיית התנעה
צטט:
דלק לא ייכול לחזור מהקרבורטור חזרה לטנק. 10 ליטר לא מספיק, נסה למלאות לפחות עוד 5 ליטר ונסה להתניע, בדוק במסנן דלק השקוף הנמצא בפינת קיר האש , סמוך לכנף ימין, צד נוסע, האם יש דלק במסנן. בברכה צביקה |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
שלום צביקה
היום בדקתי את המסנן דלק השקוף , יש בו קצת דלק . אני אוסיף 5 ליטר ונראה מה יקרה. כמו כן רציתי לדעת , ספריי לניקוי קרבורטור יכול לעזור ? |
|
|
#4 |
|
Guest
|
הוספתי דלק , יש עכשיו יותר מרבע מיכל דלק. ניסיתי להתניע כמה פעמים עם ציוק משוך עד הסוף ולא הלך . במסנן יש ממש מעט דלק ,רואים קצת בתחתית .
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
תפרק את הפילטר אוויר ותשים יד על פתח היניקה ככה שלא יכנס אוויר כלל לקרבורטור תניע פעם פעמייםן תוריד את היד ותנסה מחדש בלי צוק .זה יגרום להצפה של המנוע בצורה גבוהה מאוד אם זה לא יעזור אז יש לך סתימה איפה שהוא או משאבת דלק לא תקינה ..
תנסה ותחזור אלי... |
|
|
#6 |
|
Guest
|
עמית שלום
סליה על חוסר ההבנה שלי , אך אני יכול להיות עם יד אחת על פתח היניקה ובאותו זמן להיות באוטו ולהתניע? |
|
|
#7 |
|
Guest
|
בשביל זה יש חברים
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
כמו שאריאל דאג למלא את מקומי ואמר נכון ... אני מניח שחבר יוכל לעזור לך בפיתרון הבעיה .
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
חברים זה לא עבד , כמו כן אי אפשר לאטום את הקרבורטור באופן מלא בגלל מסגרת הברזל שמעליו מונח פילטר האוויר .
יש דרך אחרת ? |
|
|
#10 |
|
Guest
|
תשים 10 סמ"ק דלק בקרבורטור ותנסה להניע ....
ותחזור על הפעולה עד שהוא יניע ... אם ניסית יותר מ 5 פעמים אל תמשיך ... תבדוק קומפרסיה בצילינדרים.... עמית |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד