![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
מצאתי מפתחות של פיאט חדשה. לאן להחזירם?
שלום לכול החברס...
בשעות הבוקר טיפלתי קצת בבובה אונו שלי עשיתי סיבוב בביניין עם האוטו ואני רואה מפתחות של רכב, נראה לי רכב חדששש... וב-מ-ק-ר-ה זהו צרור מפתחות של פיאט... דיברתי עם גיא (STIO) והוא הביא לי רעיון גאוני שאולי יכול לעבוד... לגשת לאיזה סוכנות של פיאט ולהביא להם את המפתחות... ואולי יתנו לי משהו לאות הוקרה... מה דעתכם אני צריך לעשות? בברכה אלי |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
דרך אגב המפתחות שייכים לפיאט דובלו ואפשר לדעת לאיזה רכב הם שייכים לפי המספר האלקטרוני בכרטיס הקוד המצורף.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אלי תתחדש יש לך פיאט דובאלו חדשה.... קח אותה הפתחות נפלו עליך משמיים [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח
סתםםםםם לך לסוכנות של פיאט/אלפא/לנציה וברר את זה אולי בעל הרכב יזרוק לך איזו עצם ..... |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
למה יש בצרור מס' מפתחות?
מפתח אחד לא אמור לפתוח את כל הדלתות, הסוויץ', דלק והתא המטען? אפילו באונו זה כך. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
יש שני מפתחות כי זה מה שמקבלים עם הרכב. שני המפתחות זהים פשוט יש מפתח ספר אחד. זהו צרור לפי דעתי ששייך לאחד מסוכנויות הרכב כי רק הם מחזיקים את שני המפתחות עם הכרטיס האלקטרוני כך ביחד. סביר להניח שהוזמנו מאיטליה מפתחות נוספים כי אם לא אז לא יוכלו להניע את הרכב.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
אלי, כמו שכבר אמרתי לך מקודם- גש עם הצרור למוסך המרכזי של פיאט בת"א (אני חושב שאתה גר קרוב לא?) ומסור להם את הצרור.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
למה שימסור להם , מה הוא "עז" שישאל מי בעל הרכב ויתן לו אותם ביד
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
למה אתה חושב שבעל הרכב נוכח במקום? אולי הוא מעיר אחרת? אולי הרכב במוסך והוא לא? אולי הגיעו מאיטליה כבר מפתחות הספייר?
למוסך או הסוכנות המרכזית יש אפשרות לאתר את בעל הרכב- הם כבר יעשו את השאר. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
פיי... יש לך מפתחות חדשות וחבל חסר לך רכב חדש [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :P
בכל אופן, אין מה לעשות עם הצרור מפתחות ופשוט להחזיר לסוכנות. |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד