![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
פרוייקט הסבת פנסים אחוריים באונו 87 לתצורת לדים
שוב שטות קטנה כחלק מהשיפורים עשיתי הסבה של הפנסים האחוריים ללדים עקב בעיות שהיו כבר קיימות במחברים ובמנורות . השתמשתי בלדים מסוג flux בעלי עוצמה של 20000 mc ועדשת פיזור 120 מעלות .
בתמונה האור נראה לא אחיד וניתן להבחין בלדים אבל למעשה האור אחיד לכל אורך הפלסטיק ומאיר באור בהיר ויפה . ![]() ![]() אשמח לתגובות... עמית |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
עמיתתתתתת אתה תות[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עללללללל
איזה מצחיק באותו יום דפקתי את הרגל בספסל עד עכשיו יש לי ניפוח [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תערוך מדריך לביצוע פרוייקט זה... זה אחד הנדירים!!!
אני רוצה גםםםםםםםםםםם!!!! אלי |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אלי אני ראיתי את הפרויקט הזה במו עיני וזה הכי יפהההההההההה שיש !!!
כאילו חיברו קסנון לאור רוורס [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
רעיון מעולה שנכנס לאט לאט לדגמים חדשים יחסית
ראיתי שמוכרים (בחו''ל כמובן) קיט מוכן לקופה. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
לכל המעוניינים במיוחד לאלי אני אבנה מדריך לפנס השני . הסבה ללדים .
תודה על המחמאות ... לא מסובך 3 שעות עבודה 20 $ לדים +נגדים ולוח עבודה אחד . כמובן גם ספייסרים ומלחם ובדיל.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
עמית שכחת עוד משהו !
ו"גם את יגאל שילחץ על דוושת הברקס בשביל שעמית ידע איזה חוט לחבר" [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
punto
שלום, אני עושה אותו דבר לפונטו, בקרוב יהיה מוכן, מישהו מעוניין אני אעשה מזה פרויקט מצולם
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Re: punto
צטט:
![]() |
|
![]() |
![]() |