מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט אונו שהייתה לי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו XTZ

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 06-05-07, 16:16   #1
Guest

בראבה - מד קילומטרים לא מואר

שלום!

ברשותי ברבה 1.6 1997. מד הקילומטרים הפסיק להאיר. האם זה סיפור לתקן זאת? ואם לא אז איך?

תודה מראש.

ישן 06-05-07, 16:32   #2
Guest

האם רק מד הקילומטרים הפסיק להאיר ? או כל לוח השעונים ?

ישן 06-05-07, 16:50   #3
Guest

זה לא בעיה

אם רק המד קילומטרים הפסיק להאיר אז כנראה שנשרפה לך הנורה שלו.זאת נורת תקע ללא בסיס 12V 1.2 W. אתה צריך לפרק בעדינות!!! את 3 הברגים בחלק העליון (המסגרת)של לוח השעונים, להוריד את ההגה למטה ולפתוך עוד 2 ברגים שנמצאים שם. לאחר מכן תפתח את התא של הפיוזים מתחת להגה בצד שמאל ותסתכל בפנים יש בורג למעלה מתחת לתריס של המזגן-תפתח גם אותו. לאחר מכן תמשוך בעדינות את המסגרת של הלוח שעונים. תפתח את הברגים שמסביב לכל הלוח ותמשוך אותו החוצה.תנתק את 2 התקעים הגדולים למעלה.עכשיו תראה בדיוק מאחורי המד קילומטרים יש פלסטיק קטן, תסובב אותו חצי סיבוב נגד כיוון השעון ותמשוך אותו החוצה,תמשוך ממנו את הנורה השרופה ותתקע את הנורה החדשה.אני ממליץ להחליף את כל הנורות אם כבר פתחת הכל... אל תקנה את הנורות באוטו דיפו וכאלה כי שם 2 נורות עולות 9 שקל. תקנה בחנות גדולה של אביזרי רכב חבילה של 10...עכשיו תחבר את התקעים למעלה ותראה שכל הנורות עובדות(זה מעצבן שחצי לוח שעונים לא יהיה לך מואר וחצי כן). תרכיב את הכל חזרה בעדינות.וזהו...אם לא הבנת משהו-תשאל..

ישן 06-05-07, 17:36   #4
Guest

אבי תודה רבה.

אבי תודה רבה.

ישן 06-05-07, 19:14   #5
Guest

בבקשה

בבקשה. והשם שלי-אביב...

ישן 08-05-07, 15:25   #6
Guest

Re: זה לא בעיה

צטט:
במקור פורסם על ידי אביב
אם רק המד קילומטרים הפסיק להאיר אז כנראה שנשרפה לך הנורה שלו.זאת נורת תקע ללא בסיס 12V 1.2 W. אתה צריך לפרק בעדינות!!! את 3 הברגים בחלק העליון (המסגרת)של לוח השעונים, להוריד את ההגה למטה ולפתוך עוד 2 ברגים שנמצאים שם. לאחר מכן תפתח את התא של הפיוזים מתחת להגה בצד שמאל ותסתכל בפנים יש בורג למעלה מתחת לתריס של המזגן-תפתח גם אותו. לאחר מכן תמשוך בעדינות את המסגרת של הלוח שעונים. תפתח את הברגים שמסביב לכל הלוח ותמשוך אותו החוצה.תנתק את 2 התקעים הגדולים למעלה.עכשיו תראה בדיוק מאחורי המד קילומטרים יש פלסטיק קטן, תסובב אותו חצי סיבוב נגד כיוון השעון ותמשוך אותו החוצה,תמשוך ממנו את הנורה השרופה ותתקע את הנורה החדשה.אני ממליץ להחליף את כל הנורות אם כבר פתחת הכל... אל תקנה את הנורות באוטו דיפו וכאלה כי שם 2 נורות עולות 9 שקל. תקנה בחנות גדולה של אביזרי רכב חבילה של 10...עכשיו תחבר את התקעים למעלה ותראה שכל הנורות עובדות(זה מעצבן שחצי לוח שעונים לא יהיה לך מואר וחצי כן). תרכיב את הכל חזרה בעדינות.וזהו...אם לא הבנת משהו-תשאל..
צריך מברג מיוחד לזה?
אם כן איזה סוג בבקשה

ישן 08-05-07, 15:27   #7
Guest

תגובה

אם זה כמו בבפונטו זה מפתח אלן 3m"m

ישן 09-05-07, 10:05   #8
Guest

אכן

זה מפתח אלן .תקנה את כל הסט זה לא יקר... זה מגיע כמו צרור מפתחות עם כל הגדלים שאתה צריך.

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות