![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
העברת חוט מתא המנוע לתא הנוסעים
אהלן, אני צריך להעביר חוט חוט חשמל דק מתא המנוע לתוך האוטו.
הסתכלתי על המצבר וראיתי שיוצא ממנו כבל אחד אדום שלפי איך שזה נראה הוא שייך למגבר שהיה באוטו. חשבתי על לפרק אותו מקוטב של המצבר, לחתוך אותו בתא הנוסעים ולהשתמש בו. אבל זה יהיה חבל אם בעתיד אני ארצה להוסיף מגבר. מישהו יכול לתת לי הסבר על איך אני מעביר את החוט דרך הקיר אש? זה נראה שבקושי יש גישה לאזור שם(מעל הדוושות) האם יש איזה אופציה קלה לעשות את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
העברת חוט חשמל
יש צמת חוטים שעוברת מתא הנוסעים לתא המנוע.
המקצוענים מחדירים באותו המקום חוט פלדה, מכופפים בקצהו טבעת ולוחצים בתוכה את החוט חשמל ואז מושכים את חוט הפלדה ואיתו נמשך החוט החשמלי. כמובן שצריך לעשות זאת בזהירות ורגש כדי למנוע פגיעה בחוטי החשמל הקיימים. כל חשמלאי רכב יבצע זאת בקלות ומהר. בברכת חג שבועות שמח - רפי לין
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
צטט:
רק משם אפשר להעביר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
כן רק משם אפשר להעביר. חבל לקדוח חור בקיר האש.
דוד.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
איך זה שבכל הפונטו ספייס נכנסים מים לתא הנוסעים ? | turbo guy | פונטו - טכני | 9 | 07-11-14 21:01 |
פונטו ספייס - מפוח לא תקין (המאוורר בתא הנוסעים) | יוסי א. | פונטו - טכני | 10 | 10-06-10 00:32 |
פיתרון לבעיית החימום והנזילה לתא הנוסעים בפיאט אונו- עדכון | stio | אונו - טכני | 6 | 28-12-07 19:47 |
מריאה - נזילת מים פתאומית בתא הנוסעים !? | פורום הגראז' | 9 | 24-03-07 07:54 | |
המאוורר בתא הנוסעים מצפצף | פורום הגראז' | 5 | 01-01-07 00:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד