![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו XTZ-75 שנת 98
|
פונטו 98.נזילת שמן מהמסרק הגה.מחפש קיט שיפוץ למסרק הגה
שלום
פונטו 98 יש נזילת שמן קלה מהמחזיר שמן של המסרק הגה. אני מחפש קיט שיפוץ למסרק הגה בחו"ל אבל לצערי לא מוצא כלום. אם מישהו יכול לעזור לי בזה,אודה לו מאוד. נ.ב-מדובר בהגה כח. חוץ מהמחזיר שמן שנפרץ קלות,ההגה מתפקד מצויין כך שלא נראה לי שצריך שיפוץ כולל. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
וולטקס בע"מ
בית אלפא 2 תל אביב 03-5621404 דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם תרכוש, אודה לך מאוד אם תצלם את מה שקיבלת ותיתן מידות (עובי, קוטר חיצוני ופנימי).
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תודה רבה דוד.
אני כרגע מסתפק אם לרכוש זאת או לא.המסרק הגה מלבד הנזילה הקלה מרגיש תקין.הבעיה היא שהרכב עומד על 180,000 ק"מ בערך,ולכן אני לא יודע אם זה יהיה צעד חכם להחליף רק את המחזירי שמן של המסרק ולא לעשות שיפוץ כללי.[מי יודע מה יקרה אם בעוד כמה ק"מ המסרק יצטרך שיפוץ כולל ואז שוב לפרק מסרק ושוב לשפץ...] בקיצר אני עדיין מתלבט. אם החלטתי לעשות שיפוץ למסרק לאיזה חברה כדאי לקחת את המסרק לשיפוץ? דוד אודה לך אם תחכים אותי בעניין.יש את דיסקל והמדביק,אבל אולי אתה מכיר עוד מישהו מקצועי שמשפץ מסרקי הגה.אם כן אשמח לשמוע. שי |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני לא זוכר אם ברכב שלך יש מסרק הגה כוח. משער שכן.
המדביק רוצה על הגה משופץ 800 ש"ח כולל מע"מ. את ההגאים אני מזמין אצל אדם שעבד שנים רבות אצל המדביק וכבר לפני 3 שנים, פתח עסק קטן עצמאי לשיפוץ הגה כוח ומשאבות. הוא מביא לי עד כאן במחיר של 600 ש"ח כולל מע"מ. אם תרצה אני יכול להזמין לך ויגיע עוד היום. לגבי העבודה פנה לyair791 הוא מבצע אצלי. אגב האם אחיך נוסע עוד עם הראש מנוע שביצענו לך לפני 4 שנים ?. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 22-10-14 ב 09:57. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה רבה דוד.
הרכב אכן חזר לפעילות נסיעה לפני חודשיים שלושה כמדומני לאחר שהוא עמד הרבה. ההגה אכן הוא הגה כח,ו-600 ש"ח נראה לי מחיר מעולה למסרק משופץ. אני מאמין שאני אהיה איתך בקשר שבוע הבא,ואם כן אני אשלח מישהו שיבוא ויקח את המסרק. הרכב בירושלים ואם לאחי יהיה זמן אני אגיד לו שיעשה את הטיפול אצלך על ידי יאיר. בכל אופן תודה רבה על העזרה. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |