![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: גטס
|
הגיר הרובוטי של פיאט גרנדה
שלום,
אני מעוניין לקנות פונטו גרנדה, איך האוטו הזה לדעתכם? מצאתי גרנדה כזאת אבל עם גיר רובוטי, אני יודע פחת או יותר מה זה הגיר הזה, ז"א שיש רובוט בגיר שאחראי על העברת ההילוכים, והוא יותר חסכוני בדלק מאוטומט. מה דעתכם על הגיר הזה, כדאי לקחת את הגיר הזה? יש לציין אני לא סובל ידני ולא העברת הילוכים. אין לי נסיעות ארוכות, כ500 ק"מ בחודש, רוב נסיעותיי הם בתוך העיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
פונטו גרנדה והגיר הרובוטי - כותרת נכונה
טעיתי בכותרת
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
איך עורכים כותרת? הכותרת שברצוני לכתוב- הגיר הרובוטי של פיאט גרנדה
ומה דעתכם על הפונטו איבו? אותה יש בגירסה האוטומטית? נערך לאחרונה על ידי dudi26tahan : 22-08-13 ב 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
חברה אפשר עזרה? אני ממש מעוניין באוטו הזה, רק הבעיה שאני נורא מפחד מהגיר הרובוטי, הבנתי הוא גיר בעייתי ויקר.. זה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
אנסה להיות קצר ולעניין -מניסיון אישי עם גרנדה דינאמיק
רכב חמוד מאובזר טוב -6 כריות אויר ESP ABS וכו"-איבזור זה היתרון היחיד גיר רגיש ובעייתי -מערכת הידראולית +קלאץ+בורר הילוכים -יש עוד בעיות אבל לא חוויתי אישית רמת שירות במוסכי פיאט גרועה-אין להם ידע מיקצועית וכל תקלה בגיר רוצים לדחוף מכלולים חדשים ולהחליף ולא לתקן ולשפץ באמת-אני מכיר 2 מוסכים של פיאט שבאמת מתקנים עליות תיקון גיר מופרזות למרות שהייתה הבטחה להוזיל אותן כנראה בעקבות תופעה הולכת וגוברת של תקלות בגיר הזה אם אתה ממש רוצה ולוקח את הסיכונים האלה אז סבבה-פה בפורום תמיד יעזרו לך בכל בעיה ברמה הכי מקצועית-אם אתה לא חייב גרנדה ממש אז אולי תרד שנתון ועם התקציב הזה ויש אופציות לרבכ אוטומט ממש אמין בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
תודה רבה.
לי יש גטס 2008, אני מעוניין למכור אותה ולהביא רכב חסכוני בדלק (אחרי שסבלתי המון מהדלק של הגטס) והבנתי שהפיאט רכב אמין וחסכוני. שמעתי המון על הספייס אבל הבנתי שזה עד שנת יצור 2006 וזה ישן לי מדי אני פוחד ממכירה עתידית בעיקר שלא יהיה ביקוש. או שאולי כן כדאי ללכת על טיפטרוניק ספייס 2006? מבולבל... אני אשמח להמלצות על רכבים חסכוניים אחרים עד הסכום 30K. (או שבעצם כדאי לי לפתוח נושא חדש?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט גראנדה
|
כבר שילמתי 3000 שח תיקונים על הגיר הרובוטי ! תיקון תקלות מאד יקר
אחרי התיקונים כבר חודשיים חמסה חמסה אין שום בעיה הגיר מתפקד מצויין אני לא יודע אם אני מתחרט או לא שקניתי רובוטי נחכה נראה שאין עוד תקלות |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הגיר הרובוטי של פיאט גרנדה פונטו 2009 ? | samnet | פיאט כללי | 1 | 07-06-13 15:52 |
גרנדה פונטו 2008 - הגיר תקוע במצב ידני. | ronenl | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 24-07-11 14:55 |
פיאט פונטו S55- בעיה עם הגיר | ben_david7 | פונטו - טכני | 7 | 30-12-10 19:04 |
בעיה עם הגיר הרובוטי | eyali0001 | פונטו - טכני | 4 | 04-10-10 11:06 |
פיאט אונו 92 - הגיר משוחרר | uno kashi | אונו - טכני | 3 | 22-05-08 12:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד