![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: Punto Grande Active-Plus 8v
|
![]()
היום, תוך כדי יציאה מחניה נדלקה נורית תקלת כרית האוויר עם צפצוף בודד, תוך כדי שבצג המרכזי מוצגת הודעה המציינת "Airbag Failure - See Handbook". הכל מתנהג כרגיל. ניסיתי לשחזר את התופעה וגיליתי במהרה שכאשר ההודעה מופיעה, יש 30~ שניות עד להיעלמותה, אלא אם כן אני מסובב את ההגה ביותר מכמה מעלות לכל כיוון. אפשר לנסוע ישר בסבבה, ברגע שיש צורך לסובב את ההגה, קופצת לה הנורה, בשילוב ההודעה והביפ הצורמני.
מיותר לציין שזה די מעצבן לנהוג ככה, בייחוד בעיר. מצורף סרטון שממחיש יופי את התופעה - תחילה בעת ביצוע סיבוב שלם שמאלה ויישור ההגה חזרה, המתנה עד שהנורה תכבה ולאחר מכן סיבוב מלא ימינה. למי שכבר נתקל בזה, אם בכלל, כמה זה הולך לעלות לי? - ברשת הממצאים לא מעודדים, סדר גודל של 300 ליש"ט ל Steering Column חדש, לא כולל עבודה מן הסתם. במוסך מורשה (כי אני לא אתן לאיזה חאפר להתעסק עם מערכת כריות האוויר) המחיר הולך בכלל לנסוק. בנימה זו, שיהיה לכם שבוע מעולה ובעיקר לא מכאיב בכיס. ![]() |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נדלקה נורת כרית אוויר (Airbag Failure) | Piposh | פונטו - טכני | 1 | 06-10-11 03:12 |
הודעת תקלה לא ברורה | אלעד ס | 500 החדשה | 2 | 11-08-11 23:17 |
נורה ימנית אחרונית ?+ נורה שמאלית של הלוחית זיהוי לא עובדות | Sufadev | פונטו - טכני | 7 | 15-01-11 15:07 |
Engine Failure | -אודי- | פונטו - טכני | 19 | 04-09-10 01:54 |
מנורת אזהרה ל airbag | פורום הגראז' | 12 | 21-01-07 09:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד