![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שוכ הודעה פרטית שקיבלתי.
אתמול, 13:10
elishay4 הגלגלים שלי: xtz75 שלום דוד! מה קורה דוד? זה אלישי לוזון. אני פונה אליך אישית כי ראיתי לפי הפעם האחרונה שכתבתי הודעה שאתה בקיא בעסק. ההודעה שהעליתי לפה הייתה בנושא בעיה במערכת מיזוג בפונטו זאת ההודעה המדוברת: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...986#post111986 בעקרון הייתי אצלו והוא לא החליף לי את המייבש ואני גם הייתה לי תחושה שזו לא הבעיה. היום הייתי אצלו והם בדקו הפעם כמו שצריך בריחות ולא מצאו ואמרתי לא שאני שומע מתוך האוטו רעשים כביכול כמו של בריחה מהדשבורד כביכול.. מאיפה שיוצא האויר. והוא בדק ואכן הייתה בריחה. הוא אמר שצריך להחליף את המערכת שבדשבורד והוא אמר שזה לפחות 2000 ש"ח כל העסק. עכשיו אני סטודנט חח וזה הכי לא מה שציפיתי לו. רציתי לדעת מה הדיעה שלך בנושא. ומה אתה מציע? תודה מראש! אני מציע להעלות הודעות כאלה לפורום, ולשמוע עוד דעות של חברי הפורום. למה נזכרת לאחר ארבעה חודשים, בסוף הקיץ. ?. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 23-10-12 ב 17:43. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
גם אני פנסיונר ואין לי כסף לכלום
העלויות מאוד יקרות לפרק את הדשבורד ולבדוק מהיכן יש דליפה בד"כ או מבגומיות או המעבה הפנימי לפחות דוד יפתור לך את הבעיה יעלה בטוח שיעלה כסף |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: xtz75
|
שלום.
אני בטוח שזה יעלה. האם זה המחירים שגובים בד"כ? האם יש אפשריות למצוא בחלקי חילוף ולא חדש? דרך זולה אחרת? הצעות אחרות? לשאלתך דוד.. למה נזכרתי רק עכשיו? כי הייתי עסוק בעבודה לקראת שנת הלימודים החדשה. וגם מכיוון שהייתי די מיואש מהקטע הזה של הטירטורים. נערך לאחרונה על ידי elishay4 : 24-10-12 ב 00:19. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
החלפת מאיד מזגן כרוכה בהמון עבודה בקיצור זה לפרק את הדש בורד דבר שמצריך פרוק גלגל ההגה שבו מוכבת כרית אוויר וטלוי בדם הרכב אולי גם כרית בדש בורד בצד הנוסע עובדה שצריך לדעת מה עושים כדי שלא יגרם נזק והכל יעבוד בעט הצורך בנוסף החלק עצמו בדרך כלל עולה גם לא מעט בתוך בחישוב גם אמור להיות כלול ביצוע ואקום +שמן +גז למזגן
מה שאמרת על מחיר התיקון מזכיר לי בדיחה טובה על אדם שאף מוסך לא הצליח לפתור לו את הבעיה ברכב אך חוץ ממכונאי אחד באיזה מוסך מוזנח הוא פותח את מכסה המנוע ומבקש שבעל הרכב יעביר לו את פטיש 5 הקג שיושב בפינה והמכונאי נתן מכה למנוע והכל היסתדר ודרש 100 דולר ובחור שאלה למה כל כך הרבה על המכה המכונאי ענה דולר 1 על המכה 99 על לדעת איפו לתת אותה |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
אוקיי תודה רבה!
ניראה לי שאני אחכה עם זה לקיץ הבא... אני חושב שאשרוד בלי מזגן בחורף. הייתי בטוח שפירוק דשבורד זה די פשוט ולא סיפור... טעיתי. אולי אמצא מרכב לפירוק או משהו מי יודע.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
שאלה בכללי..
אם יש לי בריחה מאיזור הדשבורד מה אני אמור להלחיף? מעבה? ראדיטור מזגן?! בגדול אני מחפש בחלקי חילוף.. ואני רק צריך כיוון. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ה"פ פרטית שקיבלתי ולא כל כך הבנתי. | davidmzr | אוף טופיק | 28 | 20-01-12 21:13 |
| למכירה פיג'ו 307 שנת 2008 יד ראשונה פרטית | stio | מכירה | 2 | 02-04-11 11:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד