![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
|
רדיו דיסק מקורי למריאה ..עכשיו זה אפשרי בישראל
חברים יקרים אני שמח לספר לכם שעכשיו בשעה טובה זה אפשרי לרכוש רדיו דיסק מקורי למריאה/בראבה/בראבו (1996-2002). המחיר הוא 1800 לא כולל מע״מ. איך זה אפשרי?...פניתי לאסף מנהל מחלקת חלפים בסמל״ת. הוא הסביר לי שהוא צריך לפנות לפיאט באיטליה ויחזיר לי תשובה. לאחר כמה ימים חזר אלי וסיפר לי שזה אפשרי , סיפר לי מה המחיר , וכשאישרתי הזמין לי את הרדיו. לקח כמה ימים נוספים והרדיו הגיע. את ההזמנה הוא עושה, התשלום וקבלת הרדיו דרך מ.י.ר. תודה גדולה לאסף שהוא בחור עם המון רצון טוב לסייע ולהקשיב ללקוח! כן ירבו!
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צביקה, מדוע אתה צריך רדיו דיסק מקורי לרכב הזה ב- 2000 ש"ח? ב- 500 ש"ח פלוס מינוס אתה רוכש רדיו דיסק אוניברסלי מחברה איכותית.
בכל מקרה נחמד לשמוע שיש עם מי לדבר בסמל"ת. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אגף החלפים בסמל"ת (פיאט, אלפא רומאו, לנצ'יה ואבארט)
נפגשתי אתמול עם מנהל אגף החלפים בסמל"ת, אסף אבישר ואכן הם מכוונים לתת את המירב ללקוח עם מחירים הכי זולים שהם יכולים להשיג עבור הלקוח ועם הקשבה ורצון לפתור בעיות מיוחדות.
הסיפור של צביקה מראה על איכפתיות גם ללקוח הבודד ורצון וכושר להשביע את רצונו וכנראה שבקרוב זה עוד יתרחב וישתפר. דרך אגב, כבר כיום יש הרבה חלפים לפיאט מקוריים, שמחיריהם מתחרים יפה וטוב במחירי חלפים תחליפיים שאיכותם לא בדיוק ידועה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מעניין, כי כשאני התקשרתי לברר לגבי מחירים לשני חלקים שבסופו של דבר רכשתי באיטליה, ההפרש עמד על כמעט פי 3 לטובת המחירים באיטליה.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חלקי חילוף לרכב
יש הגדרת חלפים שנצרכים הרבה (FAST MOVING ITEMS) כגון מסננים, מצתים, רפידות ונעלי בלם, צלחות ותופי בלם, מצמד (קלאץ') וכו' שעליהם מנסים מנהלי החלפים אצל יבואני הרכב וגם בשוק התחליפיים להשיג מחיר זול כדי להוזילם לצרכן ויש להם במחסנים תחלופה מהירה ומתמדת במקום האיחסון.
סביר מאוד שבחלפים אחרים, שבהם התנועה קטנה יותר, האפשרות להוזילם תהיה נמוכה יותר. אני נתקלתי בכל זאת בשנות עבודתי הרבות במוסך, גם אצל יבואני חלפים תחליפיים, שמהם קיבלתי כבר אז הסברים על תנועת החלפים, כדאיות מכירתם, הקטנת רווח עליהם, התשלום במזומן או אשראי קצר, תפיסת והקצאת שטח איחסון לחלפים, תחרות עם מתחרים ועוד גורמים שמשפיעים בתימחור חלפים. הארה (מלשון תאורה) וחשיפה - בעברי הצבאי, בסדיר ומילואים הייתי גם אחראי חלקי חילוף בחיל החימוש (טנקים, רק"מ, רכב קל ומשאיות, נשק וכלי עבודה) ועד היום יש מק"טים (מספרים קטלוגיים) של חלפים שאני זוכרם בע"פ וביחוד של טנק שרמן ז"ל. בברכה - רפי לין
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה רדיו טיפ שולט צינגר מקורי למריאה\בראבו\בראבה | צביקוש23 | מכירה | 0 | 11-09-11 22:09 |
| רכשתי רדיו למריאה ונתקלתי בבעיה קשה אשמח לסיוע | צביקוש23 | אודיו | 9 | 30-08-11 18:57 |
| מחפש רדיו דיסק מקורי למריאה | צביקוש23 | אודיו | 7 | 13-07-10 02:41 |
| פלגים למריאה | monico | מריאה - טכני | 1 | 01-02-08 12:23 |
| מחפש פנס אחורי למריאה סדן | monico | קניה | 1 | 22-01-08 14:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד