מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התברסות קצרצרה לפני טיסה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

היפיפייה שלי HGT 2002 67000 קמ'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מזל טוב לחיים

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 01-12-06, 17:54   #1
Guest

מפגש אלפא ספיידר

הייתי היום במפגש מועדון אלפא רומאו, במוסך המרכזי בת"א, שהוקדש ל 40 שנות אלפא ספיידר.
הלואי והמועדון שלנו היה מגיע רק ל 30% מהם ואתאר מה שראיתי.
באתי לזמן קצר בלבד והיו באמצע מגרש החנייה שורות של אלפא ספיידר שונות, משנות השישים שבמאה שעברה ועד ימינו ובשלל צבעים וצורות ודגמים.
בחנייה מסודרת מסביב חנו עשרות מכוניות אלפא רומאו מדגמים אחרים ושונים ומכל השנתונים.
ברקע התנגנה מוזיקת רקע חזקה מעמדת מוזיקה עם רמקולי ענק. בתוך המוסך הוצב שולחן כבוד קל ארוך. על מכוניות הספיידר היהו מספרים ונערכה הצבעה של המכונית היפה ביותר (או מיוחדת, איני יודע כי לא נשארתי יותר).
הארגון היה מופתי ומסודר והיו נוכחים המון מכוניות אלפא, מבקרים נוספים, מנכ"ל סמל"ת, מנהל המוסך המרכזי ועוד.
כשאני נזכר בהתייצבות הנמוכה לטיול שלנו בשבוע שעבר למרות שהיו כאלו שכל הזמן דרשו טיולים וגם אשרו בואם ולא באו, אז אני ממש מתבייש.
אני מקווה שבמפגש/טיול הבא יבואו יותר אנשים כי רק עם נוכחות רבה של חברים נוכל להיות עם כוח ועוצמה ולארגן דברים לטובת כולנו החל מהנחות דרך ארוחנו בכל מיני מקומות מעניינים וכלה במפגש כמו זה של אלפא רומאו ספיידר.
בברכה - רפי לין

ישן 01-12-06, 18:22   #2
Guest

תגובה

רפי, ביסודו של דבר אתה צודק. אבל צריך לשים את הדברים בפרופורציות הנכונות והמתאימות בהקשרן.

אלפא רומיאו אמנם שייכת לפיאט, אבל מדובר במותגים שונים לחלוטין שבאחוז ניכר יוצרים בידול משמעותי בין הרכב האנשים בכל מועדון. לאלפא רומיאו מסורת רבת שנים של התייחסות מאוד פרטנית לנהג. לא תמצא אצלהם אנשים שבמקרה הגיעו למועדון משום שיש להם אלפא. הם הצמיחו שם קבוצת אנשים מאוד מסורה , מאוד קפדנית , ומעל הכול מחוייבת להטמעת התרבות המוטורית בכל חבר מועדון ולהלן - האירועים שהם מפיקים כל כמה זמן.

כשיש לך מוצר/חברה כמו אלפא רומיאו , המפיקה על בסיס שנתי מכוניות נחשקות המושכות אחריהן בצורה עקבית את אותם אנשים שהעריצו אותם זה שנים מכבר, הם לא צריכים להילחם בתופעות של שחיקה כמו שספגה פיאט בשנים האחרונות לנוכח המוצרים הבינונים שהיא הפיקה.

מועדון אלפא רומיאו בישראל הוא מועדון ותיק. ואני מבטיח לך שגם בתחילת דרכם, הם די דשדשו שם באמצע הדרך עד שהעסק המריא. ההבדל הוא שהיה להם בסיס חזק מלכתחילה, עם מקבץ מכוניות מאוד מרשימות. בהשוואה לפיאט , ובניגוד אליה, כל מכונית שאלפא מוציאה , מייד הופכת לאייקונית .

ברגע שהם התבססו, וקיבצו סביבם להקת אנשים איכותית מאוד, עם אמצעים, והרבה יכולת שיווק ותמיכה מהיבואן כמו באירועים האלו, הם פשוט ממריאים עם האינרציה.

יש להם מועדון מעולה, ואמרתי כבר פעם, צריך ללמוד מהם. אבל! לא לערוך השוואות. לפחות לא בשלב הזה.

אנחנו מתקדמים, אבל בקצב יותר איטי. ואני בטוח שעם חומר האנשים שיש לנו, אנחנו נצליח להביא את המועדון הזה רחוק מאוד .

לא צריך להתייאש, ולא להתבייש. לאט לאט..
ישן 01-12-06, 18:27   #3
Guest

אני מסכים עם ניר בכל מילה ומילה המועדון שלנו עוד יגיע רחוק אבל לאט לאט בסוף זה יגיע.
ישן 01-12-06, 19:58   #4
Guest

מועדון פיאט

אני בודאי שאיני מתייאש, אך בטיול ביום שישי הייתי מאוד מאוכזב מהכמות הקטנה של המגיעים.
מלחמת לבנון כהבר נגמרה, מזג האויר היה מצוין, שעת המפגש נוחה, מרחק הטיול לא רב ובכל זאת כמות השתתפים קטנה והכילה בעיקר את הגרעין המרכזי של חברי הפורום.
איפה כל אלו שכותבים בפורומים, נעזרים בעצות הטובות ומספרים על מכוניותיהם?.
בתקוה שהמצב ישתפר ובברכה - רפי לין
ישן 01-12-06, 20:02   #5
Guest

יש להם גם תמיכה של סמל"ת, לנו מביאים דגלים.
ישן 02-12-06, 11:46   #6
Guest

מה קדם למה, הביצה או התרנגולת

ברור שרק לאחר שמועדון פיאט יכיל כמות רבה של חברים המגיעים גם למפגשים ולארועים יהיה כדאי לכל מיני גופים לסייע ולתמוך במועדון וזאת בגלל התועלת שהם יפיקו מכך וזה מובן.
אנחנו צריכים להתחיל מהנקודה הראשונה הזאת.
בברכה - רפי לין
ישן 02-12-06, 12:30   #7
Guest

בינתיים המועדון קיים כבר שנה וחצי, וכמות החברים שמשתתפים במפגשים הולכת ויורדת.
ישן 02-12-06, 13:47   #8
Guest

תגובה

צטט:
במקור פורסם על ידי stio
בינתיים המועדון קיים כבר שנה וחצי, וכמות החברים שמשתתפים במפגשים הולכת ויורדת.
גיא, הירידה אולי מספרית, אבל מבחינת איכות אנחנו רק עולים.

ולגופו של עניין - מי שלא מעוניין לקחת חלק במועדון, לפחות שיימנע מלקטר על מחסור בפעילויות כי זה פשוט אבסורדי.

שנה וחצי היא פרק זמן פעוט! ובכל זאת, גילי הצליח בשאריות הזמן הפנוי שלו מהעבודה, לקדם כאן פעילויות וקשרים שאני בספק אם מועדונים אחרים היו מספקים חצי תפוקה כזו.

אני מציע לכל מאן דהוא, שדואג מידי פעם להוציא את ראשו הטמון בחול ולהתלונן על מה לא בסדר פה, לעשות חושבים אם יש בו מעט תכלית חיובית שתתרום למועדון. כי אם לא, תחסכו מאיתנו את הברברת הזו.
ישן 04-12-06, 22:24   #9
Guest

כנסו לקישור הבא:
http://www.iaroc.org.il/modules.php?...ewtopic&t=2139

ניכר כי סמל"ת עזרו להם עם המפגש הזה, אנחנו רק יכולים להסתכל בתמונות שבשרשור ולקנא, משום שבחיים לא נזכה לעזרה מהם.
ישן 05-12-06, 20:11   #10
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי stio
כנסו לקישור הבא:
http://www.iaroc.org.il/modules.php?...ewtopic&t=2139

ניכר כי סמל"ת עזרו להם עם המפגש הזה, אנחנו רק יכולים להסתכל בתמונות שבשרשור ולקנא, משום שבחיים לא נזכה לעזרה מהם.
במקום לשבת ולהתבכיין היה צריך להגיע ולהפגין נוכחות

נ.ב.
בלי לספור את הקילומטרים שצריך לנסוע
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות