![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
צריכת דלק גבוהה באונו 93'
שלום לכולם אני חדש כאן וראיתי שיש כאן אנשים מקצועיים שיוכלו לעזור לי,
לפני כחודש קניתי פיאט אונו 93' ידנית נפח 1400 דגם S70 כשקניתי אותנ מילאתי פול טנק, לפי מה שראיתי עד עכשיו המד לא מזייף. לפי הספר רכב, יש בטנק 42 ליטרים כולל הרזרבה. עכשיו נשאר לי קצת יותר מרבע טנק, ונסעתי 170 ק"מ לפי החישוב שלי האוטו אוכל בסביבות ה1 ל6, בחודש האחרון נסעתי בעיקר בתוך העיר אך גם מחוץ לעיר. הסתובבתי לי קצת בפורום והבנתי שיש לא מעט בעלי אונו עם צריכת דלק גבוהה מהרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? אמרו לי כמה דברים אבל אני לא יודע על מה להסתמך אני מקווה שתוכלו לעזור לי, אמרו לי צריך ניקוי קרבורטור, צריך כיוון הצתה, לבדוק את המשאבת דלק ואני לא יודע למי להקשיב נ.ב לפעמים שאני מכבה את הרכב בסוף הנסיעה הוא רועד קצת לא יודע אם זה קשור... הרכב נוסע טוב מאוד לא מרגישים שום בעיה בזמן הנסיעה והוא לא מעשן... תודה מראש לעוזרים! אני מקווה להשתלב בקהילה הזו אתם נראים אחלה חבר'ה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צריכת דלק
הבדיקה שלך לא שווה דבר.
קרא מה שכתבתי כאן: http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=172 ואתה מבצע זאת כך: תדלק המיכל מצב מלא עד שקופצת ידית התדלוק. רשום את מונה הק"מ. בצע הנסיעת בדיקה, כפי שכתבתי בקישור המצורף ובסוף הנסיעה תדלק שוב המיכל באותה צורת תדלוק ורשום שוב את הק"מ שבמונה המרחק. חשב כמה ק"מ נסעת וחלק את הק"מ שנסעת בליטרי הדלק שצרכת ותקבל את תצרוכת הדלק. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
שלום רב, וברוך בואך לפורום !
צריכת הדלק ברכבך גבוהה בכל קנה מידה ! אם לאחר בדיקה נוספת של צריכת הדלק, לפי ההכוונה של חברי רפי לין, תגיע שוב לתוצאות זהות, פנה מידית למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו, שרבים מחברי הפורום פונים אליו ולא מתאכזבים. החיסכון המידי בתצרוכת הדלק, יכסה לך תוך זמן קצר את ההשקעה. גלוי נאות: אני בעל מכון קרבורטורים בנתניה. בברכה צביקה
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
רוב הסיכויים שהבעיה מקורה בקרבורטור (מאייד) המותקן ברכב זה. לפני 6 שנים היה לי רכב דומה לשלך (אונו 93' מנוע 1.4 70S) הסבל מבעיה זהה, בנוסף לכיבויי מנוע, קרטועים וכ'.
לקחתי את עצמי והרכב ונסעתי לנתניה (כן, אני יודע שזה רחוק מהצפון) לצביקה, מדובר בבן אדם זהב עם ידי זהב שטיפל בכל הבעיות בעלות מזערית, את הדלק ששמתי על הנסיעה הלוך וחזור מנתניה החזרתי אחרי תדלוק של מס' מכלים בדמות חיסכון בדלק, והשקט שהיה לי אח"כ היה שווה את המאמץ. אגב, צביקה גם הציל אותי לפני שנתיים - היתה נזילת דלק מאחד הצינורות והוא עלה על זה מיד - המוסך הרגיל שלי דווקא לא עלה על זה בכלל כשהייתי בטיפול קודם לכן. ממליץ לך ליצור קשר טלפוני עם צביקה - חבל שתמשיך לבזבז את הכסף שלך על תחנות דלק, כמה שפחות לפרנס את ביבי ככה יועיל לכולנו. נערך לאחרונה על ידי stio : 21-02-11 ב 23:34. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
תודה רבה לכם, אבל באמת שאין לי כסף מיותר לנסוע במיוחד 100 ק"מ מחוץ לעיר, כיוון שכמעט כל הנסיעות שלי הן בעיר...
בכל מקרה אתמול תדלקתי, ויצא שנסעתי 225 ק"מ על 30 ליטר, שזה 7.5 ק"מ לליטר, ולמרות שהרוב הגדול של הנסיעות היה בתוך העיר, גם האאודי של סבא שלי לא אוכלת ככה בעיר... אני רואה שבאמת כל החברה פה בפורום ממליצים עליך צביקה אז זה בטוח לא סתם, ואני אשמח להגיע אליך למרות שאני גר בנהריה...אשמח אם תתן לי את מספר הטלפון שלך כדי שנוכל לדבר ולתאם מתי להגיע. תודה רבה חברים
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
|
שלום רב !
הטלפון שלי אם לא שמת לב, רשום בחתימה: 054-4861318. בברכה צביקה
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
באמת לא שמתי לב כי התחברתי מקודם מהפלאפון בעבודה...
אחרי העבודה קפצתי למוסך הקרוב, הוא אמר שמה שנשמע לו הכי הגיוני זה חיישן חמצן דפוק, שמורה לדיג׳יפלקס לשחרר תערובת עשירה במיוחד. הוא גם חידש לי משהו, הוא אמר שזה לא קרבורטור רגיל אלא הזרקה של מחט אחת, למרות שאני לא יודע כמה לסמוך על זה כי הוא אמר את זה מידע כללי ולא הסתכל בכלל על הקרבורטור. בכל מקרה הוא אמר שהוא ממש לא ממליץ לי לנסוע למרחק עם המצב של הצינורות ברכב שלי אז לא נראה לי שאני אגיע לנתניה עד שאני אפתור את זה... אם יש למישהו משהו לחדש לי בעקבות המידע החדש אני אשמח
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
סלט ירקות באונו
נראה לי שהמכונאי עשה כאן סלט ירקות.
באונו 70S 1993 יש קרבורטור ומחשב להצתה בלבד שנקרא דיג'יפלקס ואין בכלל חיישן חמצן. במע' קרבורטור צביקה מטפל במומחיות רבה ועם לב אוהב וביקור אצלו זה כמו אצל רופא משפחה שבינתיים מסתכל ובודק עוד דברים נוספים. משנת 1994 זאת כבר אונו עם מע' הזרקת דלק ("בוש") חד נקודתית (כמו קרבורטור במראה) שמנוהלת ע"י מחשב ושם יש גם חיישן חמצן וצביקה אינו מטפל במע' הזרקת דלק. גם כאן יש מע' הצתה דיג'יפלקס רק שיש חוט תקשורת בין מחשב הדיג'יפלקס (הצתה) לבין מחשב ההזרקה ("בוש"), כדי לבצע את הזרקת הדלק. בברכה - רפי לין
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
אוקי אז עכשיו עשית לי קצת סדר בראש, אבא שלי שעה מתווכח עם המכונאי ואומר לו שזה קרבורטור רגיל ואין חיישן והמכונאי מתעקש אז אבא שלי נכנע והאמין לו, עכשיו אני מבין שאבא שלי צדק...
בכל מקרה, אני מעדיף לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שמתמחה בקרבורטורים פה בנהריה, ואם גם הוא לא יצליח לעזור לי אני אסע לנתניה לבקר את צביקה...האמת שאני מאוד רוצה לבוא למישהו שאני אוכל לסמוך עליו אבל שעה וחצי נסיעה מהבית טיפה רחוק לי... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
בעל מקצוע
|
המכונאי בנהריה עשה לך סלט ירקות שהפך לסלט ביצים !
רפי עשה לך סדר, אך גם הוא למרות המלצתו, לא יכול לשכנע אותך להגיע לנתניה, למרות שהגיעו אלי לקוחות מנהריה, חיפה , קריית שמונה, קצרין, יוקנעם בצפון ובאר שבע שדרות בדרום וגם מירושלים. אם עדיין לא השתכנעת, זאת זכותך, ואנא עדכן אותנו בהמשך. קרא כאן, בזמנך החופשי: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...=343143&page=3 בברכה צביקה
צביקה קרבורטור נתניה נייד :054-4861318 נערך לאחרונה על ידי צביקה קרבורטור : 21-02-11 ב 23:05. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |