מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > יעוץ ברכישת רכב
עקוב אחרינו ב-RSS

יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו ספייס (יאנג ) "פנינה"

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 02-09-10, 11:03   #1
almogxxx
Member

הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
התלבטות קשה ... להשאר עם האונו או להשתדרג ?!?!

טוב אז ברשותי כרגע יש פיאט אונו שנת 95 אוטו ממשש ממשש ממששש מטופל עבר טיפול מנוע ממש רציני לפני שנה החלפת רינגים בוכנות חריטת ראש עליון וגם בלוק מנוע תחתון האוטו לא אוכל אפילו מי"ל שמן ..
חוץ מזה לא מזמן לפני חודש עבר החלפת משולשים תפוחי הגה ו2 צריות + חידוש כל מערכת החשמל באוטו בקיצור האוטו במצב מכני מצוין .. דרושה לו עבודת פחחות וצבע קלה , המזגן עובד ומקרר ממש טוב הכל ברכב תקין וברמה גבוהה . כאן באה ההתלבטות אני לא מנסה למכור את הרכב בשרשור הזה אבל באופן אישי כבר דיי כאילו נמאס לי ממנו כמה שהוא מצוין מחפש להשתדרג למשו חדש יותר ..

אני עובד באחת מחברות הליסינג הגדולות בארץ כל היום אני מטייל במכוניות חדשות מכל הסוגים ומכל המינים משנת 2007 ומעלה ..
ובסופו של יום חוזר לפיאט אונו הישנה שלי והקטנה .
לכן חשבתי שגם לי מגיע להשתדרג טיפה . כרגע אין לי כסף נזיל סתומרת חשבתי אם אמכור את האוטו במקרה הכי טוב שאפשר לחלום עליו אשיג 5K וחשבתי על האפשרות לקנות רכב מסוכנות או מגרש מכוניות כך שאוכל לחלק את התשלומים וכ'ו ...

רוב ההתלבטיות שלי הם כאלה

פונטו ספייס שנת 2001 -2002 המחירים במגרשים נעים בערך עד 15K .. הבעיה היא הק"מ הנורא גבוהה ואני גם מפחד מהבעיות שאני קורא פה של התחממות מנוע וכ'ו ומצד שי זה מנוע 1300 במקרה הטוב ולי בבאונו יש 1400 השאלה איך תהיה ההרגשה ?!?! מרגישים את ההבדל ?!

רובר 214/216 שנת 98 -99 המחירים שלהם גם נעים סביב ה12K ... אבל מה שאני קראתי קצת הבנתי שמחירים החלקים שלהם נורא יקרים וממש לא מתקרבים לפיאט פונטו מבחינת חלקים ועליות טיפול ושלא נדבר על האונו .. שזה גם שיקול שאני רוצה לקחת בחשבון .. לא בא לי לבלות בחדרי המתנה של מוסכים ...

הפונטו הרגילה שנים 96-99 שהמחירים שלהם אני אוכל עוד עדין לקנות אותם באדם פרטי ולא מסוכנות כי המחירים שלהם נושקים ל8K לאחת ממש מטופלת . . הבעיה היא שוב הפחד מהמחלות הרגילות ( הרי לכל רכב יש את המחלות שלו ... ) שאני לא מכיר אף אחת מהם בפונטו .. העליות תיקונים שלהם .. ושוב עניין המנוע החלש לפחות כך נראה על הנייר מנוע 1300 מול מנוע 1400 עם 70 כוח שיש באונו .. האם זה באמת יהווה הבדל ?!?!? כי כמו שרובכם מכירים האונו הוא רכב נורא קל ועם מנוע של 1400 וכשהוא מטופל ומתוחזק טוב הוא ממש אוטו מטוס .. בכל זאת אני לא מחפש לקנות רכב חדש ולנסוע עם רכב שממש יהיה לו קשה להגיע ל120 קמ"ש ..

אשמח לדעת גם לגבי דגמי הפיאט ברבה / ברבו שאותם אני בכללל לא מכיר ושוב הפחד הוא מהמחלות הקבועות אני עברתי גהנום עם החשמל של האונו עד שממש החלפתי הכל .. ולא בא לילעבור את זה שוב עם רכב אחר ..

חוץ מזה ראיתי כמה הצעות באינטרנט וביד 2 אבל אלו הם יותר קרצו לעין מבקש את התיעצותכם והבנתכם בעניין מה עדיף !?!?1 אם כמו שאני מתאר לעצמי שהרוב יהיה פה על הפונטו אז אם אפשר לפרט מה הם המחלות הקבועות שלו ממה עליי להזהר מה לבדוק לפני הקניה ואשמח לשמוע תגובות מבעלי פיאט אונו 1400 לשבר שעברו לפונטו בעניין חוזק המנוע ..

בתודה רבה וגדולה לכל העוזרים.
אלמוג .

נערך לאחרונה על ידי almogxxx : 02-09-10 ב 11:05.
almogxxx מנותק  

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות