![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
היי .. אני חייבת עזרה (רכב כבה במהלך נסיעה)
שלום לכולם , יש בבעולותי פונטו ספייס 2001 ידנית מדגם elx .. לאחרונה היא החלה לעשות לי בעיות כשהיא עולה על כביש משובש או על בור.. כך לדומגא אני יכולה לנסוע רגיל ופתאום עליתי על בור קל היא כובה ואז אם ממשיכים ללחוץ על הגז היא נדלקת וממשיכה רגיל .. אני נהגת חדשה וזה מלחיץ אותי .. ההגה עלול להנעל וזה מסוכן .. מישהו שמבין במכונאות או משהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה ? החלפתי פלאגים ..לא יודעת כבר מה לעשות . ממש חבל כי זה אחלה רכב! תודה מראש ואם אפשר כמה שיותר תגובות במהרה ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
את צריכה חשמלאי שיבדוק חיבורים כנראה המינוס מנותק מהגוף. או הקוטביים רופפים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מיכל קודם כל ברוכה הבאה למעדון פיאט
![]() הבעיה שאת מספרת היא מסוכנת כי את עלולה לסכן חייך וחיי נהגים אחרים בכביש בהכבות הרכב לא רק שאין לך הגה כוח אלה גם ברקסים אין לך אני ממליץ לך לגשת למוסך מהר תריצי חיפוש או תגידי מאיפה את ואנחנו נכוון אותך למוסך אמין ומקצועי והוגן במחירים. לגבי הבעיה אני חושב שרק זו בעית הצתה לכן אי רצף בהצתה גורם לכל מה שאת מספרת יש כמה גורמים אסדר מהכל והזול ליקר ...מתי טפלת פעם אחרונה ברכב??ואיפה את מטפלת בו?? 1- חוטי הצתה אולי יש אחד שהתחרר נשמע שאת נוסעת לא מעט בכבישים משובשים אז פשוט יש להדק וזהו או שנקרע ויש להחליף את כל הסט זה 4 כבלים באים ביחד עבודה של 5 דקות 2- כוהל שאינו תקין אבל אני הייתי הולך על 1 לגבי פלגים יכול להיות שהתעייפו או בסוף חייהם רק עדיין לא נשרפו כי אם נשרף פלג אז מאיר אור בדיקת מנוע בברכה ברא אל תשכחי לעדכן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
ברקסים תמיד יש - רק יותר קשים (הבוסטר מפסיק בלי המנוע)
הגה גם לא ננעל - הוא נעשה הרבה יותר קשה ניתן להמשיך לשלוט ברכב. האם נדלקת נורה כלשהי בזמן הכיבוי? אולי ניתן ללכת למוסך להתחבר למחשב שיזהה מה השתבש - בד"כ תקלות נרשמות במחשב האם הוחלפו חוטי הצתה? - יכול להיות שיש להם נתק בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אם הלוח שעונים נשאר דלוק ורק נורת המחשב נדלקת כאשר הרכב נכבה מדובר בחיישן קראנק . או שיש לו מגע רופף או הוא לא תקין .
עמית
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פונטו נכבת במהלך נסיעה | uno1.4 | פונטו - טכני | 1 | 19-07-10 00:26 |
בעייה בפיאט פנדה - נכבית במהלך נסיעה | orel1989 | פנדה - טכני | 4 | 05-12-09 17:23 |
אוטו רועד ו"מגמגם" במהלך הנסיעה | liorgl611 | פונטו - טכני | 2 | 02-03-09 18:22 |
פיאט אונו 94 נכבת במהלך נסיעה ומייד ניתן להתינע שוב | פורום הגראז' | 4 | 27-07-07 20:34 | |
גז נתפס בהילוכים גבוהים במהלך לחיצה על הקלאצ'. | פורום הגראז' | 1 | 18-04-06 17:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד