![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
דוד , הם שמו לי את רוב החלקים שהוחלפו בקרטון בתא המטען. הצלחתי להבחין בדיסקים , צינור מים מברזל , חגורת טיימינג , חגורת מנוע , מותחן חגורה , משאבת מים אכולה , את המחשב הישן התקול ועוד כמה דברים. וכמובן שהרדיאטור הוחלף כי החדש מותקן ברכב. את משאבת הדלק התקולה מנהל העבודה הראה לי ושאל אותי אם אני רוצה לקחת אותה ואמרתי לו שאין לי מה לעשות עם זה. אני אצלם בהזדמנות ואראה לכם.
כרגע אני מנסה להבין מהי מהות התקלה...האם יכול להיות שמקורה בסט ההתנעה / במחשב החדשים ? יועץ השירות אמר לי שמד המהירות עובד על חיישן מהירות נפרד ושאין קשר למחשב החדש אבל לי דווקא נראה שזהו הכיוון להסתכל עליו. בקשר לזה שהיו צריכים להבחין בתקלה אני מסכים איתך במאת האחוזים אבל אני לא אקטול אותם במיידי על זה , יכול לקרות. |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
צטט:
ככל הנראה אין להם מספיק ניסיון, נסה לכוון אותם, יש קשר ישיר בין מחשב המרכב(\בית הפיוזים שמחובר אליו) לבין לוח השעונים, יתכן והוא אינו מתאים. נתקלתי בזה מס' פעמים. לכן אני אומר, יש לבדוק. |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
חנן דוד הרגע דיבר איתי ולא כדאי שתבוא הסופש הזה אלה עדיף שתיסגור את כל הקצוות הפתוחים עם המוסך ואז ניראה מה הלאה
|
|
|
|
#74 |
|
Member
|
אהלן חברים , מעט תמונות של חלקים שהוחלפו :
ניתן לראות בתמונות את מצבם הגרוע של החלקים - חגורת מנוע עם חתכים שזמנה קצוב , פלאנג' מים רקוב , משאבת מים רקובה , צינור חלוד בפנוכו ... דרך אגב, בתמונה האחרונה יש בולמים של KYB - אם מישהו רוצה שיבוא לקחת , זה למסירה בחינם אין כסף. נערך לאחרונה על ידי loki2d : 01-03-14 ב 18:16. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מה מצב הרכב עכשיו? סידרו מה שהיה?
לא זיהיתי את הפינים השבורים במחשב הרכב כמה עלה לך לעשות טיימינג אצלם (מחיר בחלפים רצועה מותחן ומ.מים) והבולמים מעניינים למה הורדת אותם? (: |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Senior Member
|
זה ניראה שאחד החלקים שיש בארז ואני מדבר על התמונה שבה כל החלקים מוצגים על הרצפה באופן מסודר יש מיסב לחץ
הוחלף לך הקלאצ גם על הדרך?? או רק המיסב כי זכור לי שפורק רק הראש מנוע ולא המנוע
|
|
|
|
#77 |
|
Senior Member
|
זה שמופיע מיסב לחץ זה האקדח המעשן שסתם עספו חלקים מהמוסך וזרקו לך אותם לתוך ארגז בתא המטען
בנוסף אם כאשר הולך ראש מנוע יש חידרה של מים ברוב המקרים לבוכנה אז הפלאג של אותה הבוכנה /בוכנות אמור להיות נקי נקי כלומר החלק של הפלאג שיושב בתא הבעירה אמור להיות לבן ולא שחור
|
|
|
|
#78 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לא חושב שמוסך מורשה מתעסק בקקי, לא חסר להם עבודה שם.
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Senior Member
|
גם במוסך רגיל לא חסר עבודה אבל הם בכל זאת משחקים בתוצרי לוואי של אכילת מזון מוצק
|
|
|
|
#80 |
|
Member
|
ניוקר , מצב הרכב כרגע כמו מקודם. נוסע מצויין ומרגיש זריז יותר ממקודם , כאילו הוחזרו מספר סוסים לאורווה אבל יכול להיות שאני סתם מדמיין את זה. לגבי התקלה עם מד המהירות , היא עדיין קיימת מפני שלא היה לי זמן לגשת שוב למוסך . השבוע אני נוסע שוב , כנראה ביום שלישי ואני אעדכן בקשר לכך.
לגבי הפינים השבורים , קשה לראות את זה בתמונה אבל זה שם בשקע העליון ... פין אחד שבור בשורה שנייה מלמעלה הכי ימני...ועוד פין שבור בשורה התחתונה , פין שלישי מימין. כמו כן ניתן לראות שפינים 2 , 4 ו-5 בשורה התחתונה מימין עקומים. אני מצרף עוד תמונה , אולי תראה ככה. מחירי חלפים (מחירים אחרי הנחה של 20% וכוללים מע"מ) : סט טיימינג מקורי (רצועה + מותחן) - 294 שקלים משאבת מים מקורית - 282 שקלים לגבי הבולמים , הם שוכבים אצלי באוטו כבר כשנתיים מאז שהחלפתי בולמים לבילשטיין כשקניתי אותם. ממה שהבנתי הם במצב טוב יחסית. והם לא למסירה בחינם , אלא תמורת מרשמלו בשקית של כרמית ![]() יאיר , לא הבנתי כ"כ לגבי איזה חלק אתה מדבר. יכול להיות שהכוונה למותח חגורת מזגן(מנוע) ? ישנם שלושה חלקים שאני לא בטוח בדיוק מהם , ואשמח אם תבהירו לי מה זה מה (מותח חגורת מזגן , מותחן טיימינג , טרמוסטט ...) - אני מצרף תמונות. נערך לאחרונה על ידי loki2d : 01-03-14 ב 20:29. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מחיר ראש מנוע פונטו elx | מאפיונר | פונטו - טכני | 12 | 05-03-13 08:51 |
| פונטו ספייס 2001 טיפול 10K - מחיר, המלצה למוסך בשרון ושאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 31-05-12 23:04 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 17:27 |
| הצעת מחיר להחלפת מנוע | פורום הגראז' | 0 | 28-09-06 20:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד