![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#61 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טוב, לפחות בודדנו את ההנחה,שהתקלה מופיעה לאחר מנוחה.
דוד.
|
|
|
|
#62 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
דויד,
האם יש חיישן בפונטו, שאם מנתקים אותו, הרכב לא יניע? אם כן, אולי כדאי לבדוק מגעים של חיישן זה. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Senior Member
|
עם כל הכבוד, לא בודקים במחשבה של "אולי".
דוד.
|
|
|
|
#64 |
|
Senior Member
|
מה?!
אם יש חיישן שמונע הנעת הרכב, צריך לבדוק אותו! האם יש כזה חישן ברכב? |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Senior Member
|
מה ? "מה ?". לא הסברתי ברור ?.
![]() כל תקלה עלולה להיגרם ממס' כשלים אחד או יותר. אם היינו יודעים לשייך לכל תקלה את הגורם , לא היינו צריכים את המוסכים. פשוט היינו פותחים טבלת תקלות, והיינו רצים לחנות קונים ומחליפים את החלק התקול. תקלה יכולה לנבוע ממס' סיבות. כאן נכנסת הבדיקה. כן, יש מס'חלקים שמונעים ברכב את ההנעה, כאשר הם תקולים. והם: אמבולייזר,סוויצ' (IFS), מערכת הצתה, מערכת דלק, קומפרסייה נמוכה, מסנן דלק סתום, הסנסורים, (MAP) (CKP) (ECT). ואחרון חביב מחשב הרכב. דוד.
|
|
|
|
#66 |
|
Senior Member
|
ברור שיש המון דברים שיכולים למנוע הנעה.
אבל ככל הנראה זו תקלה שנובעת ממגע לא תקין. (אם מנתקים חיישן MAP לא נתניע?) |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אני גם חושד בחיישן קראנק אבל אני הולך אחרי דויד!
הרכב הניע יפה במהלך הבוקר ואז הופה באמצע היום רק בהנעה השלישית הרכב הניע! אני עכשיו מחכה להיתקל בזה שוב, אני עם פלאג עליי כדי לעשות את הבידקה של דוד! |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
עדכון:
נסעתי למוסך שמשון ושם חיכה לי חיים בחיוך וקיבל אותי בברכה ועשה בדיקת הזרקה ובדיקת לחץ דלק ועל פי הבדיקות הבעיה הינה במשאבת דלק. החלפה למשאבה חדשה כולל מע״מ 1763 ש״ח מחיר גבוהה למשאבה! אמרתי לחיים תודה על האיבחון ואחרי יעוץ עם דוד מהפורום הוא אמר לי לבוא אליו כי הוא ימצא לי בחצי מחיר. הנעתי את הרכב ויצאתי לדוד, סופסוף להכיר את דוד ![]() הגעתי ודוד קיבל אותי בברכה וגם קצת ירד עליי שאני פדנט וחטפתי בראש והתפקחתי!דוד שלח אותי לבחור ברחובות שקניתי ממנו את המנוע של המשאבה מדגם בוש במחיר של 380 שקל! עכשיו לקטע ההזוי: בעת פירוק המשאבה בכדי להגיע למנוע שלה נתקלתי בגומיית האטימה של המנוע והפלא ופלא הגומייה קרועה מה שכנראה גרם לכל הצרות, אחרי אילתור מצאנו גומיה דומה ממקום שמוכר חלפים והכנסנו את הגומיה שוב אבל עדיין עם המנוע הישן שכנראה בכלל טוב! כרגע הרכב מניע והבעיה נעלמה, כרגע הנושא עוד בבדיקה ומחר אבדוק את לחץ הדלק עם שעון על מנת לראות שהכל תקין! תודה רבה לדוד על העזרה, והקפה ושמחתי להכיר אותך!תודה לחיים ממוסך שמשון שהיה סבלני ועזר ולא לקח לי שקל על הבדיקה והתחברות למחשב! אעדכן בימים הקרובים בנוגע לכל התפתחות! נערך לאחרונה על ידי TOMERZHR : 18-04-12 ב 16:47. |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Senior Member
|
צטט:
מעניין! שתצליח! |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Senior Member
|
תומר, מדבריך אפשר להבין ששלחתי אותך לבחור פרטי לקנות משאבה משומשת.
שלחתי אותך לבד מחוסר זמן, לחנות חלקים שאני עובד איתה. המשאבה חדשה באריזה עם אחריות מתוצרת בוש . רק שכחתי להגיד לו שיחרוט על המשאבה תאריך. גם אם לא חרט, לא תהיה בעיה של אחריות. רשמתי אצלי את התאריך. בהצלחה דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית הנעה בבוקר בפונטו 95 | orr522 | פיאט כללי | 2 | 31-01-12 14:36 |
| בעיית הנעה | עידן שמשון | בראבו - טכני | 1 | 05-03-10 19:31 |
| בעיית הנעה פונטו ספייס 02 ELX | bigi77 | פונטו - טכני | 4 | 01-01-09 10:36 |
| בעיית הנעה בגלל בעיה באימובילייזר?! | maayani12 | פונטו - טכני | 7 | 30-08-08 19:33 |
| בעיית הנעה מוזרה, אונו S60 93 | nedved | אונו - טכני | 7 | 21-05-08 13:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד