![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
סיבוב ברכב למכירה, או פסיכולוגיה של קונים.
ברשותי סוזוקי סוויפט מודל 2002 במצב הכי טוב שיש. ממש לשים דלק ולנסוע אין מה לתקן.
לפני שבוע קניתי ג'יפ ופרסמתי את הסוזוקי למכירה. בא קונה מהצפון עם חברתו וביקשו לעשות סיבוב. בדרך שאל, "למה אתה מוכר " (אין שאלה שמדליקה אותי יותר מזאת. ) "בא לי" עניתי.התחיל בינינו ויכוח, האם השאלה רלוונטית למצב הרכב או לא. הקונה השני שאל את אותה השאלה. "קח מס' תשובות, תבחר לך איזו שמתאימה לך" עניתי. "אני מתגרש, קיבלתי רכב מהעבודה, אני נוסע לחו"ל, קניתי רכב גדול יותר, קיבלתי שלילת רישיון." השלישי שאל לאיזה מרחק הכי גדול נסעת עם הרכב. "בעליות או בירידות" עניתי. לא קנו, נראה שהקונים חושבים שהם מענישים אותי. לאף אחד לא היו טענות על הרכב, נראה שנעלבו ממה שאמרתי. הקונה הרביעי בדרך אני ממתין לו. הבן אמר לי שלא אענה בצורה כזאת. אמרתי לו שכן אענה משום שהשאלות הללו מרגיזות אותי, ואין להם קשר למצב הרכב. והשאלה היא, איך אפשר למנוע מקונים לעשות סיבוב ברכב ?. נימאס לי שכל אחד ינהג ברכב. ![]() דוד.
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דפיקות בעת סיבוב ההגה שמאלה | chenrp | פונטו - טכני | 18 | 23-12-13 17:27 |
| סיבוב המנוע בגלגל הטימיג | YAKOV | פונטו - טכני | 0 | 05-05-10 22:03 |
| רעשים בזמן סיבוב | naork | פונטו - טכני | 6 | 11-01-09 11:11 |
| רעש מוזר בעת סיבוב ימינה באונו | פורום הגראז' | 6 | 16-05-07 13:06 | |
| חריקות בזמן סיבוב הגה בפונטו ספייס 2003 | פורום הגראז' | 3 | 10-04-07 17:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד