![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Guest
|
Re: אני גם בא
צטט:
כך שאנחנו מדברים על צליל. |
|||
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
אני מגיע אם היפה שלי הבראבה הלבנה אא וגם אמא רוצה ליקפוץ לטיול אין בררה!!! מיצטער מראש
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
נחשו על מה עמלתי עכשיו? נכון, מפה !
בעיקר לצפוניים שרוצים להגיע, שתראו שזה ממש לא מסובך. הוראות כתובות שכדאי לשמור איתכם: ההוראות יביאו אתכם אל נקודת המפגש. עולים על כביש החוף (מס 2) מאיפה שבא לכם, ונוסעים עליו לכיוון דרום. יוצאים במחלף גלילות לכיוון ת"א (זהו איילון). אחרי שעלינו על איילון, ממשיכים עליו לכיוון דרום, ועוברים את כל מחלפי ת"א למינהם. המטרה שלנו היא כביש מס 1 לכיוון ירושליים. אחרי שעוברים את כל מחלפי ת"א, מגיעים למחלף גנות. תוכלו לזהות אותו כי כביש 4 חותך אותו. לא עולים על כביש 4 אלא ממשיכים ישר על כביש מס 1 לכיוון ירושלים. במחלף שפירים (הבא אחרי גנות) פונים שמאלה לכיוון כביש 412 צפונה. ממשיכים עם הכביש עד לצומת יהוד מערב. בצומת יהוד מערב ממשיכים ישר. פניה ראשונה (כיכר) שמאלה זהו רחוב משה דיין. פונים שמאלה בכיכר, ולאחר נסיעה של עוד כחצי דקה תראו את קניון סביונים משמאלכם. כנסו לחניה וחפשו אותנו. לגבי השאר, כביש 4, במחלף גנות יוצאים לכיוון ירושלים (כביש מס 1) וממשיכים אחרי ההוראות משם. אני מזהיר מראש, המפה ברזולוציה גדולה מאוד. לחצו על המפה כדי לראות בגדול: ![]() חסר למישהו עכשיו שלא יגיע בגלל התירוץ של "אני לא יודע איך להגיע" הוספתי את זה גם להודעה הראשונה בשרשור. |
|
|
#5 |
|
Guest
|
תגובה
נכס יקר אתה גדעון..
כל הכבוד.. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
נאמרו קודם תרוצים כגון -" הרכב שלי לא אמין בשביל נסיעות ארוכות" - אז תפטר ממנו ותזמין מונית.
"מקום המפגש רחוק לי מדי, זה לא במרכז" - אם לא שמתה לב ,זה טיול ולא מפגש נייח. ועוד כמה שלא בא לי ממש להזכיר אותם כי זה |
|
|
#7 |
|
Guest
|
לצערי אני הפעם לא אגיע לטיול בגלל המרחק (לא בגלל שהרכב אינו אמין. בזכות הטיפולים שהרכב מקבל הוא יגיע לכל מקום בארץ שאני ירצה לנסוע).
נותר לי רק לאחל לכם בהצלחה בטיול. אני מקווה שכל מי שאישר כאן אכן יגיע, לא כמו בפעם שעברה... ניר לא לשכוח לצלם סירטונים, ואוראל וגדעון לא לשכוח לצלם תמונות.. בטיול האחרון לכיוון טבריה לא היו בעיות של חוסר משמעת בהתנהלות השיירה, לפחות לא מהקטע שבו אני הצטרפתי אליכם (כביש 70 יוקנעם), מקווה שהמגמה תימשך ושאחרי שתחזרו נשמע רק דברים טובים.. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
תגובה
זה בסדר גיא יש לך פטור בגין השתתפות מרובה בפעילויות בכלל, ובפורום בפרט.
לא נזכור לך את זה לרועץ... |
|
|
#9 |
|
Guest
|
בע"ה נגיע...
ונקווה להנות שמעתי שאתם עושים חיים
|
|
|