![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יפה, נראה לי שזאת ההחלטה הכי נבונה שלקחת, מבין שלושת האופציות שהעלתי.
דוד.
|
|
|
|
#32 |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
עדכונים מהשטח :
לאורך כל הדרך מוחמד מהמוסך מעדכן אותי ונשאר סבלני גם כשאני "מציק" לו קצת בשאלות , ללא ספק איש שירות נחמד ואדיב שכיף להתנהל מולו ושעושה רק טוב לתדמית של המוסך. אתמול הוא התקשר אליי ואמר שאחרי שפירקו ובדקו מסתבר שלא צריך להחליף את פלאנג' המים ובנוסף הפלאגים מחירם שונה ונמוך מעט יותר ...אולם יש צורך להחליף את חגורת המנוע (הנעת אביזרים) ואת המותחן שלה כי החגורה כבר שחוקה והמותחן מרעיש...החגורה עצמה יחסית לא יקרה (כ-140 שקלים למקורית) אולם המותחן יקר , 350 שקלים למותחן מקורי. זאת אומרת בסה"כ צריך להוסיף עוד 200 שקלים אחרי ההפחתה של הפלאנג' ומחיר הפלאגים...אפשר לספוג. היום התקשר אליי ואמר שהם הבחינו בשני פינים עקומים/שבורים (לא הבנתי בדיוק) במחשב ניהול המנוע , מה שגורם כנראה לכך שהמאוורר לא נכנס לפעולה במהירות הגבוהה שלו. אמר שינסה לעזור לי עם המחשב וינסה לארגן לי אולי אפילו בחינם אם יוכל. אני , על סף ייאוש עוד שנייה באתי לומר לו שאם זה יעלה לי עוד שקל כל הסיפור הזה אני משאיר את האוטו אצלם לצמיתות ושיהיו לי בריאים. האוטו הזה מתחיל לצאת לי מכל החורים ?!@#$!@# ... ונא סלחו לי על השפה , הייתי חייב לשחרר קצת לחץ. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד המחשב בelxהוא אותו מחשב כמו בsx?
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
אני חוזר בי.
נראה שההחלטה לא הייתה הכי נבונה, מכול האופציות שהעלתי. מאוד מכעיס שהתחילו עם הבלופים. הצעתי לך בהתחלה, "לכן אני מציע לך להחליף בראשונה פקק מים, ולבדוק אם שתי המהירויות עובדות ולעדכן." לא ביצעת. אין מצב שאפשר לבדוק שהוונטה לא עובדת בגלל המחשב, כאשר הראש לא מורכב. עדיף היה לבדוק לפני הפירוק. תכין הרבה כסף להחלפת מחשב, או לשלוח אותו כביכול לתיקון במעבדה. בסיכום יעלה לך יותר ממחיר הרכב. עצור את העבודה במוסך. יאיר אל תיסחף גם אתה, אחרי הבלופים של המוסך. דוד.
|
|
|
|
#35 |
|
Member
|
דוד באמת שאני לא יודע אם הם מבלפים עליי או לא , כל מה שאני יודע זה שכל הסיפור מתחיל לצאת מכל פרופורציה.
ממה שהבנתי הראש כבר שופץ והורכב חזרה. הבחור מהמוסך אמר לי שינסה לעזור לי עם המחשב והוא מחפש בפירוקיות , רק יכול להיות שזה יקח זמן - אמרתי לו קח כמה זמן שאתה רוצה כי אני לא יכול להוסיף עוד שקל , גם ככה ה-5600 שקלים כבדים עליי כ"כ שנהיה לי כאב ראש רציני רק מלחשוב על זה. נו ואם אני אעצור את העבודה? הם לא יתנו לי לשחרר את הרכב בלי לשלם ...מה , אני אשלם על חצי עבודה , מה אני אעשה עם אוטו לא שמיש ?! ... עוד שנייה אני משאיר להם את האוטו לצמיתות ושיהיה להם לבריאות , שיקחו את האוטו הזה ממני וזהו. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
לדעתי אתה עושה טעות אחר טעות במצב שכביכול נוצר.
את מה שאתה יודע, זה רק משיחות טל' בינך לבין המוסך. אתה מהמר כאן על סכומים לא מבוטלים. אם אתה עובד, בקש לצאת באופן דחוף. סע למוסך ובדוק אם הראש מורכב, הרכב מניע, ושיראו לך שיש שני פינים שבורים במחשב. אם אכן שבורים, לא צריך יום לימודים ארוך, בכדי לדעת במבט אם הדבר נעשה בזדון. ואם בכול זאת תגיע למוסך, ויגידו לך שהחליפו מחשב מפירוקיה, בקש את הישן. סלח לי על השפה הבוטה. לא הייתי מסכן את מעמדי, אם במקרה הזה, לא הייתי בטוח בכך. דוד.
|
|
|
|
#37 |
|
Member
|
דוד , כמו שאמרתי הבחור מהמוסך לא דיבר איתי בכלל על מחיר המחשב החלופי ואמר שינסה לארגן לי אפילו בחינם אם יצליח , רק שיכול להיות שזה יקח זמן.
ואני שואל אותך שוב , אם אני אעצור את העבודה , מה יהיה עם האוטו ??? הרי הם כבר ביצעו חלק מהעבודה ... ואני בכל מקרה לא מתכוון לשלם יותר מה-5400 שקלים שסוכם עליהם בנוסף ל-200 ומשהו שקלים הוספה על החגורת מנוע והמותחן שלה ...מצידי שיחליפו את כל השילדה על הדרך. נערך לאחרונה על ידי loki2d : 12-02-14 ב 13:20. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
צטט:
![]() הקטע הוא שהם לא מתעקמים מעצמם.. עיקום הפינים יקרה אך ורק בהרכבה לא נכונה או גוף זר שהפריע ועיקם את הפינים בגלל שהפריע להם להיכנס לשקע בזמן שניסו להרכיב כלומר גורם אנושי (נקודה למחשבה) 1עכשיו יש שני אפשרויות לפני החלפה, 1.אם הם התעקמו בלבד ולא בצורה קיצונית אולי ניתן לישר אותם. 2.אם הם במצב אל חזור אז יש אפשרות להלחים את הפינים אך הם לא יחזיקו כמו שצריך, בהנחה שזה משהו שמחברים פעם אחת ולא אמורים לפתוח בגדול זה יכול להיות ניסיון כדי למנוע תשלום על מחשב חדש. ---- אני לא יזרע מלח על הפצעים אבל החלטת לתקן במורשה וידעת את המחיר, כמובן שבנוסף יש בלתמים שצריך לקחת בחשבון (המחשב זה הגזמה פה) אני מאד מקווה שיביאו לך מחשב אחר כי זה מעלה פה ניחוחות של טיוח.. אף אחד לא ימהר להביא לך חלק שעולה ~900 מפירוק חינם. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
קשה לי להתמודד עם תמות. (סליחה).
נראה שאתה ממשיך ללכת במדרון תלול. אינך מוכן לעשות לעצמך אפילו את הנסיעה למוסך. הוא ישיג לך מחשב בחינם, כאשר יצמח לי שיער בכף היד. (ושוב סליחה) אני לא נוהג להתבטה בצורה הזאת, מה לעשות שזה מרגיז מאוד. אז שיהיה לך בהצלחה, ואל תשכח לעדכן. דוד.
|
|
|
|
#40 |
|
Member
|
דוד , שלחתי לך אתמול את המספר טלפון שלי בפרטי ...אתה יכול להתקשר אליי או לשלוח לי את המספר שלך בפרטי , אני רוצה לדבר איתך אם אתה יכול בבקשה.
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מחיר ראש מנוע פונטו elx | מאפיונר | פונטו - טכני | 12 | 05-03-13 08:51 |
| פונטו ספייס 2001 טיפול 10K - מחיר, המלצה למוסך בשרון ושאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 31-05-12 23:04 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 17:27 |
| הצעת מחיר להחלפת מנוע | פורום הגראז' | 0 | 28-09-06 20:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד