![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אז הבנתי את כל הרמזים עד החמישי.
והלכתי אל תגובתו של M.L. ברמז הרבעי רשמת שזה כתוב בצורה לא ברורה. דווקא ה-250 שכתב ML נראה ברור מאוד ![]() הייתי משוכנע שמדובר בטווח שבין 250-300. במיוחד שאמרת "הטעות במילה "כפולות"." נשמור טוב טוב על הראש מנוע.
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בוא נדייק, בשום שלב ML לא רשם 250 בניפרד. 250-300 זה לא "ברור מאוד"מצביע על הסכום המדויק.
מה שכן, אולי הייתי צריך לכתוב במקום המילים "בצורה ברורה" מילים אחרות כמו "בצורה ממוקדת" או אחרות שכרגע לא עולות לי. ![]() דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 24-09-13 ב 17:34. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
חשבתי שבלאנו של השכן שלך עברה תאונה בעבר והיא ממש חטפה מכה רצינית מקדימה או שאני מיתבלבל בשכן או ברכב?
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
יאיר, הבנתי שאתה רוצה להעיף את האונו 93 כמה שיותר מהר. נכון ?
למכור אותה במחיר שאמרת אין סיכוי. לכן לבקשתך ניסתי לעזור לך בהחלפה על רכב אוטומט. פסלת בצדק את ההחלפה על הבלנו 96 בשל ראש מנוע תקול, בעיות בפחחות צבע וההתעקשות של המוכר על 4000 ש"ח. שמחתי שהצלחתי לשכנע אותך שיש סדר עדיפויות בחיים, הסכמת לעזוב את העבודה בגינה ולבוא לרחובות. אבל לאחר שבדקתי אותה, החלטנו שלא נלך על זה. וחסכנו את הנסיעה שלך אלי. הפעם כתבת "חשבתי שהבלאנו של השכן שלך עברה תאונה." חשבת נכון, אבל זאת אינה סיבה לא לצלצל ולהתעניין. הבלנו מודל 2001 עם שלושה חודשים טסט, קיבלה מכה מקדימה. הוחלף בה מכסה מנוע, כנף ימין טמבון, פנס וצבע הכול חדש. נכון שהמטומטמים צבעו את האמבטיה בגלגל הקדמי בצבע כסף במקום בשחור. לרכב יש שלושה חודשים טסט ואין עליו סריטה בצבע. הבחור שקנה אותה, בא עם מכונאי בדק מנוע ואת הגיר בסיבוב ואמר לבחור קח אותה. נזכרתי שלפני שנה רצית לקנות את הטנדר של יוסי, שהיה אצלי לאחר תאונה קשה יותר , בה החלפתי לו טמבון, גריל מעבה, רדיאטור, כנף מכסה מנוע ופנס. אם אתה זוכר, ראית את הטנדר לפני התיקון ואמרת שאולי קצה השאסי התעקם מעט. (יצא נכון מתחתי מעט, ראה תמונה)בכול זאת רצית לקנות. לא קנית כי הרכב מעוקל. אגב לפני שבועיים הרכב עבר טסט בלי בעיות, נכשל רק על מנורה שרופה בפנס חזית. לא רציתי לכתוב את מחיר המכירה, אבל אכתוב משום שזה באמת הציק לי שלא זכית ברכב, עד כדי שלא נרדמתי. בשעה 2 נכנסתי לפורום וראיתי את מתן מב"ש משוטט בפורום. נכון מתן ?. ![]() כדי שתבין במה היה מדובר, לאחר משא ומתן קשה ומייגע, כאשר ידי כבולות בשל היחסים עם השכן, הקונה שהוא גם חבר שלי שילם למוכר 3250 ₪, בתוספת של 500 ₪, שלך לא היה עולה. אין לנו אלא להמתין למציאה הבאה. חג שמח לכולם. דוד.
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
מאוד ייתכן דוד,
לפני השעה 2 אני לא נרדם. אני ישן 4-5 שעות בלילה בימי חול, ואת הסופ"ש אני ישן ברצף.
|
|
|
|
#36 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
אין מצב שהאוטו היה מכוסח יותר ממה שתיארתי. כדי לדעת זאת צריך לבדוק.
אומנם אני לא בדקתי בשל המצב הרגיש, אבל כאמור הרכב נבדק ע"י מכונאי שעובד במוסך "ישראל טורס בע"מ" ברחובות. את הבדיקה ביצע כעבודה נוספת. לא במסגרת המוסך. טוב, נעזוב את זה. מה בדיוק הבעיה באונו ?. דוד.
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
נכבת כל הזמן לפעמים מניע מיד אחרי ולפעמים צריך לחקות כמה דקות זה בעיה של דלק. פתחתי את הקרבורטור והיה חופש במצוף והחלפתי אותו לאחד חדש שאין בו חופש ניראה מה יהיה
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
חדש חדש או חדש באוטו ?
לדעתי אין קשר בין חופש במצוף לבעיה המתוארת. אפילו אם בזמן הקרוב תרגיש שכאילו הבעיה נפתרה. דוד.
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
אבי ביטר מנסה למכור או להחליף את מכוניתו.
יאיר פתח עכשיו את הטלויזיה בערוץ 24. תוכנית מעניינת איך להחליף רכב במגרשי מכוניות.
דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חידה. | davidmzr | אוף טופיק | 6 | 13-07-12 07:58 |
| חידה. | davidmzr | אוף טופיק | 28 | 21-04-12 17:58 |
| המוסך המרכזי יעבור בעוד שנתיים לפ"ת... | צביקוש23 | פיאט כללי | 2 | 09-08-11 10:57 |
| שאלה שאילתית HID 8000K יעבור טסט? | פורום הגראז' | 12 | 22-02-07 17:22 | |
| חידה | פיאט כללי | 6 | 14-11-05 23:57 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד