![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4,סיטרואן ZX 1.8
|
צטט:
השטיפה בוצעה רק לצינורות ולמאדה כל השאר הוחלף לחדש . לחץ דחיסה יבדק במהלך מילוי הגז . הצנרת נשטפה במים בלבד האמת לא היה הרבה ליכלוך בתוכה ויובשה בלחצ אויר נערך לאחרונה על ידי francis_r : 21-07-12 ב 21:59. |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
בטח לא היה הרבה ליכלוך בתוכה, משום שהמים לא ניקו דבר. והעודף עלול להפריע לקירור. ולא משנה כמה אוויר תזרים. החומר שבגלון בתמונה, נמצא אצלי מהקיץ שעבר, לכן המדבקה קרועה מעט. חבל שלא דיברת. דוד.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
מנהל
|
צטט:
איך הדבר חוקי או אפשרי? הרי להעביר חלקי רכבים מהשטחים לישראל זו עבירה פלילית , אז איך בדיוק אפשר למכור לתושב הרשות הפלסטינית באופן חוקי מבחינת ניירת? אשמח אם תסביר את התהליך רישום הרכב על שם תושב פלסטיני.
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צביקוש23, נראה שלא הבנת אותו.
francis לא רשם את הרכב על שם תושב פלסטיני. הפלסטיני רק לוקח את החלקים לרכב שלו. francis מעביר לבחור את הטופס הכתום של ההורדה מהכביש בכדי שיוכל להעביר את המנוע חוקית לרשיון הרכב שלו. למרות שאין להם בעיה להעביר מנוע מרכב ישראלי לפלסטיני. ואפילו לזייף מספרים. הטופס הכתום נועד אצלם להעביר את הרכב במחסום. הוכחה שהוא לא גנוב. דוד.
|
|
|
|
#36 | |
|
Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Member
|
צטט:
בשיחה עם הבחור שהלווה לי את המכשיר של הגז יצא שאתה צודק . מחר הוא מביא לי מכשיר שיבצע ניקוי למערכת ,עם חומר שטיפה ,גם ככה שסתום הבלוק יוצא החוצה אחד האטמים דולף ויש נפילה של וואקום ברגע שאני מנדנד את הצינורות . |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה-פיאט אונו S70 1400 1994 | glansfor | מכירה | 2 | 23-06-11 18:23 |
| למכירה אונו, שנת 1994 | asafpel | מכירה | 0 | 25-12-09 09:59 |
| אני צריך מידות מגבים לפיאט אונו 1994 | amirsht | אונו - טכני | 3 | 29-11-09 00:28 |
| למכירה : טמפרה 2000cc אוטומטית שנת 1994 | noamneer | מכירה | 0 | 29-12-08 20:30 |
| גנטים מגנזיום לפיאט אונו 1994 | קניה | 0 | 13-02-07 17:35 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד