![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#301 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל מהשרשור הזה שנפתח במיוחד על הבראבו, מהשרשור שנפתח במיוחד על הכרומה ומהשרשור שנפתח על הפיאט 500 אני מבין באופן עקיף ששרשור "חדשות פיאט" בדביק שנועד לעדכן על הדברים האלו מיותר, לא? אז אם כך אני אפסיק לעדכן אותו.
בנושא הזה אני רק יכול לומר שהרכב נראה מצויין גם מבפנים וגם מבחוץ, אבל מנקודת המבט שלי אם הייתי מחפש רכב מקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות אני לא חושב שהייתי רוכש אותו, פשוט בגלל שקיימות אופציות טובות יותר מבחינת גיר (בבראבו זה רובוטי) ובעיקר כי אין איפה לטפל ברכב כזה באיזור שלי (לנסוע כל טיפול או תקלה למרכזי ברמת החייל זו קצת בעיה). הבראבו והכרומה הם מכוניות מורכבות (מנועים גדולים, מגדשי טורבו וכ'), ואני לא יודע באילו מוסכים הלקוחות שירכשו רכבים כאלו יטפלו בהן. אני רק יכול לומר שלפני שאני רוכש רכב חדש אני בודק גם את טיב השירות במוסכים (ע"י חיפוש בפורמים לפי שם מוסך ומבקש המלצות מבעלי ניסיון) ואיפה הם בכלל ממוקמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט בראבו
אני מקווה שמישהוא בסמל"ת יקרא זאת ויפנים משהוא:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=294839 בברכה - רפי לין
![]() |
#303 |
Senior Member
|
פשש מי שקונה את הבראבו מקבל דלק חינם עד שאתה מגיע ל25,000 ק"מ, אהבתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
לא אהבתי מגושמת מידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
גיא, צודק. חבר'ה, בשביל זה יש את שרשור החדשות.
מעבר לזה, נודע לי היום ממקור מהימן שניתן לרכוש בראבו ידנית, מהמאובזרות (ע"ע 6 כ"א וכו'), במחיר נמוך מ120,000 ש"ח. אחלה אופציה אם תשאלו אותי. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 27-11-09 ב 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
כתבנו בצפון
|
קודם כל המבצע של הדלק הוא פשוט מצויין. אם היה לפיאט מה להציע (הכוונה למשהו מאובזר) בקטגוריית הסופר מיני, עכשיו הייתי מוכר את הפאביה ורוכש פונטו ועוד נהנה מדלק חינם 3 שנים. מה רע?
לגבי הבראבו אני עדיין לא מבין במדוייק מה התרגיל שסמל"ת עשתה. מינואר 2010 תיאסר מכירת רכבים בישראל ללא ESP, ומצד שני הם מצהירים שהם מתחילים לשווק את הבראבו בינואר ללא ESP ועם 4 כ"א (במקום 6). או שמישהו נרדם בשמירה, או שהם מתכוונים להקדים את הייבוא לחודש דצמבר, ובכך להתחמק מההגבלה, לפחות במשלוח הראשון. המחיר של הרכב נקבע ל- 120K לדגם הלא בטיחותי, מעניין אותי לדעת האם המחיר יעלה עם הגעת הדגם הבטיחותי, או שהם מתכוונים פשוט לוותר על איבזור בתמורה להשארת המחיר זהה (אולי פיספסתי את הקטע הזה בכתבה?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Senior Member
|
עכשיו לא הבנתי אני רואה בעיתונים ובלוח מודעות "תקנה פיאט ותהנה מדלק חינם לכל החיים" 25,000 ק"מ זה כל החיים? כאילו למה סתם לרשום כל החיים אם זה לא באמת ככה, זה אולי שנתיים-שלוש לכל היותר, סתם לרשום בשביל הפרסום, ואני עוד התלהבתי ואמרתי דלק חינם?? למה לא היום אני מוכר את הפונטו שלי וקונה חדשה מהחברה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
לגבי הבראבו רובוטית ללא ESP ו-4 כריות אויר, התה הצעה מהאיטלקים לקחת כמות רכבים כ-FIX כלומר, ללא אפשרות לשנות את האבזור או כל דבר אחר במפרט הטכני. כלומר take it or leave it, סמל"ת החליטו לקחת היות והמחיר שהאיטלקים הציעו על הכמות היה טוב מבחינת סמל"ת. בהמשך תגענה ברמת גימור ומפרט מעו שונות ובטיחותיות יותר.
ניר.
![]() |
#309 | |
כתבנו בצפון
|
צטט:
אם תחליף רכב כל 25K ק"מ או 12.5K ש"ח ותקנה כל פעם פיאט - המבצע אכן יהיה לכל החיים. המבצע הזה הוא שיקול כלכלי חשוב ברכישת רכב חדש ובכל אופן מהלך שיווקי מבריק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
כתבנו בצפון
|
> יצרן פיאט קורא לחצי מיליון מכוניות מסוג "גרנדה פונטו" למוסך
![]() בפעם השלישית בשלוש שנים קוראת פיאט לבעלי גרנדה-פונטו באירופה לגשת למוסך לטפל בכשל במוט ההיגוי בדגמי 2008 ו-2009 (וואלה רכב) להמשך הכתבה לחצו כאן נערך לאחרונה על ידי stio : 06-12-09 ב 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חדשות רכב. | פיאט כללי | 70 | 08-08-13 20:34 | |
פיאט 500 חדשות ב- ynet | פיאט כללי | 1 | 11-01-07 19:40 | |