![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
טוב דברתי עם חלפי אזולאי
אם אני לא טועה המנוע שלי של דגם S6O 1300 קבריו הוא 176B4000? תתקנו אותי אם אני טועה הוא אמר לי שאת המנוע 176B9000 הוא יכול למכור לי ב3500 שקל אבל עבודה הוא לא מוכן לעשות כי הוא לא עושה שינוים עוד משהו מפתיע הוא אמר לי הוא טוען שאני לא יכול לשים על האוטו הגה הידראולי רק הגה חשמלי דור ראשון נשמע לי קצת מוזר. דברתי עם עוד אחד איתי מוטורס הוא אומר לי שלא יעבירו אותי טסט ולא יאשרו את ההחלפה טען גם שאי אפשר להרכיב על האוטו הזה מנוע עם 16 שסתומים הוא ממליץ לי על ה75 8 שסתומים ב3200 שקל לא כולל מע"מ יש מישהו שאתם ממליצים לשאול אותו לגבי העניין למה כל אחד אומר לי משהו אחר ועוד דבר איפה אפשר לברר על אישור למנוע 176B9000 נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 20-05-10 ב 17:24. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא שומע לא רואה ובדרך כלל טועה.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
יאיר שלי, קצת סבלנות נשמה יקרה, אל תשכח שגם אתה פעם היית צעיר ורצית להיות חלוץ וללכת בדרך בה עוד אף אחד לא דרך.
מנש ידיד יקר, לגבי חוקיות העיניין, מדוע אתה הולך רחוק, גש לכל מכון טסטים ושאל שם במשרד, יש להם ספר עם כל סוגי הרכבים והשנתונים ובדיוק מה האלטרנטיבות ומה מותר ומה אסור. אני ניגשתי לשם בזמנו לברר על צמיגי רכב שרציתי להחליף מידות, תוך שניה הוא פתח לפני ואמר לי אלה כל המידות שאתה רשאי לשים ברכבך. לגבי המנוע, הכי מומלץ להרים טלפון לחיים ממוסך שמשון מורשה פיאט, ולשאול אותו, אם הוא לא יודע, בקש ממנו שיבדוק במרכזי עבורך. הוא אמור לדעת בדיוק מה יכול להיכנס ומה לא, האם זה כדאי וכו'. אם לא הוא ידע, אז מי ידע. הרי הוא מוסך פיאט, עברו לו בידיים כל סוגי רכבי פיאט, אז אני מאמין שהוא ידע בדיוק מה אפשרי ומה לא. חוץ מזה אל תשכח את עיניין הבטיחות, אולי המנוע שאתה מעוניין בו שוקל יותר, ויהיה יותר עומס על המתלים ועל כל אזור תא המנוע, זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון. לגבי הגה כח הידראולי, הסיבה היחידה שיכולה לעלות לראשי שאתה לא יכול לשים הגה כזה, היא אולי חוסר במקום באזור חגורת האביזרים, אולי אין מקום לשים שם משאבה. כפי שיאיר כתב צריך למצוא מישהו מקצועי שמוכן לשבת על הפרוייקט הזה ולהתחיל ריתוחים וכו'.
בתקווה שעזרתי, סער נערך לאחרונה על ידי saar : 20-05-10 ב 18:58. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Banned
|
סער התותח תעשה לי טובה גדולה מאוד אם תתייעץ עם שמשון לגבי העניין
לגבי החוקיות עדיף לי מקום שאפשר לברר איתם טלפונית במקום לנסוע אליהם ת' מראש על העזרה |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אמרתי לך שיאיר בן אדם מקסים. יאיר תודה על המאמץ.
מנש הלוואי ומשרד התחבורה/רישוי היה נותן מענה טלפוני, היינו יכולים לחסוך הרבה בזבוז זמן במדינה. אבל לצערי חייבים להגיע לשם ישירות, או כך לפחות היה אצלי. ששאלתי אותם בטלפון חשבו שאני מדבר פרסית עתיקה ואמרו לי תגיע לפה עם הרכב. ולכן כתבתי שניגשתי אליהם אחד ממכוני הטסט, נכנסתי למשרד שם עם הרשיון רכב, והראו לי (בדרך כלל רק אחד מתעסק בזה). לגבי חיים ממוסך שמשון 035360748, הייתי מדבר איתו בשבילך, אבל אני לא רוצה שיהיה טלפון שבור, כי אחרי שאתן לך את תשובותיו, אתה תעלה עוד שאלות, ואז אצטרך שוב להתקשר אליו. ולכן עדיף שאתה תדבר איתו ישירות, טלפן אליהם, בקש את החיים, מדובר באדם מקסים, ושאל אותו מה שתרצה, עדיף לפני שתשאל אותו אם עדיף שתתקשר אליו לקראת סוף היום (לאחר לחץ יום עבודה) על מנת שיהיה קשוב יותר ומרוכז יותר עבורך.
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
לגבי משאבת הגה כח בתמונה הראשונה נראה בבירור שיש שם את משאבת ההגה שיושבת מצד שמאל מתחת לסעפת פילטה.כך שאפשר.
לגבי התקנת מנוע כזה אין לף סיכויי להרכיב מנוע כזה. אפילו צמיגים בגודל 185 אי אפשר |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Banned
|
סער התותח
כמה עולה מנוע כזה: אמרו לי 3500 שקל בלי עבודה אין הרבה מה לשאול: 1. כמה תעלה עבודה 2. האם חוקי לשים מנוע כזה בקבריו S60 3. האם אפשר לשים כזה מנוע כזה 176B9000 במקום 176B4000 4. לגבי ההגה הידראולי האם ניתן לשים הגה כזה אם לא מה האופציות 5. אם ונגיד שכל העניין לא חוקי האם ניתן לשים על מנוע 176A8000 הגה הידראולי אפשר לומר לו שכבר קיים דגם שיוצר עם מנוע כזה בין השנים 98-99 לא ידוע אם הובא ארצה לגבי החוקיות אני יתקשר גם ביום ראשון לסמל"ת אולי הם יוכלו להאיר אור על העניין. מעריך את עזרתכם |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אתה יכול בקלות להחליף למנוע 75 עם הגה כוח. הבלוק אותו בלוק והתושבות אותן תושבות.
|
|
|
#30 |
|
Banned
|
טוב ראיתי בהרבה פורומים בחול בעיקר באנגליה שמנסים לעשות החלפת מנוע
בין ה60 ל75 הרבה אנשים נשברים אפילו בעניין הזה נראה לי אני אחד החלוצים בניסיון להחליף בין 60 ל85 (אין הרבה) וגם אם אפשר האנשים פה בארץ לא ממש מבינים במנועים האלה מה שטוב בניסיון להחליף מ60 ל75 שהבלוק באותו גודל פחות בלבול מוח אין לי מושג אם הבלוק בין ה85 ל60 הוא אותו גודל רוב הסיכוי שלא אני זוכר פעם מישהו אמר לי שהמומנט של ה60 יותר טוב משל ה75 אני כבר לא מדבר על ה15 כוחות סוס שזה יתן לי אלא על ההזרקה שב60 היא הזרקה חד נקודתית וה75 היא הזרקה רב נקודתית שבטוח ישפר את האוטו בכמה רמות לגבי ההגה הידראולי לפי מה שהבנתי לא ממש משנה אם הוא יהיה על מנוע 85 או 75 זה בדיוק אותו פרוצדורה אין הקלות בעניין הזה יעלה בדיוק אותו כסף סתם להמחשה תמונות של סוגי המנועים: מנוע 176B4000 מורכב על פונטו רגילה S60 ![]() מנוע 176A8000 מורכב על פונטו רגילה SX75 ![]() מנוע 176B9000 מורכב על סוג הקבריו שדיברתי עליו שלא הגיע לארץ בין השנים 98-99
נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 22-05-10 ב 13:46. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ג'ק הידראולי 2 טון | yair068 | רכב כללי | 1 | 10-12-09 22:09 |
| נוזל הידראולי להגה כח | ohads | פונטו - טכני | 1 | 26-05-08 18:02 |
| שדרוג מנוע בלנצ'יה דלתא בדרך חוקית מבחינת רישוי. | itamareiny | רכב כללי | 0 | 26-04-08 00:53 |
| הגה כח הידראולי - פונטו MK1 | פורום הגראז' | 2 | 25-08-07 16:31 | |
| שדרוג ראש מנוע ל- V16 | פורום הגראז' | 4 | 28-09-06 14:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד