![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
גם לי המחיר לפני שנה היה משהו כזה
ואז אתה אומר לו ,טוב אז תעשה לי ב 300 והוא משתכנע,מתחת לזה קצת יהיה קשה יותר (ככה אצלי זה היה) |
|
|
|
|
|
#22 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צמיגי פרויד
תוכל גם לטלפן ישירות אל שי ב"צמיגי פרויד" בטל' 050-7777668
או לחייים 050-5559536. בברכה - רפי לין
|
|
|
#23 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
זה שהרכב נכנס לשם ולעוד מוסך ונעלמו כלי עבודה מתא המטען- זו חוצפה. בגלל שהרכב היה גם אצלו וגם אצל חשמלאי מסויים באותו היום- אין לדעת מי גנב ולכן לא האשמנו אף אחד. ועכשיו למוסכים באיזור התעשייה באופן כללי: זה שאתה מביא רכב לתיקון והוא פתאום נעלם, ואח"כ מתברר לך שהמוסכניק נסע איתו הביתה- זו חוצפה. זה שאתה מכניס את הרכב ומגלה שהוחלפו בו חלקים שסומנו מבעוד מועד לחלקים גמורים- זו חוצפה. זה שאתה מכניס את הרכב והעובד שפעם עבד עם ויקטור וכעת אצל מוסך אחר סוחב תיקון של תרסמוטט במשך 4 שעות- זו חוצפה. והכי ביזיון? זה שאתה מכניס את הרכב לטיפול 10K ו- 5 שעות אח"כ הרכב עולה לך באש בירידה של הנתיב פנייה שמאלה לקניון- זה בושה וחרפה! המיכל דלק היה מלא, אם לא היה עובר מישהו עם פורד טרנזיט ומכבה את האש עם מטף והיא היתה מגיעה לחלק האחורי, היה מתרחש פיצוץ שהיה מוריד את קניון הדרכים ואת ביניין ההיי- טק ביחד, שלא נדבר על נפגעים. תמשיכו לטפל ולפרנס את החאפרים האלו, אני לעולם לא אכנס לשם גם עוד 40 שנה (מלבד לחנות של בן דוד שלי). איך אומרים? פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים. נערך לאחרונה על ידי stio : 20-10-09 ב 20:33. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
כשאני הלכתי לחפש צמיגים הציעו לי יוקוהמה a drive ב 1100 ל4 צמיגים שבוע 33 2009.
אבל אני לא זוכר אם זה היה 185 או 165,אני נוטה יותר לחשוב שזה היה 185. המקום נמצא באזור מוסך הפחחים בקרית חיים. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
טוב, תודה לכל מי שייעץ ועזר.
בסוף נפל הפור על רביעיית FALKEN 828, משבוע 28 של 2009. סה"כ של 1050 שקלים (צמיגים+עבודה+איזון). בנוסף נכנסתי לכיוון פרונט (עלות של 150 שקלים) ממוחשב, ונמצא שהגלגל הימיני (צד הנוסע) הקידמי סוטה בהרבה (1.28 מעלות) ויש צורך בישור מתלה (מה שייקר את הכיוון בעוד 150 שקלים). מתוך סקרנות - יתכן ודבר זה קרה עקב התאונה עם חזיר הבר שהייתה לי בעבר? (פגע בעיקר בצד המדובר של הרכב). סה"כ לפורנט + ישור מתלה - 300 שקלים. הרכב כעת מרגיש הרבה יותר טוב, בעיית הABS כמעט בכל בלימה חזקה נעלמה והנסיעה אף מעט רכה ושקטה יותר. כעת כל שנותר זה להחליף מגבים והרכב מוכן לטסט הקרוב
|
|
|
#26 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צמיגים וכוון פרונט
בהחלט יתכן שהמפגש עם החזיר שינה את כווני המתלה (פרונט).
היכן קנית הצמיגים והיכן בצעת את כוון הפרונט?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
הצמיגים נרכשו ב"צמיגי נעמן", מול קיבוץ כפר מסריק, והכיוון פרונט במוסך של "טסט עכו", בעין המפרץ.
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבקש המלצה למכון לכיוון פרונט בראשל"צ | chesh | בעלי מקצוע | 9 | 24-10-09 20:36 |
| כיוון פרונט + סרן אחורי HGT | MAOR HGT | פונטו - טכני | 4 | 22-10-09 15:03 |
| כיוון פרונט hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 0 | 07-11-08 13:35 |
| כיוון ההגה השתנה לאחר החלפת צמיגים | אדי.ו | פונטו - טכני | 9 | 09-02-08 11:56 |
| כיוון פרונט+מתיכה לאונו 1995 | פורום הגראז' | 1 | 18-10-06 21:16 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד