![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
הערות מעניינות אך ללא פואנטה!
ההשוואה אינה פרקטית כלל!
אם תיגש לנהג מונית ותשאל אותו מה עדיף פיאט או סקודה תקבל תשובה של :"מזה פיאט ? רק סקודה ידידי !" תשאל את אותה שאלה נהג חדש וצעיר והוא יענה לך :"איכס סקודה , מה אני נהג מונית? אני רוצה רכב חסכוני וצעיר , רק פיאט!" אני יודע שיש גם מותגים צעירים לסקודה אך היום בחור צעיר נהג חדש לא יכול להרשות לעצמו רכב כזה - ראיתם פעם נהג חדש או צעיר שנוהג על רכב של יותר מ30,000 - נדיר ביותר. אין מה יותר טוב בהשוואה באופן כללי ,יש מה יותר טוב לי כרגע בתקופה שבא אני נמצא! דוגמא נוספת: היום אני מאורס ומתחתן בקרוב , כיום אני נוהג על פונטו HGT ואני מת על האוטו הזה ומבחינתי כרגה זה הרכב המושלם!(אחזקה זולה , טיפולים נוחים,תאוצה יפה ולוק שלא מבייש אלפות ספורטיביות) בקרוב יגיע הזמן ויהיו לי X ילדים וכלב ואני יהיה צריך רכב בסגנון של סקודה אוקטביה או סיאט ליאון ולאותה תקופה או רגע זה יהיה הרכב המושלם עבורי . נקודה למחשבה. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
גיא בוא לערד נראה איך הביצועים של הפביה על המסלול
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איפה אני ואיפה ערד... אם היה מסלול כזה בצפון אז בכיף.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
סטס אל תזלזל. הפביאה נוסע לא רע בכלל! ממה שהצלחתי להרגיש בכמה דקות שישבתי ליד הנהג!
ולדעתי הויכוח ממש מיותר ולא קשור לכלום . אז היום סקודה טובה יותר עוד כמה שנים היוצרות יתהפכו. ככה זה בשוק הרכב כל פעם חברה אחרת מפתיעה! שחרון
|
|
|
|
#25 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
שחר, מתי נסעת בפביה?
|
|
|
#26 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אצלך באוטו יגחנון.
|
|
|
|
#27 |
|
כתבנו בצפון
|
עם נהג כמו אוראל- הפאביה תטוס. בטיול לא הצלחתי לעקוף אותו, אבל אל דאגה, גם זה יגיע... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
וואלה?
איך אני לא זוכר דבר כזה... ![]() וגיא, אני מצטער לאכזב אותך - הנהיגה בטיול הייתה איטית עד מאוד בשבילי. היו כבישים מצויינים, אבל קצב הנסיעה הכללי היה מדכא (בכל זאת - טיול מועדון. אף אחד לא מנסה להתחרות בשני). אתה מוזמן להצטרף אלי באחד השבתות לאיזור ירושלים ואז תוכל להתרשם מנהיגה מהירה מה היא
|
|
|
#29 |
|
כתבנו בצפון
|
טוב, אל תשכח שפרשת מוקדם, קצב הנהיגה (וגם העקיפות) היו אח"כ מאתגרים עד מאוד... היה אחלה טיול, אבל מצד שני בכבישים בסגנון הזה אני נוהג בכל יום, הבית שלי מוקף בכבישים כאלו.
שים לב לצילום- ממש ליד הבית נמצא כביש מאוד מאתגר:
נערך לאחרונה על ידי stio : 02-10-09 ב 16:27. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו\לנסר כריש
|
צטט:
כל המכוניות שאתה משוואה את הפאביה שלך הם עד מנועים של 1.4, יש לך מנוע של 1.6 ידני איפה ההשוואה? תתחיל להשוואות את הפאביה שלך למכוניות חדשות 1.6 ידניות וזה לא תרוץ שאין בארץ אני בטוח שהיא לא תהיה מהמהירות לקבוצה (1.6 ידני) באירופה. נ.ב אולי במקום לקרוא תיגר על פונטו 1.2 או רנו קנגו 1.5 או דייהסטו שרייד, תקרא תיגר על פיאט בראבו 1.6 ידני זה יהיה קצת יותר הוגן אני חושב. נערך לאחרונה על ידי gil_a : 03-10-09 ב 16:31. |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב