![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אם אתה חושב שזה שונה ברכבים אחרים אז אתה טועה.
פולקסווגן דורשים שימוש בנוזל קירור מסוג G12 או G12+. בדגמי הפאסאט ישנו שם גם מודול הצתה (אני מקווה שאני קולע לשם החלק) מיוחד שעולה קרוב לאלפיה. סובארו, נוזל קירור מיוחד שעולה פי 1.5 מפאראפלו. מאזדה 3 מנוע 2 ליטר, גם להם יש תגבור חשמלי בהגה. (חבר עשה תאונה ולמזלו היה מקיף שכיסה את הנזק של המנוע הזה) הונדה, חלקם גם עם הגה מתוגבר חשמלי וגם שם יש צורך בנוזל קירור ייעודי. אני יכול להמשיך אבל זה יהיה מיותר. הרעיון הוא שכל רכב (בהתאם לדגם) יש צורה נכונה לתחזק. הרבה אנשים שאומרים לך שהם שמים שמן\מים ונוסעים סביר להניח שהרכב שלהם מתוחזק רע. עריכה: אלי הקדים אותי.
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
זה בסדר רענן ציפיתי לעוד תגובה כזאת והייתי בטוח שהיא תבוא ממך פשוט המשכתה אותי ועשיתה זאת אם אופציות של דוגמאות למר iz2.
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
החדש הוא G12 PLUS, את הG12 כבר לא מוכרים. הנ"ל משותף לכל VAG, קרי פולקסווגן, אוודי, סקודה וסיאט.
הבעיה בפונטו ספייס (לפי קריאה בפורמים, ובעיקר ניסיון של חברים ודיבור עם מנהלי מוסכים) היא הבלאי הגבוה במיוחד לחלקים מסויימים. אני מדבר על מנועי הגה חשמלי, חיישני למבדה וABS, ראשי מנוע (שברכב אחד מחזיק 200K ובשני 100K עם שימוש בפראפלו), משאבת מצמד שגורמת לדוושה לא לחזור והוריאטור ב-1.8. בסה"כ מדובר ברכב אמין (למרות הרשום ליעיל) ואינו דורש "טיפולים מיוחדים". מה שכן, דגמי הבנזין של פיג'ו, רנו וסיטרואן משנות ה-2000 והלאה לא אמינים באופן מחריד (ישנם רכבים בודדים שבאורח פלא לא עושים בעיות). נערך לאחרונה על ידי stio : 23-07-09 ב 21:46. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
ארילו צודק, רכב זה לא פק"מ ולא קופת גמל, זו הוצאה ואפילו הוצאה כבדה לפעמים לאדם הממוצע אבל צריך לזכור שמכירה זה הדבר האחרון שבנאדם עושה עם האוטו שלו, זו אחת הסיבות שעד היום היו לי רק מכוניות איטלקיות (לנצ'יה, אלפא, שוב לנצ'יה, שוב אלפא ובחצי השנה האחרונה פיאט), אפילו בדו-גלגלי אני נאמן לתוצרת ארץ המגף (בעבר קאג'יבה מיטו לאוסן ובשלוש שנים האחרונות ג'ילה נקסוס). נכון, איטלקיות במיוחד מאבדות ערך, להבדיל מיפניות הידועות כ"שומרות ערך" (= מאבדות פחות בכל שנה) אבל מה לעשות ומכוניות "עדר" לא עושות לי את זה, פשוט לא אוהב לקנות "כמו כולם", אוהב דברים מיוחדים ושונים ועל זה צריך לשלם. אלה הם הכללים בחיים.
אני לא בודק את המחירון לא בכל חודש גם לא בכל שנה, זה פשוט לא משנה, אני מעדיף להתרכז בליהנות מהאוטו עד שמרגישים מיצוי ורק אז מתעניינים באלטרנטיבות. בקיצור, אין סיבה להילחץ ... ניר. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ירידת ערך גבוהה בפונטו ספייס | עידן | רכב כללי | 14 | 17-11-08 18:57 |
| ירידת מחירים משמעותית לגרנדה פונטו 1.4 רובוטית | פיאט כללי | 1 | 13-06-07 23:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד