![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אני מבין אותך ידידי, אך אין מה לעשות חזרנו לנקודת המוצא, אין מנוס מלהגיע למורשה וזאת על מנת שהבעיה תבדק.
אם יש משהו נוסף שאני יכול לחשוב עליו, זה הייתי מפרק את בית המצערת ומנקה אותו עם ספריי לניקוי ייעודי למלאכה. עם זאת, אל תשכח אותנו לחזור עם ממצאים.
|
|
|
#22 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
עשיתי איזו בדיקה קטנה כמה אני יכול להשיג מנוע צעדים והצלחתי בסביבות ה150 שקל מפירוקיה אתה חושב שכדאי לנסות?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
מישהו מטפל בך?
|
לא ממליץ לקנות את החלק מפירוקיה, מה גם שאינך יודע מה מצבו שאתה רוכש אותו בפירוקיה, והם לא כל כך אוהבים לתת אחריות ולעמוד מאחוריה, כך שיכול להיות שאתה משלם על משהו שהוא בכלל אינו תקין.
כמו כן, אל תשכח כי גם לאחר הבאת מנוע צעדים אחר, יש לבצע סינכרון בינו לבין הרכב מחדש, וסינכרון זה אני לא יודע אם תדע לעשות. יתרה מכך, וזו כבר הפעם המי יודע כמה שאני חוזר ומדגיש לך, אל תלך ישירות למנוע צעדים, יש עוד גורמים נוספים היכולים לגרום לטורים לעלות ולרדת, צריך לבדוק אותם, ורק לאחר שברור לנו כי מדובר במנוע צעדים, רק אז נדע בוודאות שיש להחליפו. ולא עובדים בשיטת המצליח, היות ואתה יכול לבזבז כסף ובסוף המנוע שלך היה במצב טוב יותר מזה שהבאת מהפירוקיה. ככלל כל חלק אלקטרוני או חשמלי אני נוטה לרכוש ממורשה, היות ומיפרוקיה אתה לא יכול לדעת באמת מה מצבו. לפני שנה נאמר לי במוסך מורשה כי מנוע צעדים חדש עולה 450ש"ח. מנוע צעדים לאונו 94 הזרקה 1100 פייר.
|
|
|
#24 |
|
Member
|
אהלן כולם..
ממצאים חדשים הלכתי לעוד מוסך לקבל חוות דעת על הבעיה המכונאי שמה שאני די סומך עליו שאל אותי עם בתקופה האחרונה נסעתי על הסוף של הדלק ותאמת שכן די הרבה נסעתי על הסוף הוא אמר שזה יכול להיות קודם לכלוך שאני ישים תוסף דלק ואז נראה מה קורה שמתי לו ופתאום הבעיה חלפה לה לא לגמרי זה היה חוזר לי פעם ביום לטיפה זמן ומפסיק אבל אז התחיל בעיה חדשה שנראה לי די קשורה לבעיה הזו פעם ביום אולי היה קשה לי להניע הייתי מניע עם גז ושמתי לב שיוצא עשן של פיח כזה מהאגזוז עכשיו הבעיה לא נפתרה לגמרי אבל אפשר לומר שיכול להיות שזה רק לכלוך? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
מישהו מטפל בך?
|
קרא היטב את הודעתי המופיעה בתחילת העמוד השלישי (ניקוי בית מצערת)
בצע אותה, אם אתה לא יודע גש למכון להזרקת דלק שיבצע אותה הוא יכול גם לעשות "אינפוזיה". כמו כן החלף מיידית פילטר דלק - שים לב שמביאים לך פילטר דלק למנוע הזרקה ולא רגיל.
בתקווה שעזרתי, סער נערך לאחרונה על ידי saar : 01-05-09 ב 16:54. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Member
|
קניתי ספריי (:
אבל אם אני לא טועה אני צריך גם אטם חדש נכון? ובקשר לפילטר סתם בשביל הידע למה צריך להחליף אותו? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
הפילטר הינו החלק ברכבך שמסנן את הדלק שמגיע למזרקים.
יש בתוכו רשת בעלת חורים קטנים מאד, אשר מונעים מעבר של גופים זרים לתוך המערכת הזרקה. אם נשאב ליכלוך רב במשך הזמן, הפילטר "נסתם" ובכך מנוע מעבר תקין של דלק למערכת ההזרקה. עלות של פילטר חלופי חדש לאונו הינה כ-30-40 שקלים. בקשר לניקוי בית מצערת, אם כבר מפרקים את כל החלק של המצערת ומנקים בחוץ כמו שצריך, אז עדיף להלחיף את האטם (עלות זניחה).
|
|
|
#28 |
|
Member
|
אוקיי הבנתי שאלה נוספת ואני מקווה שאחרונה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יש אפשרות לנקות בלי לפרק את כל בית המצערת?
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
ניתן אך לא מומלץ, שכן כל הליכלוך במקום למצוא את דרכו החוצה, מוצא את דרכו פנימה...
פירוק בית המצערת כולל אם אני זוכר נכון פירוק של פילטר האוויר (אום אחד, בוקסה 10) ולאחר מכן פתיחת 4 ברגים (אלן אם אני זוכר נכון) מסביב למצערת (כמובן ניתוק מחברי החשמל וצינורות הדלק והואקום. אם יש לך זוג ידיים ימניות וידע טכני, פירוק, ניקוי והרכבה לא אמורים לקחת יותר מחצי שעה.
|
|
|
#30 |
|
Member
|
שלוםם לכולםם חזרתי אבל הבעיה עדיין איתי ):
אז ככה הלכתי למכנואי שאמר לי לשים תוסף דלק הוא הביא לי מנוע צעדים אחר תקין רק כדי לבדוק אם זו הבעיה חיברנו הנעתי ושוב הבעיה נמצאת הוא אמר שהוא חושב שעדיף להחליף את כל הבית מצערת דיברתי אם מישו מפירוקיה הוא אמר לי שהוא יתן לי תבית מצערת אם זה יעזור לי סבבה אם לא אני יוכל להחזיר לו תבית מצערת ולקבל את כספי בחזרה בנתיים היום קמתי במצב רוח פירקתי את הבית מצערת וניקיתי אותה טוב טוב ויסודי אם ספרי קרבורטורים בהתחלה הטורים היו נמוכים והאוטו נסע מצוויין אבל אז שוב חזרה הבעיה בנוסף החלפתי תפילטר דלק כמו שכבר הצעתם כאן אני כבר לא יודע על מה לחשוב יש עוד משו שאפשר לנקות כדי שזה יעזור?או הצעה אחרת אני מאוד ישמח לנסות עד יום ראשון שאני יקבל תבית מצערת השני לבדיקה תודה ושבת שלום |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טורים עולים לבד ספייס 2001 | kouki | פונטו - טכני | 3 | 03-11-08 18:15 |
| שאלה|טורים עולים ויורדים! | lrl23 | פונטו - טכני | 3 | 14-10-08 20:34 |
| בעיה מוזרה באונו! - הטורים עולים לבד | zoola | אונו - טכני | 1 | 13-06-08 13:42 |
| שעון טורים באונו 93' | פורום הגראז' | 2 | 22-02-07 22:19 | |
| טורים עולים ויורדים לאחר כמה דקות נסיעה | פורום הגראז' | 3 | 08-05-06 08:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד